Şimdi Ara

Çok büyük yenilikler yapacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

quote:

Orijinalden alıntı: SevdayaKurban

2 bilemediniz 3 sene sonra bu konuyu uplayacağım. O zaman size demiştim diyeceğim.

Lan gandi sen misin?

Gandi mi? Ne Gandisi? Gandi kiM?
  • quote:

Türkiye'yi ilerleteceğim inşaallah. Kafamda bir ton plan var. Türkleri anlamıyorum, hiçbir icraat yok. Ben bu icraatları yapacağım inşaallah.

yeğenim ciddiysen yardım edeyim, makara peşindeysen yoldan çekil cevap bekliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

quote:

Türkiye'yi ilerleteceğim inşaallah. Kafamda bir ton plan var. Türkleri anlamıyorum, hiçbir icraat yok. Ben bu icraatları yapacağım inşaallah.

yeğenim ciddiysen yardım edeyim, makara peşindeysen yoldan çekil cevap bekliyom

Ciddiyim yardım kabul etmiyorum. Bütün sevabı kendim alacağım. Türkiyeye altın harflerle yazacağım mahlasımı.
  • quote:

Havalara bak gladio sanki.
    Çok fazla KV izliyosun heralde.
  • o zaman ne konu açıyon .... (arkadaşım)

• quote:

Orijinalden alıntı: cryzpolo26

quote:

Havalara bak gladio sanki.
    Çok fazla KV izliyosun heralde.

Kv yi izlerim de hiç sevmem. Eziyet resmem. Çok uzun süre takip ettiğim için sırf belki bu kez güzel yaparlar diye her bölüm bir umutla izliyorum ama yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

o zaman ne konu açıyon .... (arkadaşım)

hiç
  • Türkleri anlamıyorum diyorsun .. ama öyle bir diyorsunki sanki Türkiye vatandaşı değilsin gibi ??? Nerdensin CIA flnmı FBI ?
  • O zaman Ne Konu Açıyon çip Yapta öyle aç konunu
  • türklerde seni anlamıyor zaten nasıl olcak şimdi
  • Bu arkadaşı yan yatırın bişeyi kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: stofin

Türkleri anlamıyorum diyorsun .. ama öyle bir diyorsunki sanki Türkiye vatandaşı değilsin gibi ??? Nerdensin CIA flnmı FBI ?

Yok ben MIB'denim.
  • Lafı herkes yapıyor, hatta tayyeap bile yapabiliyor. Önemli olan icraat Aslında üçkağıtçılık da icraatten sayılırsa tayyeap onu da yapıyor. Sana yapacak birşey kalmadı başka bir yol seç kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 30 Mayıs 2010; 19:00:35 >
  • quote:

Türkleri anlamıyorum

aaa siz Türkler nasıl der hade len ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 30 Mayıs 2010; 19:04:38 >
  • Yeniliklerimden birisini söylüyorum. Diğerlerini söylemem. (Diğerlerinin arasında icat da var. Tamamen kendi icadım. )

İki site açacağım. ( Bİrisi uluslararası yani hem ingilizce hem türkçe olacak, birisi sadece Türkiye için )
  • KAF KAF KAF KEF KEF KEF ?
  • quote:

Yeniliklerimden birisini söylüyorum. Diğerlerini söylemem. (Diğerlerinin arasında icat da var. Tamamen kendi icadım. )

İki site açacağım. ( Bİrisi uluslararası yani hem ingilizce hem türkçe olacak, birisi sadece Türkiye için )

süpermiş, galiba daha önce türkiyede hiç böyle birşey yapılmamıştı, iyi akıl etmişin
  • quote:

Çok büyük yenilikler yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herkese Benden Çay

quote:

Çok büyük yenilikler yapacağım

Arkadaşı bu gif için banladıysanız sizleri kınıyorum yöneticiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huh ?

KAF KAF KAF KEF KEF KEF ?

Kaf kef

Sagopa Kajmerin mahlası

Sagopa Kajmer de mahlası

Şarkılarında böyle Sago Kaf Kef der. Bazılarında kaf kaf kaf kef kef kef der. Çok hoştur.

Mahlası kaf dağının kafı ve ölü kefeninin kefinden gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.