Arkadaşlar, Herhangi birine veya bir arkadaşınıza mail ile çok büyük bir dosya yollayacağınız güzel bir site ve çok iyi düşünülmüş. ( 1 GB'ye kadar dosya gönderebiliyorsunuz.)
Bu durumda buhttp://s14.yousendit.com/ linke girin ve dosyanızı oraya UPLOAD edin. Yollayacağınız mail adresini, ( isterseniz ) kendi mail adresinizi girin ve yollayın. Karşı tarafa gidecek mailde, gönderdiğiniz dosyaya ait bir link oluyor, kişi o linke tıklayarak sizin gönderdiğiniz dosyayı bilgisayarına indirebiliyor. Böylece gönderdiğiniz dosyayı, almasını istediğiniz kişi oradan DOWNLOAD yapabiliyor. İsterseniz mesaj da yazabiliyorsunuz. Hoşça kalın ve kolay gelsin...
paylaştığın için sağol
quote:
Orijinalden alıntı: serdar_ileri
paylaştığın için sağol
bende tam bunu düşünmüştüm yazıcam şimdi linki YouSendIt diye
içimde kaldı bide ben yazıcam ama benimki biraz farklıydı dur içimde kalmasın çok iyi bir site
ikinizede tşkrlrrrrrr yalnz bir kerede birden fazla dosya gonderseydi dahada ii olurdu ama bunada şukur tekrar teşekurler
quote:
Orijinalden alıntı: KitapGibi
Her 2 side aynı site _aMiGo_
Paylaştığın için teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KitapGibi
farkındayım, sadece linkte rakam farkı var
quote:
Orijinalden alıntı: Empathica
quote:
Orjinalden alıntı: KitapGibi
farkındayım, sadece linkte rakam farkı var
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim,üstad...
Hotmaili 250mb , gmailden 1000mb alan olupta 10mb bir dosya yollayamamak ÇOK SAÇMA oluyordu zaten...
teşekkürler. çok sağolun...
quote:
Orijinalden alıntı: kanguner
teşekkürler. çok sağolun...
saol ellerine sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: tanselk
saol ellerine sağlık
Alıntıları Göster
cok tesekkuelr harika oldu beee
quote:
Orijinalden alıntı: i_halil
cok tesekkuelr harika oldu beee
Alıntıları Göster
eyvallah tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: ensartas
eyvallah tşk.
Alıntıları Göster
bilgi paylasmakla degerlenir
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
bilgi paylasmakla degerlenir
Alıntıları Göster
Rica ederim. Babanızın malıymış gibi güle güle kullanın. Gerçekten çok işe yarayan bir iş düşünülmüş. Arkadaşınıza göndereceğiniz dosya lütfen gizli içerikli olmasın.!! ( Şifre Vs. göndermeyin.) Başka ne istiyorsanız hepsini uplad edebilirsiniz. Kolay gelsin ve başarılar...
quote:
Orijinalden alıntı: KitapGibi
Rica ederim. Babanızın malıymış gibi güle güle kullanın. Gerçekten çok işe yarayan bir iş düşünülmüş. Arkadaşınıza göndereceğiniz dosya lütfen gizli içerikli olmasın.!! ( Şifre Vs. göndermeyin.) Başka ne istiyorsanız hepsini uplad edebilirsiniz. Kolay gelsin ve başarılar...
Alıntıları Göster
ee teprikler falla sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: granddevil
ee teprikler falla sağolasın
Alıntıları Göster
peki bunu bir program eşliğinde yapabilirmiyiz direk maile atacak böyle bir program biliyor musunuz acaba ya da böyle bir program var mı buna karşı birşey deil yani meraktan sordum öğrenmek için sadece?
quote:
Orijinalden alıntı: ensartas
peki bunu bir program eşliğinde yapabilirmiyiz direk maile atacak böyle bir program biliyor musunuz acaba ya da böyle bir program var mı buna karşı birşey deil yani meraktan sordum öğrenmek için sadece?
Alıntıları Göster
denedim çalışmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: trt
denedim çalışmıyor
Alıntıları Göster
Gayet güzel calısıyor.Tesekkürler Kitapgibi
quote:
Orijinalden alıntı: hamlet
Gayet güzel calısıyor.Tesekkürler Kitapgibi
Alıntıları Göster
bende böyle bir site arıyordum saolun.
quote:
Orijinalden alıntı: Turqie
Teşekkür ederim,üstad...
Hotmaili 250mb , gmailden 1000mb alan olupta 10mb bir dosya yollayamamak ÇOK SAÇMA oluyordu zaten...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Turqie
Teşekkür ederim,üstad...
gmailin upload kapasitesi 10mb mi bilmiyordum.. gercekten cok sacma
quote:
Orijinalden alıntı: fade
quote:
Orjinalden alıntı: Turqie
Teşekkür ederim,üstad...
gmailin upload kapasitesi 10mb mi bilmiyordum.. gercekten cok sacma