İnşallah iddalar doğru değildir. Doğruysa Tuncay bey için çok üzülürüm. Ve Yıldız hanımı da kınarım. Bekleyip göreceğiz.
SEN BARİ YAPMA
FISILTI GAZETESİ SAHİPLERİ İDDİA BOYUTUNDA OLAN HİÇBİRŞEYE İNANMAYIN.BASININ İDDİALARINI GÖRDÜK...
GÖNÜL DOSTLARIM BAYRAM BİZİM BAYRAMIMIZDIR.
quote:
Orjinalden alıntı: sevin2217
ARKADASLAR ŞİMDİ TURGAY BEYİ ARADIM FORUMA ACIKLAMA YAPIN DEDİM MERAK EDİYORUZ DEDİM BANA SUNLARI SÖYLEDİ: ŞEREF CAN ALDIK EVE DOĞRU YOLA ÇIKTIK EVİMİZE GİDİYORUZ.ŞEREF CAN ÇOK İYİ,SAĞLIĞI COK İYİ.HERŞEY YOLUNDA MERAK ETMEYİN DEDİ.SİZİ HATIRLADIMI GÖRÜNCE DEDİM..TABİKİ HATIRLADI HİÇBİRİMİZİ UNUTMAMIŞ DEDİ.YANINIZDA MI ŞU AN DEDİM.ARKADAKİ ARABADA ANNESİNİN KUCAĞINDA DEDİ..MERAK ETMEYİN HER ŞEY ÇOK GÜZEL DEDİ...BİRAZ ZAYIFLAMIŞ YÜZEYSEL OLARAK AMA PROBLEM DEĞİL EVE GİDİNCE TEKRAR KONUŞURUZ DEDİ...SESİ DE ÇOK KEYİFLİ VE MUTLUYDU..GAZAMIZ BİR KEZ DAHA MUBAREK OLSUN .....
YANİ HABER BALON ÇIKTI...ATIP TUTANLAR UTANSIN..HERŞEY YOLUNDAAAA!!!!!SEVİNCİMİZE DEVAM ARKADASLAR...BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ İŞTE!!!!!
ÇOK GÜZEL YA...İŞTE BU.... OLUMSUZ HABER YAZANLAR .. BAKIN BURDAKİ İNSANLAR 4 AY BOYUNCA HEP OLUMLU DÜŞÜNDÜ VE SONUCU ORTADA... OLUMSUZ DÜŞÜNMEK SÖYLEMEK KİMSEYE BİRŞEY KAZANDIRMAZZ..
GÜZEL SÖYLEYECEKSEN KONUŞ YOKSA SUUUUUUUUUUUUUUUSSSS..
quote:
Orjinalden alıntı: wil
FISILTI GAZETESİ SAHİPLERİ İDDİA BOYUTUNDA OLAN HİÇBİRŞEYE İNANMAYIN.BASININ İDDİALARINI GÖRDÜK...
GÖNÜL DOSTLARIM BAYRAM BİZİM BAYRAMIMIZDIR.
EVET wil ÇOK HAKLISIN BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ AMACIMIZA ULAŞTIK MELEĞİMİZ SAĞ SALİM AİLESİNE KAVUŞTU...
BİZİM DAVAMIZ ŞEREFCAN'IN SAĞ SALİM AİLESİNE KAVUŞMASIYDI tabiki ama eğer idalar doğruysa Yıldız hanım bu konuyu biliyor ve Tuncay beye söylememişse burda bizim aylarca verdiğimiz az çok çabalarımızı boşa çıkarmış olur. Neden mi bu geçen zaman içerisinde bu çabayı ilayda için harcardık belki şu anda o da bulunmuş olurdu. İdalar doğruysa benim kızgınlığı bu yüzdendir.
YA HALA NEYİN TARTIŞMASI YAPILIYOR HERŞEY YOLUNDA VE HERŞEY ÇOK GÜZEL DEDİ TURGAY BEY YETER ARTIK DAHA NE DESİN ADAM...BİDE SUÇLUNUN YAKALANDIĞINI SU AN YARDIM VE YATAKLIK EDENLERİN KİM OLDUĞUNU ÖGRENMEK ÇİN SORGUYA CEKİLDİĞİNİ SÖYLEDİ....ŞEREF İMİZ KIRMIZI ARABASINA BİNMEYE GİDİYOR ARKADASLAR....BUNLARI DÜŞÜNÜN BOŞVERİN BASKA SEYLERİ......
bence hiçbirşey önenli değil .sadece ailenin çocuklarını kucaklamaları önemli. gerisi boş.
Çocuğun bulunmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun
GERÇEK GÖNÜL DOSTLARI BAYRAMA DEVAM BUGÜN EN MUTLU GÜNÜMÜZ ŞEREF CAN'IMIZI BULDUK ANNECİĞİNE KAVUŞTU MELEĞİMİZ...
bugüne kadar uğraşan gece gündüz mailler yağdıran, şerefcanı kendi çocuğundan ayrı tutmayan herkese sonsuz teşekkürler..keşke ben de size yardımcı olabilseydim.. en azından mutluluğunuzu paylaşıyorum.. kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.. en önemlisi şerefcanın bulunması, kırmızı arabasına binecek olmasıdır.. hepisinize çooooooooooooooooook içten sevgiler.. gözünüz aydın.. gözümüz aydın..
..
ASLI70 BEN NE DEDİMKİ! KUKLA BASIN SABAHTAN BU YANA HER YERDE BANGIR BANGIR BAĞIRIYOR...SADECE İMTİHAN DÜNYASINDAYIZ VE ENGİN AİLESİ BU İMTİHANIN EN AĞIRINI VERİYOR.GÜZEL DÜŞÜNEN GÜZEL GÖRÜR GÜZEL GÖRENDE HAYATTAN LEZZET ALIR.NOLURSA OLSUN.AİLE MESELESİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ ŞEREF CAN ENGİN DEDİK VE BULUNDU.VARSIN GERİSİNİ YARGI VE AİLE HALLETSİN.
Orjinalden alıntı: denizgözlüm
KUSURA BAKMAYIN AMA ŞİMDİYE KADAR HİÇBİRZAMAN BİZE YARDIM ETMEMİŞ İNSANLAR BURADA AİLEYİ KARALAYAMAZLAR KİMSENİN NAMUSU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ EĞER BUGÜNE KADAR BİRAZ OLSUN YARDIM ETSELERDİ KEŞKE AMA SADECE KÖTÜ YORUM YAPMAK İÇİN BİR AİLENİN MORALİNİ BOZMAK İÇİN BURAYA GELİP YORUM YAPACAKLARSA KUSURA BAKMAYIN KARDEŞİM YAZMASINLAR BU KADAR BASİT BURAYA EMEK VEREN BUNCA İNSAN VAR VE BU FORUM ŞİMDİYE KADAR HİÇ OLMADIĞI KADAR KALABALIK OLDU NEDEN ÇÜNKÜ MAGAZİNSEL BİR OLAY İDDİA EDİLİYOR
benim yerime gerçek forum dostlarım yazıyor eyl hiç bir yere gitme bir iki güne kadar el ayak çekilir biz yine başbaşa kalırız bu dostluk burada bitmez..............................................
quote:
Orjinalden alıntı: JUSTMY
quote:
Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek
Şu haber meselesine gelince...
Polisten alınan ifade ve soruşturma bilgileri üzerinde değişiklik yapılamaz. Aksi halde kamuoyunu yanıltmaktan firma yada kuruluş sahibi sorumluluk altına girer. Bunu magazinsel konularla karıştırmayın. Bu çok farklı bir olay. Yani gazetede yazan ifade bilgileri gerçektir. Hürriyet olsun yada başka gazete olsun farketmez.
Biz de bu ifade bilgilerine göre değerlendirme yapılmalı. Ben burada bilgilenin diye bu bilgiyi veriyorum. Herkes kafasına göre bir şey yazmasın. Bunun ışığında yorumunuzu yaparsınız artık.
KENDİNİ YORMA KİMSENİN MORALİNİ BOZAMAYACAKSIN.TEKRAR SÖYLÜYORUM BİZİM DAVAMIZ ŞEREFCAN'IN SAĞ SALİM AİLESİNE KAVUŞMASIYDI BİZ BUNU BAŞARDIK GERİSİ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ. PEKİ SEN BUGÜN ORTAYA ÇIKTIN.ŞEREFCAN'IN BULUNMASI İÇİN 4 AYDA NE YAPTIN?..
Merhaba arkadaşım,
Kimsenin moralini bozmak gibi bir amacım yok. Amacım verilen ifadelerin doğruluğuna bi açıklık getirmek ve delillerin biraz baskın olduğunu söylemekti.
Maalesef konuya çok duygusal yaklaşıyorsunuz. Mesajlarımı dikkatle okursanız kimseye çamur atmadığımı göreceksiniz. Ben şu durumda mantıklı olan şüpheleri ve seçenekleri konuşuyorum. Bir gelişme olana kadar bunun üzerinde durulur. Olursa da olay başka yöne döner.
Kimsenin ne yaptığı kanıtlanana kadar suçlanamaz. Ama ortada şüpheler varsa insanların şüphelenmesi normaldir. Zaten şüphe olmasa gerçek ortaya çıkmaz... Burada yanlış olan kesin yargılardır.
Çocuğun kaçırılması üzerine hassasiyetlerinizi anlıyorum ama bunu dava haline getirmeniz çok yanlış. Zira dava haline getirelecek kadar önemli bir durum değil. Yardım istenilirse edilir ama olayı abartmamak lazım...
Çünkü dünyada daha önemli meseleler var;
Bu kadar hassasiyetlisiniz madem lübnan da ölen çocuklara daha çok içinizin yanması lazım. Her gün onlarca çocuk katlediliyor. Atılan bombaların etkisiyle oluşan sıcaklıkta diri diri yanan çocuklar var. Ve ben bunu daha çok önemsiyorum. her gün bloğumda sayfalarca yazı yazıyorum. düzenlenen gösterilere katılıyorum. Benim davam da bu... Her şey ortadoğu için.
Dava edinecekseniz böyle bir dava edinin. Diğer küçük durumlar hassasiyet olarak kalsın. Eğer küçük şeyleri büyütürseniz büyük olayları görmezden gelmeye başlarsınız.
ALPERENZEYNEP SEN DOGRU SOYLEDİN ZATEN SANA LAFIM YOKKİ..GERCEKTEN HERSEY İMTAHAN.USTELİKTE FORUMA GİRDİĞİNDEN BERİ HEP YAPICI VE OLUMLU OLDUN SANA SADECE TESEKKUR EDEBOLIRIM İYİ NİYTİN VE YARDIMLARIN İCİN.
BEN BUNUNLA İLGİLİ NELER YAZMIŞTIM ALLAHAŞKINA 3 4 SAYFA GERİYE GİDİN
KIRMIZI81 DİYECEK KELİME BULAMIYORSUN DEĞİLMİ
İSTERSEN SENDE BENİM GİBİ BİR LAVOBAYA GİT KUSARSAN RAHATLARSIN DOSTUM
İnsanlar burada düşüncelerine göre(hakaret ve rencide boyutuna varmadığı sürece) yorum yapacaktır. Kimse burada bizim moralimizi bozacak şeyler yazmayın diyemez. Ortada bir gerçek varsa moral bozup bozmadığı önemsenmeksizin yazılır. (varsa tabi) Yada yazılması lazım.
Böyle yorumların yapılmamasında ısrarcı olan kişilerin yapacağı en doğru davranış buraya konu açmamaktır. Burası forumdur. Herkesin tek boyutlu düşünmesini bekleyemezsiniz.
Onun yerine cüzi bir paraya malolacak forum açarsınız kendi kafanızdan insanlarla tartışırsınız olur biter. Kimse de bir şey diyemez karışamaz size...
Fatih Gülçiçek Yorgun Beyin
quote:
Orjinalden alıntı: kirmizi81
ŞEREF ŞUAN EVİNDE ARKADAŞLAR. VE ŞU HAFTALARDIR CEVAP ALAMADIĞIMIZ SAVAŞ AY ABİMİZ DE DAMLAMIŞ ODA ORDAYMIŞŞ...
İNANAMIYORUM YA. BU ADAMA .. AİLE KESİNLİKLE KONUŞMASIN ONUNLA.. BELKİ BANA SÖZ SÖYLEMEK DÜŞMEZ AMA ... EVE BİLE ALMASIN .. YA KENDİ Nİ ÇOK GÜZEL ANLATAMIŞ BU ADAM
Sevin; bu mesaj kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişi oldu..Güzel haberlere ihtiyacımız var..Lütfen aldığın bilgileri bizimle paylaş..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: JUSTMY
quote:
Şu haber meselesine gelince...
Polisten alınan ifade ve soruşturma bilgileri üzerinde değişiklik yapılamaz. Aksi halde kamuoyunu yanıltmaktan firma yada kuruluş sahibi sorumluluk altına girer. Bunu magazinsel konularla karıştırmayın. Bu çok farklı bir olay. Yani gazetede yazan ifade bilgileri gerçektir. Hürriyet olsun yada başka gazete olsun farketmez.
Biz de bu ifade bilgilerine göre değerlendirme yapılmalı. Ben burada bilgilenin diye bu bilgiyi veriyorum. Herkes kafasına göre bir şey yazmasın. Bunun ışığında yorumunuzu yaparsınız artık.
KENDİNİ YORMA KİMSENİN MORALİNİ BOZAMAYACAKSIN.TEKRAR SÖYLÜYORUM BİZİM DAVAMIZ ŞEREFCAN'IN SAĞ SALİM AİLESİNE KAVUŞMASIYDI BİZ BUNU BAŞARDIK GERİSİ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ. PEKİ SEN BUGÜN ORTAYA ÇIKTIN.ŞEREFCAN'IN BULUNMASI İÇİN 4 AYDA NE YAPTIN?..
Merhaba arkadaşım,
Kimsenin moralini bozmak gibi bir amacım yok. Amacım verilen ifadelerin doğruluğuna bi açıklık getirmek ve delillerin biraz baskın olduğunu söylemekti.
Maalesef konuya çok duygusal yaklaşıyorsunuz. Mesajlarımı dikkatle okursanız kimseye çamur atmadığımı göreceksiniz. Ben şu durumda mantıklı olan şüpheleri ve seçenekleri konuşuyorum. Bir gelişme olana kadar bunun üzerinde durulur. Olursa da olay başka yöne döner.
Kimsenin ne yaptığı kanıtlanana kadar suçlanamaz. Ama ortada şüpheler varsa insanların şüphelenmesi normaldir. Zaten şüphe olmasa gerçek ortaya çıkmaz... Burada yanlış olan kesin yargılardır.
Çocuğun kaçırılması üzerine hassasiyetlerinizi anlıyorum ama bunu dava haline getirmeniz çok yanlış. Zira dava haline getirelecek kadar önemli bir durum değil. Yardım istenilirse edilir ama olayı abartmamak lazım...
Çünkü dünyada daha önemli meseleler var;
Bu kadar hassasiyetlisiniz madem lübnan da ölen çocuklara daha çok içinizin yanması lazım. Her gün onlarca çocuk katlediliyor. Atılan bombaların etkisiyle oluşan sıcaklıkta diri diri yanan çocuklar var. Ve ben bunu daha çok önemsiyorum. her gün bloğumda sayfalarca yazı yazıyorum. düzenlenen gösterilere katılıyorum. Benim davam da bu... Her şey ortadoğu için.
Dava edinecekseniz böyle bir dava edinin. Diğer küçük durumlar hassasiyet olarak kalsın. Eğer küçük şeyleri büyütürseniz büyük olayları görmezden gelmeye başlarsınız.
LÜBNAN DAKİ OLAYLARA KARŞI BİRŞEY YAPMADIĞIMIZI NEREDEN BİLİYORSUN.BURDAKİ HERKES O KADAR MERHAMETLİ O KADAR TEMİZ KALPLİ İNSANLARKİ.BİZ BU HABERİ ALABİLMEK İÇİN AYLARDIR UĞRAŞIYORUZ BİZİM BU FORUMA BUGÜN GİRENLERDEN İSTEĞİMİZ SEVİNCİMİZE ORTAK OLSUNLAR.KİMSEYE ÇAMUR ATMASINLAR.KİMSENİN MORALİNİ BOZMASINLAR.BUGÜN BİZİM İÇİN MUTLU BİRGÜN ONLARDA BİZE DESTEK OLSUNLAR.ENGİN AİLESİNİN ÖZEL HAYATINI KONUŞMASINLAR ŞEREFCAN BULUNDU İNSANLAR BUNA SEVİNSİN. BİLMEM ANLATABİLDİMMİ BU KONU BURADA KAPANIRSA ÇOK SEVİNİRİM...BU İNSANLAR GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BU ÇOCUĞUN BULUNMASI İÇİN ÇALIŞTI.