Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz bulunmasını istiyorduk ve de bulundu.
    Biz magazinsel bişeyler istemiyordykç...
    Ailenin varsaki sanmıyorum özel yaşantısı onları ilgilendirir.
    Şimdi haberler kefal gibi atlarlar.
    Kadıncağız sevineceğine, şimdide kendi şerefi derdinemi düşecek..
    Yazık vallla..çok ayıp...vara yoğa konuşanları susturalım....
    ŞEREF CAN BULUNDU.....
    BU DA HERKESE KAPAK OLSUN....
    ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: falkonxlife

ŞEREFCAN IMIZIN BULUNMASI İÇİN TER DÖKEN GERÇEK FORUM DOSTLARIM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

ALLAHIM BU AİLEYE VE BU ÇOCUĞA YARDIM ETMEYE DEVAM ET

BENDE ÇOK SEVİYORUM.. AMA HEPSİNİ ŞU AN BURADA GÖREMİYORUM.. BAŞKA BAŞKA İNSANLAR VAR..
    KEŞKE GERÇEK FORUM DOSTLARININ HEPSİ BURDA OLSA.... SANIRIM ARTIK BU SON YAZILARIMIZ....
  • ..
  • Vatana millete hayrlı olsun
  • neden büyük harflerle yazıyorsunuz ki ??

çocuğun durumuna sevinirken babanın durumunuda düşünün biraz .bende dahil yorum yapan kimse çocuk bulunmuş diye sinirlenmiyor zaten . herkez annenin durumuna kızıyor .

madem biliyordun neden söylemedin ?
    anne çocugundan sırf yasak aşkından korktugundan dolayı 120 küsür gün ayrı kalabilirmi ?
    baba ya yazık degilmi ?

çocugun babasi kim olursa olsun karısının yaşadığı bir ilişkiyi böylemi öğrenmeli ?
    babasının bile kim olduğu mechul olan bir insanı "bu senin çocuğun" diye bir erkeğe kabul ettirmek ne kadar onurlu ?

ha diyeceksiniz ki çocuğu kaçıran adamın iftiraları ...

savcılıkta kabul edilmiş bir ifade olduğunuda unutmayın ...

lafın sonuna yazılması gerekeni başında yazmıştım ..

tepki gösteren kimse SEREF CAN bulundu diye göstermiyor herkez SEREF CAN bulundu diye seviniyor ama annenin yaptığıda tepki gösterilmeyecek birşey değil..

• SLM ARKADAŞLAR
    BURASI NE OLMUŞ YA KİM BU İNSANLAR BİZ ŞEREFİMİZİ ARARKEN NEREDEYDİ BUNLAR.BU FORUMDAKİN GERÇEK GÖNÜL DOSTLARI YAZILANLARI UMURSAMAYALIM.RESMEN MORAL BOZMAYA GELMİŞLER BUGÜN.UMUTSUZLUĞA DÜŞTÜĞMÜZDE,YARDIM İSREDİĞİMİZDE NEREDEYDİ BU İNSANLAR.BIRAKIN KİMSEYİ TAKMAYALIM.

NE SÖZ VERMİŞTİK?
    ŞEREF CAN'IN BULUNDUĞU GÜN BİZE BAYRAM OLACAK DEMİŞTİK.

BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ
    FORUMA BUGÜN GİREN,MORAL BOZMAYA ÇALIŞAN İNSANLAR SİZİN BU TEMİZ İNSANLARIN ARASINDA İŞİNİZ YOOOOOOKKKKKK
  • ARASAK MI ACABA Bİ?
  • Ya arkadaşlar her şey bi kesinleşsin bakalım. Ondan sonra konuşulur her şey.

Elbette olaylar ve iddialar gerçekçi ama bu kesinlik içermez. İspat olmadığı sürece de kimsenin ahkam kesmeye hakkı yoktur.

Tuncay Bey ve ailesine geçmiş olsun diyorum. Umarım bundan sonra daha dikkatli olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 2 Ağustos 2006; 13:56:20 >
  • ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN ZANDA BULUNMAYIN .BİR SUÇLU ELBETTE KENDİNİ SAVUNMAK İÇİN ÇEŞİTLİ YOLLARA BAŞVURACAK. BAŞINDAN BU YANA BİR AİLENİN ŞEREFİ SÖZ KONUSU..ÇAMUR ATANIN ELİNE ÇAMUR BULAŞIR ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyavuz

BASIN HİÇ BİR ZAMAN YANIMIZDA OLMADI. SERAP HANIM ,YEREL BASIN HARİÇ, BÜYÜK MEDYA KURULUŞLARI HİÇ BİR ZAMAN İLGİ GÖSTERMEDİ. ŞİMDİ HEPSİ DE HABERE ÜŞÜŞTÜLER.BEN ENGİN AİLESİNE LAF SÖYLETMEM. ŞEREFCAN KAÇIRILDI VE ANNESİNE,BABASINA TESLİMEDİLDİ. POLİSİMİZ (ASLANLARIMIZ) GEREKENİ YAPTI VE O BEBEĞİ BULDU.AİLESİNE TESLİM ETTİ. HEPSİ BU.

YERDEN GÖĞE KADAR HAKLISIN ARKADAŞIM NE GÜZEL BİR SONUÇ DEĞİLMİ
    ELLERİNE EMEKLERİNE SAĞLIK BURDAKİ CAN DOSTLARIN
  • ARKADAŞLAR
    ŞEREFCANIN BULUNMASINA ÇOK SEVİNDİM
    BOŞVERİN BU KÖTÜ SÖYLENEN SÖZLERİ
    ÖNEMLİ OLAN ŞEREFCANIN AİLESİNE KAVUŞMUŞ OLMASI
    ŞİMDİİİİİİİİİİİ SIRADA İLAYDAAA
    İLAYDA İÇİN SEFERBER OLALIM ARKADAŞLAR
    LÜTFEN ELELE VERELİM
    ONUDA AİLESİNE KAVUŞTURALIM
  • Peki çocuğu kaçiranlara nasil bir ceza verilecek önemli olan olan bu bunun üzerinde duralim ki bundan sonra bunun gibi olaylarin yaşanmamasi için destek olmaliyiz. Şu zamanlarda gerçekten organ mafyasi çocuk kaçirma olaylarinda önce gidiyor birçok hastane bu yüzden kapatildi en azindan kapatilan bir hastaneyi ben biliyorum bu olaylar gerçek bu yüzden çocuğumu, çocuklarimizi dişariya brakamaz olduk buradan sesleniyorum Allah bu tür olaylari kimsenin başna vermesin hatta bu çocuk kaçiranlar varya onlarin başina bile vermesin gerçekten çok kötü bir olay düşünmesi bile insani ürpertiyor insanoğlu bu kadar hayvanlaşmiş olamaz olmamali , hatta sirf bu kaçirma olaylari ile ilgili sağlam bir istihbarak örgütü kurulmali ve direk genelkurmayliğa bağli çalişmalilar ki rüşvet olaylari olmasin bu yorumum yanliş anlaşilmasin herkes rüşvetçi değildir ama bu kimse rüşşvet yemiyor anlaminada gelmesin. Ve bu kurulan istihbarat timine bütün yetkiler verilmeli ki gerektiğinde yapilacaklara kendileri karar verebilsinler, bunu başarirlarsa bu olaylarin sonunun geleceğine inaniyorum maksat ne olursa olsun çocuk kaçiran birey kaçirdiği ispatlandiğinda mahkeme yoluna gitmeden direk infaz edilmeli

• ARKADAŞLAR BÖYLE ŞEYLERE İZİN VERMEYELİM LÜTFEN HEPSİ ABUK SABUK HABERLER LÜTFEN DAHA DA NELER YAZILIR MEDYA BU GÜNDEMİ NASIL DOLDURCAKLAR ADAMCAĞIZ 4 AYDA NELER YAŞADI ANNEDE TABİİKİ ŞİMDİ YANLARINDA OLALIM Kİ YALNIZ KALMASINLAR CNN DE HABERLERDE NELER SÖYLENDİ YERİ BİLİNİYORMUŞ AMA TEHDİT VARMIŞ YILDIZ HANIMA KORUMA VERİLMİŞ FALAN FİLAN ARKADAŞLAR ŞUNU UNUTMAYALIM Kİ HİÇ BİR ANNE BABA SONUNDA ÖLÜMDE OLSA ASLA BIRAKMAZ ANNE BABA OLUNCA BİLMEYEN ARKADAŞLAR ANLARLAR BEN TEMMUZ BAŞINDAN BERİ BURADAYIM HİÇ İSMİNE RASTLAMADIĞIM İNSANLAR BİLE ŞU AN FİKİR BEYAN EDİYOR LÜTFEN OLUMLKU DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: wil

BİZ BURADAYIZ ARKADAŞIM.

GÖNÜL DOSTLARIM, ŞU DURUMDA DA DESTEK BEKLİYORUM.AİLEYE ŞİMDİYE KADAR NASIL DESTEK OLDUKSA ŞİM Dİ DE KAPI GİBİ ARKASINDAYIZ DEĞİL Mİ.....SONUNA KADAR....

KESİNLİKLE.... AİLENİN YANINDAYIZ.. AMA BEN ŞEREFİ ANNESİNİN KUCAĞINDA GÖRMEK İSTİYORUM YA.. KUZUSUNA BİR SARILSIN
  • GEERÇEKTEN NE KADAR KALABALIK BURASI..SİZE SORUYORUM BU FORUMA İLK KEZ YAZANLAR NERDEYDİNİZ BUNCA ZAMANDIR NEDEN BİZİMLE BİRLİKTE ÇOĞUNLUK OLMADINIZ,NEDEN 5 PARMAĞI ON YAPMADINIZ..ŞİMDİ NEDEN YAZIYORSUNUZ BURAYA..ŞİMDİ ÇIKIP BİRİNİZ ^NEDEN GERÇEKLERİ GÖRMÜYORSUNUZ ^ GİBİ LAF SALATASIDA YAPMAYA KALKAR..ALIŞTIK BİZ BUNA ....BİZ ŞEREF CAN BULUNSUN EMİN ELLERE VERİLSİN DİYE SAVAS VERDİK BUNCA ZAMAN...BİZİM GERÇEĞİMİZ BUYDU VE OLDU İŞTE..BİZ BUNA SEVİNİCEZ VE SEVİNİYORUZDA..ŞİMDİ BURAYA AİT OLMAYANLAR,SİZ KENDİNİZİ ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ..TEK KELİME YAZMADAN Kİ SİZ BUNA ALIŞIKSINIZ ÇIKIN GİDİN BURDAN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wil

BİZ BURADAYIZ ARKADAŞIM.

GÖNÜL DOSTLARIM, ŞU DURUMDA DA DESTEK BEKLİYORUM.AİLEYE ŞİMDİYE KADAR NASIL DESTEK OLDUKSA ŞİM Dİ DE KAPI GİBİ ARKASINDAYIZ DEĞİL Mİ.....SONUNA KADAR....

CANIM BENİM BİZLER BURADAYIZ VE HALA İLK GÜNKÜ GİBİ ENGİN AİLESİNİN YANINDAYIZ.SEN SAKIN BOZMA MORALİNİ.NERDEN ÇIKTI BU KADAR İNSAN ANLAMADIM.
    BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ DESTEĞE İLK GÜNKÜ GİBİ DEVAM EDECEĞİZ.BİZİM DAVAMIZ ŞEREFCAN IN BULUNMASIYDI.BAŞARDIK DOSTLARIM.
    HEPİNİZİ KUTLUYORUM...
  • aLPEREN ZEYNEP SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM....
    aRKADAŞLAR DİĞERLERİNİ BOŞVERİN..
    BEBEĞİMİZ BULUNDU BU KADARRRRRRRRRRRRRR
  • YADA ÇIKIN GİDİN
  • ARKADAŞLAR CNN TÜRKÜ AÇIN
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.