Şimdi Ara

ÇOK CİDDİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Sizden güzel öneriler bekliyorum yada güzel olması bile önemli değil. Öneri olsun yeter. Kafam çok karışık.

2 senelik üniversite yaklaşık 4-5 ay önce bitti. Bu arada 1 ay gibi bi yerde çalıştım beğenmedim çıktım. Askerlik 2016ya kadar tecilli. İş bulmakta zorlanıyorum. Dgs ye hazırlanacaktım fakat ne istek ne de heyecan var. İşe girip çalışayım diyorum fakat az para veriyorlar iyi para verenler de mesleğimle ilgisi olmayanlar. Mesleğim dediysem henüz bi tecrübem yok sadece m.y.o bitti elektronikle ilgili. Neyse demem o ki askere gitmeden biraz para biriktirmek istiyorum ama dediğim gibi ikilemdeyim. Sizce ne yapayım askere mi gideyim ? İşe mi girip çalışayım ? Sınava mı hazırlanayım ? Lütfen bi akıl verin çıkmazdayım.

• Bence 2 sene dışardan oku, o 2 senede çalış hem para birikir hem okul biter sonra da kısa dönem askerlik yaparsın.
    Askerden döndüğünde paranda hazır olur
  • Askere git bence
  • Askerligi aradan cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geleceğinle alakalı bi sıkıntısı yoksa iyi para veren yere git ne yapacan mesleğini. Okuldan çıkmıssın bi tecrüben yok, birsey bilmiyorsun mesleğim diyorsun meslek öğrenilerek kazanılır. Gerekirse bedava calısırsın ama isi öğrenirsin o zaman mesleğim diyebilirsin. Ben de myo mezunuyum ilk yıllarımda isi öğrenmek icin asgari ücrete calısıyordum, malesef ama tecrübe kazandıkça emeğinin kaeşılığını aliyorsun. sen yinede dgs ye çalış myo mezunuysan adam yerine konmuyorsun bu ülkede malesef olayın özü bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.