Şimdi Ara

Çok Bunaldım - Pişmanlık ve Üniversitede yanlış seçim içerir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yazdığınız için teşekkürler sizler gibi iyi örnekler ve hayaline ulaşan kişiler görmek az da olsa moral kaynağı oluyor. Sizin sıralamanız kadarı olsa bana fazlasıyla yeter aslında ama çok çalışma gerektiği ortada. Umarım bizim de sonumuz sizin gibi olur. Şimdi memnunsunuzdur umarım. Ve hiç pişmanlık duydunuz mu?
  • Arkadaş ortamı çok mühim değil önemli olan mesleği sevmek bence biraz risk almayı düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piazzi

Yazdığınız için teşekkürler sizler gibi iyi örnekler ve hayaline ulaşan kişiler görmek az da olsa moral kaynağı oluyor. Sizin sıralamanız kadarı olsa bana fazlasıyla yeter aslında ama çok çalışma gerektiği ortada. Umarım bizim de sonumuz sizin gibi olur. Şimdi memnunsunuzdur umarım. Ve hiç pişmanlık duydunuz mu?

Hic duymadim odtu kk secimi bana cok buyuk bir tecrube oldu artik tercihlerimde cok farkli dusunuyorum. Bahcesehiri kazanmam ise tam bir mucize oldu en iyi ihtimaldi ve geldi. Daha dusuk universiteler kabulumdu en basta ama kendine guvenince oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeyjey11 -- 3 Ekim 2013; 13:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu sene girdim puanın kırılması çok fark ediyor sıralamada öyle böyle değil

• zmax kullanıcısına yanıt
    Sizi ne kadar geriye attı acaba Sizde okurken mi girdiniz sınava?
  • jeyjey11 kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza çok sevindim. Umarım ben de böyle bir sonuç alırım. Kendine güvenmek ve risk almak gerekiyor sanırım. Çok tutmuş oluyorum sizi ama ne oranda çalıştınız, belli bir kıstas verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piazzi

Sizin adınıza çok sevindim. Umarım ben de böyle bir sonuç alırım. Kendine güvenmek ve risk almak gerekiyor sanırım. Çok tutmuş oluyorum sizi ama ne oranda çalıştınız, belli bir kıstas verebilir misiniz?

Mezun olunca rahat oldu. Aksam 5-6a kadar dersanede dururduk. Evde hicbir sey yapmiyordum. Dersanede de surekli calismiyorduk baya kaynattigimiz oluyordu

• Son durum ne dostum

• bende lojistik kazanmıştım gittim 1 sene okudum baktım bana göre değil bıraktım geldim evdekiler ilkte bi tepki veriyolar ama onların derdi gelecek hayat mutluluk vs..değil daha çok elalem neder olduğundan bir süre sonra saman alevi gibi sönüyolar başkalarının senin hayıtın üzerine verdiği kararlardan pişman olmaktansa kendi verdiğin kararlardan dolayı pişman ol derim ben
  • Benimle benzer durumdasın. Askerlik olayını da atlamışssın. Kazanamassan asker zorunluluk haline gelicek. Ben üni okurken bölüm değiştirmeyi düşünüyorum fakat senin durumun daha zor. Ayrıyetten maddi durumunuda düşününce sanırsam senin için en mantıklısı zorda olsa okurken başka bölüme geçmeyi düşünmek kardeşim. Ufak bi tüyo vereyim. Ufak kaçamaklar yapmak seni rahatlatıcaktır. Al arkadaşlarını git bir bara. Arkadaşlarına kitle kimse dert etmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.