Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar tekrar tekrar gozumuz aydin... Burda ogle vaktinden beri, okulda haberi aldigim zamandan itibaren cok sevincliyim ve surekli forumu takip ediyorum... Kutlamanizi doya doya yapin arkadaslar... Seref Can'in bulunmasi azmin ve kardesligin gucudur... Sevginin ve dostlugun gucudur...

Allah'a binlerce sukur bu gunleride gorduk... Ayrica negatif yorum yapan arkadaslara bi kac sozum var... Bu insanlar duygusal olarak olaya yaklasmaya cok haklilar... Sonucta bu savasi aile ile birlikte onlar da veriyorlar... Ve sadece Seref Can icin degildi bu savas, butun cocuklar icindi... Aci cekmeyi hak etmeyen butun insanlar icindi... Kucuk sey olarak gordugunuz meselelerin aslinda cogu buyuk meselelerin altinda yatiyor... Insan haklarinin her sekilde, her yerde, taninmasi ve korunmasi gerekiyor... En basitinden en detaylisina... Bu insanlar yoluna bas koyduklari bunun icin calisiyorlar... Dunyada elestirilebilecek o kadar insan varken bunlari elestirmek bence cok sacma...

Artik negatiflik yok arkadaslar... Hadi guzel yarinlar icin dualara devam... Herkese selam ve sevgiler...

• ya böyle bişi olamaz..Hem aynı çirkin haberi verdiler..Cnntürk.ardındanda şunu söylediler "engin çifti elele dışarı çıktılar ve iddiaları yalanladılar" Görüntüde tuncay bey ve yıldız hanım elele, Şerefcan kucaklarında..Ya adamlar bunu söylüyor sen hala ne diye abuk subuk haber veriyorsun?...aile bunu yalanlıyorsa daha kesin bilgiyi nereden alıyorsun..?

Üçünü bir arada ve mutlu görünce çok sevindim ayrıca... budur arkadaşlar.. Eski umutsuzluğum ve hüznüm kayboluyor.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyhan777

ya böyle bişi olamaz..Hem aynı çirkin haberi verdiler..Cnntürk.ardındanda şunu söylediler "engin çifti elele dışarı çıktılar ve iddiaları yalanladılar" Görüntüde tuncay bey ve yıldız hanım elele, Şerefcan kucaklarında..Ya adamlar bunu söylüyor sen hala ne diye abuk subuk haber veriyorsun?...aile bunu yalanlıyorsa daha kesin bilgiyi nereden alıyorsun..?

Üçünü bir arada ve mutlu görünce çok sevindim ayrıca... budur arkadaşlar.. Eski umutsuzluğum ve hüznüm kayboluyor.. :)

• bulunsun artık arkadaşım;
    Kabul edersen ben benim yerime şerefcanı öpme vazifesini sana veriyorum. emanetimi yerine taşı arkadaşım.. sadece Şerefcana öpücük değil, engin ailesine moral ve mutlulukda götürün.. Ha... bide boş gitmeyin pasta götürün.. :)
  • Aşağıdaki cümlede hız ve heyecandan yanlış yazım oldu.. Kusura bakmayın..

"İleride pişman olacağınız sözler söyleyin.. "

Doğrusu..

İleride pişman olacağınız sözler söylemeyin..
  • Selamlar

Önemli olan bulunması ve sağlıklı olması

Ama aklıma bir şey takıldı Ntv de izledim kaçıran kişi ben fizyolojik babsıyım demiş! anneside suç duyurusunu geri çekmiş

Saygılar...
  • quote:

ya böyle bişi olamaz..Hem aynı çirkin haberi verdiler..Cnntürk.ardındanda şunu söylediler "engin çifti elele dışarı çıktılar ve iddiaları yalanladılar" Görüntüde tuncay bey ve yıldız hanım elele, Şerefcan kucaklarında..Ya adamlar bunu söylüyor sen hala ne diye abuk subuk haber veriyorsun?...aile bunu yalanlıyorsa daha kesin bilgiyi nereden alıyorsun..?

ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM BAKIN ELELE ÇIKMIŞLAR VE DİMDİK AYAKTA-TEKRAR BİR AİLE OLARAK.DUYMAYANLAR DUYSUN.

KALBİMİZ HEP SİZİNLE CANIM ŞEREFİM, TURNCAY BEY VE YILDIZ HANIM...

• Anne için koruma verilmiş,bu işte pis kokular var gibi...
  • Milliytte aynı şeyi yapmış..Hem Tuncay beyin sözlerine yer vermiş, hemde tam aksi bir başlık atmış..
  • ARKADAŞLAR BİZ BU FORUMU TEMİZLEYEMEYECEĞİZ GALİBA....BAKIN ANLAYAMIYORLAR......
  • ya bir susturun şunları artık yaaa

benim yazdığımı yorumu yayınlaamdılar

hep kötü yorumları yayınlıyorlar
    quote:

Milliytte aynı şeyi yapmış..Hem Tuncay beyin sözlerine yer vermiş, hemde tam aksi bir başlık atmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 2 Ağustos 2006; 16:30:30 >
  • wil endişe etme erkadaşım..bu, bugün böyle olur..Yarın, seli gider kumu kalır :)
  • baturoğlu,reyhan777,bulunsunartık,gymim,joy84,hasretbitecek,denizgözlüm,eczaciy,will,nafile,nurxx,serkanım,yozsoy,eloş,ayşe5,llaleman,pamukprenses,kayıplararanıyor,aymaf,sevin2217,ışığım,justmy,d.e.r.y.a,geriverinm,özlem34,kırmızı81,özmayıs,istanbul,mervemina,kedigen,çiğdem,denizgözlüm,gaest,ebrubalci,oyaay,emreyavuz,sumirem,damtee,ayşeefe,alperenzeynep,will,falkonxlife,kevin,eczsibel,enemy....... ve adını sayamadığım daha nice pamuk yürekli insanlar.. hepinizi tanımadan çok sevdim.. ne mutluki sizler gibi tertemiz insanlar var.. hepinizi yürekten kutluyorum... hepinize sarılmak isterdim... SİZLER TÜM SEVDİKLERİNİZ ALLAHA EMANET OLUN....
  • izninizle konuyu kapatıyorum.
    Şeref can bulunmuştur ancak şu anda görüyoruzki bir çok iddialar atılıyor ortaya. hiçbir iddia kesinleşmeden önce bu tür yazıların yazılmasını uygun bulmuyoruz. iftira niteliğide taşıyabilir bu yazılanlar, o nedenle konuyu kapatıyorum herşey netleştiği ve türk adaleti kararını açıkladıktan sonra gerekli bilgilendirmeler eminim forumda arkadaşlar tarafından yapıalcaktır.

ancak forumumuz üzerinden iftira olma niteliği olabilecek konuların dile getirilmesini ahlaken ve ilkelerimiz gereği doğru bulmuyoruz.

konu şeref canın bulunması amacıyla açılmıştı ve bulundu gerisi artık yüce Türk Adaletine kalmış bir durumdur.

Konuda katkıları geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
    iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.