Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayırlı akşamlar Tuncay bey;

Bugün izmir buluşması süperdi keşke hepimiz bir arada olabilseydik.Uzun uzun neler yapabileceğimiz hakkında konuştuk.İnşallah yapacağımız çok şey var daha.Bir sürü fikir ürettik.Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.
    Birde kARŞIYAKA fİNANSBANKASINDA Kİ BİZDEN HAVALE ÜCRETİ ALMAYAN BEYEFNDİYE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM...
  • hepiniz o kadar iyisiniz ve o kadar yüreklisnizki. ben küçükyalıda oturuyorum. işyerim karşıda fotokopi ile bebeğimizin resimlerini buralarda asabilirim. bu afişlere nasıl ulaşabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulunsun artık

hepiniz o kadar iyisiniz ve o kadar yüreklisnizki. ben küçükyalıda oturuyorum. işyerim karşıda fotokopi ile bebeğimizin resimlerini buralarda asabilirim. bu afişlere nasıl ulaşabilirim.

İLANLARIN ÜSTÜNE GELDİĞİNDE SOL ÜST KÖŞEDE YAZDIR,ÖNİZLEME FALAN ÇIKIYOR.YAZICIN VARSA ORDAN ÇIKARTABİLİRSİN.YOKSA DA İNTERNET CAFEDEN YAPABİLİRSİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: d.abanoz

quote:

Orjinalden alıntı: TUNCAY_ENGİN

AKLIMA BIR FIKIR DAHA GELDI AMA BU COK HIZLI DUŞÜNÜLÜP BILGI VERILMELI HERKES BILIR BUYUK OTOBUS DURAKLARINDA VE HALKA ACIK YERLERDE BUYUK BILBOARD AFIŞLERIN ASILDIGI BILBOARD REKLAM YERLERI VARDIR NORMALDE BUYUK AFISLER ASILIR VE REKLAM AJANSLARININ TEKELINDEDIR AMA BELKI DAVAMIZA DESTEK VRIP UCRETSI ASABILIRLER BUNLARLA GORUŞÜLÜP DESTEK ALINIRSA COK ETKILI OLUR VE ONA GOREDE AFIŞ YAPTIRABILIRIZ ARKADAŞLAR

İYİ FİKİR. ZANNEDERSEM BU BÜYÜK İLANLARIN YANİ BİLBOARD LARIN YAPIŞTIRLIMASI İLE BELEDİYE İLGİLENİYOR. GEREKİR İSE İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANINDA MAİL ATALIM. ONDAN DA YARDIM İSTEYELİM...

İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a burdan ulaşabiliriz:
    baskan@ibb.gov.tr
    Ben bu konu ile ilgili mail yazmaya başladım bile.
    Hadi arkadaşlar siz de katılın.

Burda başka adresler de var. Onlara da yazalım.
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bir de buraya bakın:
    http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/BilgiHizmetleri/Yayinlar/HizmetTarifeleri/reklamilantanitim.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 29 Temmuz 2006; 0:56:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bulunsun artık

hepiniz o kadar iyisiniz ve o kadar yüreklisnizki. ben küçükyalıda oturuyorum. işyerim karşıda fotokopi ile bebeğimizin resimlerini buralarda asabilirim. bu afişlere nasıl ulaşabilirim.

AFISLERI SANIRIM BIZ BILGISAYARDAN BASABILIRIZ AMA YANLIS BILGI VERMEK ISTEMIYORUM SON DURUMDA TUNCAY BEY YOLLIYACAK SEHIR SEHIR HER BOLGEYE KURYE SIRKETIYLE DIYE BILIYORUM SIZ TUNCAY BEYE DIREK PM ATIP BULUNDUGUNUZ SEHRI YAZIN EGER ISTANBULDAYSANIZDA SANIRIM TUNCAY BEY DAHIL BIRKAC ARKADAS TOPLANIP DAGITACAKLAR AFISLERI BENDE BU KADAR BILGIYE SAHIBIM KOLAY GELSIN
  • iyi geceler arkadaşlar aranızda kısabir süre yoktum güzel gelişmeler olmuş.afişin düzenlenmesine sevindim bende elimden geleni yapmaya çalışacağım
  • ben flash tv de gece hattını sunan gökhan taşkına mesaj atalım diyorum ne dersiniz. çok duyarlı birine benziyor. adresi..www.flashtv.com.tr bana afiş gönderebilirseniz vapurlara ve deniz otobüslerine asabilirim. yani eğer izin alınması gerekiyorsa denizcilik sektöründe çalışıyorum elimden geleni yaparım.
  • NEDEN HERKES SUSTU?
  • tuncay bey sıze pm attım . syg.
  • ARKADAŞLAR UYKUNUZMU GELDI AFISI DEGERLENDIRIP PAZARTESI AKSAMINA KADAR YORUMA ACIK GAZETE FIKRI DE YORUMA ACIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTMY

NEDEN HERKES SUSTU?

VALLA BEN BURDAYIMDA SU ANDA ISTEYIM O YUZDEN ARADA BIR TELEFONLAR SUSMUYOR O YUZDEN YAZAMIYORUM
  • arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum.
    bugünkü buluşmaya katılamadığım için hepinizden özür dilerim
    inanın oğlumu bırakacak kimseyi bulamadım ama kalbim inanın tüm gün sizinleydi
    ben önceleri bu formdaki kişilerin bu kadar özverili olabileceğini düşünmemiştim ama şimdi görüyorumki herkes çok yürek vermiş bu işe bende yanınızda olmayı ve hepinizi tek tek tanıyıp kutlamayı isterdim ama birdahaki buluşmaya ne olursa olsun katılacağım.hepinizin yüreğine sağlık
  • tuncay bey size mes. yazdım ama gönderemedim. bir problem oldu sanırım. her konuda yanınızdayım. yıldız hanıma sevgilerimi iletin lütfen.
  • DAMTE CEVAP VERDIM ARK.
  • arkadaşlar kimler izmirliydi bileniniz varsa bana mail atarmı?
  • otumer76@hotmail.com
  • TUNCAY BEY YILDIZ HANIM. İNŞALLAH DÜN AKŞAM AÇILAN TÜM ELLER, OKUNAN TÜM DULAR KABUL OLUR VE BEBEĞİMİZE KAVUŞURUZ. ŞEREF CAN AŞKIM, TATLIM, BALIM SENİ O GÜZEL YANAKLARIDAN ÖPÜYORUM. TATLI RÜYALAR. ALLAH RAHATLIK VERSİN.
  • Billboard afişleri için hazırladığım eposta budur:

Size yazma nedenim 7 Nisan 2006 tarihinde ailesiyle birlikte gittiği Çanakkale gezisinde kaçırılan Şeref Can Engin ile ilgili. Kendisi için bir site hazırlanmıştır. Bu sitede bir sürü insan Şeref Can'ımızın bulunması için birşeyler yapmaya çalışıyor. Gazetelere, partilere vs mail atıyoruz, yardım bekliyoruz. Bu aralar Türkiye'nin çeşitli yerlerinde afiş organizasyonları yapılmaktadır. Ayrıca İstanbul'da 'Billboard' diye tabirlenen yerlere Şeref Can'ın büyük resimlerini asmak istiyoruz. Bunun için Belediyeden izin almamız gerekir diye düşündük. Bu konuda bize yardımcı olabilirseniz seviniriz.

Saygılar

Şeref Can Engin'e ait forum sitesi:
    http://forum.donanimhaber.com/m_7239345/mpage_94/key_/tm.htm

Şeref Can Egin'in sitesi:
    http://www.serefcanengin.tr.cx/

Dilerseniz yazdığım yazıyı kullanabilirsiniz. Kısa ve öz olsun istedim.
    Şimdilik İstanbul belediyesine email attım.
    Başka email adresleri araştırıp buraya eklerim.
    Bence çok iyi bir fikir.
    Bunun üstünde duralım.

• tunca bey son pm. tsk .ler . ıyı geceler herkeze. yarın seref bebegın bulunması ınanacıyla uyuyacagım. syg.
  • arkadaşlar cevap verecek kimse yokmu aranızda
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.