Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevin2217

ARKADASLAR ŞİMDİ TURGAY BEYİ ARADIM FORUMA ACIKLAMA YAPIN DEDİM MERAK EDİYORUZ DEDİM BANA SUNLARI SÖYLEDİ: ŞEREF CAN ALDIK EVE DOĞRU YOLA ÇIKTIK EVİMİZE GİDİYORUZ.ŞEREF CAN ÇOK İYİ,SAĞLIĞI COK İYİ.HERŞEY YOLUNDA MERAK ETMEYİN DEDİ.SİZİ HATIRLADIMI GÖRÜNCE DEDİM..TABİKİ HATIRLADI HİÇBİRİMİZİ UNUTMAMIŞ DEDİ.YANINIZDA MI ŞU AN DEDİM.ARKADAKİ ARABADA ANNESİNİN KUCAĞINDA DEDİ..MERAK ETMEYİN HER ŞEY ÇOK GÜZEL DEDİ...BİRAZ ZAYIFLAMIŞ YÜZEYSEL OLARAK AMA PROBLEM DEĞİL EVE GİDİNCE TEKRAR KONUŞURUZ DEDİ...SESİ DE ÇOK KEYİFLİ VE MUTLUYDU..GAZAMIZ BİR KEZ DAHA MUBAREK OLSUN .....

ABUK SUPUK YORUM EKLEYENLERE
    LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN VE MÜMKÜNSE
    İKİLEYİN
  • evet arkadaşım herşey tahminimiz doğrultusunda oldu. eczaciy arkadaşıma sonsuz tşk. müjdeyi o verdi ilk bana. sırada İLAYDA var. kimse bir yere kaybolmasın lütfen. sanada kucak dolusu sevgiler. yozsoy cuğum sana ulaşamadım ama çok öpüyorum senide canım.
  • quote:

ARKADASLAR ŞİMDİ TURGAY BEYİ ARADIM FORUMA ACIKLAMA YAPIN DEDİM MERAK EDİYORUZ DEDİM BANA SUNLARI SÖYLEDİ: ŞEREF CAN ALDIK EVE DOĞRU YOLA ÇIKTIK EVİMİZE GİDİYORUZ.ŞEREF CAN ÇOK İYİ,SAĞLIĞI COK İYİ.HERŞEY YOLUNDA MERAK ETMEYİN DEDİ.SİZİ HATIRLADIMI GÖRÜNCE DEDİM..TABİKİ HATIRLADI HİÇBİRİMİZİ UNUTMAMIŞ DEDİ.YANINIZDA MI ŞU AN DEDİM.ARKADAKİ ARABADA ANNESİNİN KUCAĞINDA DEDİ..MERAK ETMEYİN HER ŞEY ÇOK GÜZEL DEDİ...BİRAZ ZAYIFLAMIŞ YÜZEYSEL OLARAK AMA PROBLEM DEĞİL EVE GİDİNCE TEKRAR KONUŞURUZ DEDİ...SESİ DE ÇOK KEYİFLİ VE MUTLUYDU..GAZAMIZ BİR KEZ DAHA MUBAREK OLSUN .....

• OH BE İÇİM RAHATLADI ...
    KAHROLSUN KUKLA BASIN .KAHROLSUN CNN TURK .TUNCAY BEY BİR AÇIKLAMA YAPINCA
    KINAMA MESAJLARI GÖNDERELİM... ZATEN O ZEVATLARDAN BAŞKADA YAZAN OLMADI BUNU..
  • Arkadaslar lutfen bu iddaalara hemen inanmayin... Birakin aile bir aciklama yapsin, herkes kendi yorumunu sonra yapar... Bu kadar zaman burda emek vermis insanlarin da sevincine golge dusurmeyin... Bayrama devam arkadaslar... Bunu siz hak ettiniz!!!
  • BAKIN!!!AİLEYİ HİÇBİR ŞEKİLDE ÜZECEK,DUYGULARINI İSTİSMAR EDECEK ŞEYLERİ YAZMAYIN. BİR DE BU TİP KONULARIN YERİ BU FORUM SAYFALARI DEĞİLDİR. ÇOK KISA BİR SÜRE İÇİNDE AİLEDEN BİRİ GELİP BU FORUMDA HEPİNİZE AÇIKLAMA YAPACAKTIR. EMİNİM Kİ BU AÇIKLAMADAN SONRA HAKSIZ YORUM YAPAN BİR ÇOK ARKADAŞIMIZIN YÜZÜ KIZARACAKTIR. TEKRAR EDİYORUM AİLE İLGİLİ İÇ MESELELERİN YERİ BU SAYFALAR DEĞİLDİR. YILDIZ HANIM İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYIN. BEN NASIL ŞEREFCANIN BULUNACAĞINA İNANDIYSAM O AİLENİN DE DİMDİK AYAKTA OLDUKLARINA İNANIYORUM.
  • Şu haber meselesine gelince...

Polisten alınan ifade ve soruşturma bilgileri üzerinde değişiklik yapılamaz. Aksi halde kamuoyunu yanıltmaktan firma yada kuruluş sahibi sorumluluk altına girer. Bunu magazinsel konularla karıştırmayın. Bu çok farklı bir olay. Yani gazetede yazan ifade bilgileri gerçektir. Hürriyet olsun yada başka gazete olsun farketmez.

Biz de bu ifade bilgilerine göre değerlendirme yapılmalı. Ben burada bilgilenin diye bu bilgiyi veriyorum. Herkes kafasına göre bir şey yazmasın. Bunun ışığında yorumunuzu yaparsınız artık.
  • quote:

YANİ HABER BALON ÇIKTI...ATIP TUTANLAR UTANSIN..HERŞEY YOLUNDAAAA!!!!!SEVİNCİMİZE DEVAM ARKADASLAR...BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ İŞTE!!!!!

TEKRAR TEKRAR KOYUYORUM Kİ OKUMAYANLAR OKUSUN ´´HER ŞEY YOLUNDA´´ BU NE DEMEK ARKADASLAR.......

• Çanakkale'de kaybolan çocuk operasyonla kurtarıldı
    Ailesiyle Şehitlik ziyareti için gittikleri Çanakkale'de kaybolan 2 yaşındaki Şeref Can Engin, polisin İstanbul'da düzenlediği operasyonla kurtarıldı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yaklaşık 4 ay önce yaşanan olayla ilgili çalışma yürüten polis, dün akşam saatlerinde Kadıköy'deki bir eve operasyon düzenleyerek 2 yaşındaki Şeref Can Engin'i kurtardı.

Operasyonda, çocuğu kaçırdığı öne sürülen A.D. adlı kişi de gözaltına alındı.

Bunun üzerine şubeye davet edilen Şeref Can Engin'in babası Turgay, annesi Yıldız ve babaannesi Fatma Engin'in olayla ilgili bilgilerine başvuruldu.

Küçük çocuk, halen şubede bulunan aileye teslim edildi.

ŞOK İDDİA

Öte yandan 2 yaşındaki Şeref Can Engin'i kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınan A.D.'nin, çocuğun biyolojik babası olduğunu öne sürdüğü belirtildi

Ailesiyle şehitlik ziyareti için gittikleri Çanakkale'de yaklaşık 4 ay önce kaybolan 2 yaşındaki Şerif Can Engin'ni kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınan A.D'nin, çocuğun biyolojik babası olduğunu öne sürdüğü belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgusu süren A.D'nin, Şerif Can Engin'nin biyolojik babası olduğunu öne sürerek, bu nedenle çocuğunu aldığını söylediği ifade edildi.

Konuyla ilgili bilgisine başvurulan anne Yıldız Engin'nin ise bu iddiayı reddettiği, ancak A.D. hakkındaki şikayetinden vazgeçtiği belirtildi.
    BUDA YENİŞAFAK GAZETESİNİN HABERİ...
    http://www.yenisafak.com.tr/10877.html

• quote:

Orjinalden alıntı: _kedigen_

evet arkadaşım herşey tahminimiz doğrultusunda oldu. eczaciy arkadaşıma sonsuz tşk. müjdeyi o verdi ilk bana. sırada İLAYDA var. kimse bir yere kaybolmasın lütfen. sanada kucak dolusu sevgiler. yozsoy cuğum sana ulaşamadım ama çok öpüyorum senide canım.

KÜÇÜK KEDİGENLER NASIL?
    BUGÜN BİZİM İÇİN BAYRAM ŞEREF CAN 'IMIZ BU-LUN-DU..OK MUTLUYUM EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER...
  • bu yaziya inanin sabah Serefcanin bulunma haberi kadar sevindim,
    moderatorler mi var kim ilgili ve yetkili ise lutfen eger mumkunse olumsuz olan tum yazilari silsinler de insanlar bir de bunlari okuyup uzulmesinler haydi yeni insalarin yazmasini belki cok takmayabilirler ama gecmiste bir hukuku bulunan insalardan en ufacik suphe iceren yazi almak uzecektir bu yorgun simdi sevinmeyi cok hakeden insanlari
  • İFADELERİN ÖYLE İKİ DAKİKADA MEDYANIN ELİNE GEÇEBİLECEĞİNE İNANMIYORUM BEN.AİLE NE KADAR MUTLU BAKSANIZA BU KIYAMET HER NEDENSE SADECE BURADA KOPUYOR??????AİLENİN HİÇBİR KORKUSU YOK VE DİMDİK AYAKTALAR GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ......................
  • SEVGİLİ FATİHGÜLÇİÇEK
    YİNE DE AİLENİN ÖZEL DURUMLARININ (Kİ OLDUĞUNA İNANMAK İSTEMİYORUM) BU SAYFALARDA KONUŞULMASI SİZCE DOĞRUMUDUR? İNSANLARIN YORUM YAPMASI. O KADAR ÇEKİLEN ACIYA EMEĞEKARŞI BİRAZ HAKSIZLIK DEĞİLMİDİR?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasretbitecek

Arkadaslar lutfen bu iddaalara hemen inanmayin... Birakin aile bir aciklama yapsin, herkes kendi yorumunu sonra yapar... Bu kadar zaman burda emek vermis insanlarin da sevincine golge dusurmeyin... Bayrama devam arkadaslar... Bunu siz hak ettiniz!!!

ÇOK TEŞEKKÜRLER "HASRETBİTECEK" BU HEPİMİZİN BAYRAMI.BU YOLA BAŞ KOYANLARIN BAYRAMI ARAMIZA HOŞGELDİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fosters

Aile çocuğu (Şerf Can) kaçıranlardan şikayetçi olmamış ...

ilginç tabii.

quote:

Orjinalden alıntı: federaL

Peki çocuğu kaçiranlara nasil bir ceza verilecek önemli olan olan bu bunun üzerinde duralim ki bundan sonra bunun gibi olaylarin yaşanmamasi için destek olmaliyiz. Şu zamanlarda gerçekten organ mafyasi çocuk kaçirma olaylarinda önce gidiyor birçok hastane bu yüzden kapatildi en azindan kapatilan bir hastaneyi ben biliyorum bu olaylar gerçek bu yüzden çocuğumu, çocuklarimizi dişariya brakamaz olduk buradan sesleniyorum Allah bu tür olaylari kimsenin başna vermesin hatta bu çocuk kaçiranlar varya onlarin başina bile vermesin gerçekten çok kötü bir olay düşünmesi bile insani ürpertiyor insanoğlu bu kadar hayvanlaşmiş olamaz olmamali , hatta sirf bu kaçirma olaylari ile ilgili sağlam bir istihbarak örgütü kurulmali ve direk genelkurmayliğa bağli çalişmalilar ki rüşvet olaylari olmasin bu yorumum yanliş anlaşilmasin herkes rüşvetçi değildir ama bu kimse rüşşvet yemiyor anlaminada gelmesin. Ve bu kurulan istihbarat timine bütün yetkiler verilmeli ki gerektiğinde yapilacaklara kendileri karar verebilsinler, bunu başarirlarsa bu olaylarin sonunun geleceğine inaniyorum maksat ne olursa olsun çocuk kaçiran birey kaçirdiği ispatlandiğinda mahkeme yoluna gitmeden direk infaz edilmeli

Bunu bilmiyordum ama eğer doğruysa söylediğin bu ileride olacak olaylari doğrudan etkileyecektir + şikayetçi olmasalarda teşkilat bunlara gerekli cezayi uygulayacaktir nihayetinde zorla alikoyma Madde 201/B

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASLI70 -- 2 Ağustos 2006; 15:55:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyavuz

BASIN HİÇ BİR ZAMAN YANIMIZDA OLMADI. SERAP HANIM ,YEREL BASIN HARİÇ, BÜYÜK MEDYA KURULUŞLARI HİÇ BİR ZAMAN İLGİ GÖSTERMEDİ. ŞİMDİ HEPSİ DE HABERE ÜŞÜŞTÜLER.BEN ENGİN AİLESİNE LAF SÖYLETMEM. ŞEREFCAN KAÇIRILDI VE ANNESİNE,BABASINA TESLİMEDİLDİ. POLİSİMİZ (ASLANLARIMIZ) GEREKENİ YAPTI VE O BEBEĞİ BULDU.AİLESİNE TESLİM ETTİ. HEPSİ BU.

• quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

Şu haber meselesine gelince...

Polisten alınan ifade ve soruşturma bilgileri üzerinde değişiklik yapılamaz. Aksi halde kamuoyunu yanıltmaktan firma yada kuruluş sahibi sorumluluk altına girer. Bunu magazinsel konularla karıştırmayın. Bu çok farklı bir olay. Yani gazetede yazan ifade bilgileri gerçektir. Hürriyet olsun yada başka gazete olsun farketmez.

Biz de bu ifade bilgilerine göre değerlendirme yapılmalı. Ben burada bilgilenin diye bu bilgiyi veriyorum. Herkes kafasına göre bir şey yazmasın. Bunun ışığında yorumunuzu yaparsınız artık.

KENDİNİ YORMA KİMSENİN MORALİNİ BOZAMAYACAKSIN.TEKRAR SÖYLÜYORUM BİZİM DAVAMIZ ŞEREFCAN'IN SAĞ SALİM AİLESİNE KAVUŞMASIYDI BİZ BUNU BAŞARDIK GERİSİ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ.
    PEKİ SEN BUGÜN ORTAYA ÇIKTIN.ŞEREFCAN'IN BULUNMASI İÇİN 4 AYDA NE YAPTIN?..

• İnşallah iddalar doğru değildir. Doğruysa Tuncay bey için çok üzülürüm. Ve Yıldız hanımı da kınarım. Bekleyip göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.