Türkiye'yi ilerleteceğim inşaallah. Kafamda bir ton plan var. Türkleri anlamıyorum, hiçbir icraat yok. Ben bu icraatları yapacağım inşaallah.
quote:Orijinalden alıntı: Faramir Haydar Gülle 2015 İstanbul belediye başkan adayı. Siyasetle ilerlenemez. Siyasetimiz batı tarafından kontrol ediliyor, hiçbir Türk iddia edemez siyaset bizim elimizde diye. Benim planlarım faklı
quote:Orijinalden alıntı: Eren ccc kurtar bizi reis ccc ilk kez mi yaptım ne bu ccc yi Ortadaki büyük olacak aga. Zinciri bozuyorsun. cCc
quote:Orijinalden alıntı: SevdayaKurban 2 bilemediniz 3 sene sonra bu konuyu uplayacağım. O zaman size demiştim diyeceğim. ne yapcan şirket felan mı aççan hacı ?
quote:Orijinalden alıntı: SevdayaKurban 2 bilemediniz 3 sene sonra bu konuyu uplayacağım. O zaman size demiştim diyeceğim. Sakin ol şampiyon
quote:Orijinalden alıntı: WarriorAngel Gazze'ye para ver önce. Olm ne para vericen elin arabına onun yerine git Doğu Türkistandaki soydaşlarımıza ver.
quote:Orijinalden alıntı: SevdayaKurban Türkiye'yi ilerleteceğim inşaallah. Kafamda bir ton plan var. Türkleri anlamıyorum, hiçbir icraat yok. Ben bu icraatları yapacağım inşaallah. Hadi Hayırlısı. İnş. Yaparsın.
quote:Orijinalden alıntı: şiirselterörist quote:Orijinalden alıntı: WarriorAngel Gazze'ye para ver önce. Olm ne para vericen elin arabına onun yerine git Doğu Türkistandaki soydaşlarımıza ver.
quote:Orijinalden alıntı: Dewilmacry. quote:Orijinalden alıntı: SevdayaKurban Türkiye'yi ilerleteceğim inşaallah. Kafamda bir ton plan var. Türkleri anlamıyorum, hiçbir icraat yok. Ben bu icraatları yapacağım inşaallah. Hadi Hayırlısı. İnş. Yaparsın. Amin. Allah razı olsun.
quote:Orijinalden alıntı: SevdayaKurban quote:Orijinalden alıntı: WarriorAngel Gazze'ye para ver önce. Para yok ki niye tantana ediyon ozaman
quote:Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe quote:Orijinalden alıntı: SevdayaKurban quote:Orijinalden alıntı: WarriorAngel Gazze'ye para ver önce. Para yok ki niye tantana ediyon ozaman Tantuni mantuni etmiyorum. İlla para mı lazım. Görürsünüz bak. Ya ama ben ne yapacağımı unuttum. Gelir herhalde aklıma.
quote:Orijinalden alıntı: SevdayaKurban 2 bilemediniz 3 sene sonra bu konuyu uplayacağım. O zaman size demiştim diyeceğim. Lan gandi sen misin?