Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ebrubalci

Ben diğer arkadaşlar kadar önce başlamadım malesef yardım etmeye bu konuda. Ama Gecelerce okudum hiç bu kadar kalabalık olmamıştı.
    O kucaktaki yavrunun sizin yavrunuz olduğunu düşünün. Haline bakın. Kapkara olmuş, zayf endişeli, ürkek, bu çocun ruhundaki tahribatı düşünün. Ailenin yaşadıklarını düşünün. Kendinizi onların yerine koyun değil 4 ay 4 saat dayanamazdım ben.
    asıp kesmek bu kadar kolay olamaz. Heyecan arıyorsanız başka yerde arayın bence. Bu insanlar oyuncak değil. Duyguları oyuncak değil malzeme değil. Bu insanlar normal hayatına dönünce iş arayacak-ev arayacak-okul arayacak onları parmakla gösteren Türk Filmi kahramanlarından mı olalım. Bir kere daha düşünün yazarken lütfen. Bir kere daha kendinizi sorgulayın ben olsam ne yapardım diye sorun kendinize.

SONUNA KADAR KATILIYORUM ARKADAŞIM.

• ARKADAŞLAR RESİMDEKİ ÇOCUKŞEREF DEĞİL. HABERLERDE GÖRDÜM.. O DEĞİL.. HANİ SAÇLARI KISA BİR RESMİ VARDIYA ELİNDE TELEFON VARDI.. O HALİNE ÇOK BENZİYOR MELEK..AMA BİRAZ ZAYIFLAMIŞ VE ESMERLEŞMİŞ.. NEYSE ÇOK ŞÜKÜR... HALA İNANAMIYORUM... VE ŞİMDİYE KADAR BİZE DESTEK OLMAYAN LAR LÜTFEN YORUMDA YAPMASINLAR...
  • Arkadaslar haberlerde bir cok yalan haber oluyor. bence bos konusanlara kulaklarinizi kapatin. asil amac kücük melegin bulunmasi degilmiydi. sag salim bulundu ya gerisi yalan. ailenin özel sorunlari aileyi ilgilendirir. kimseye tek kelime söylemek düsmez . insallah buraya gelip serefcan öldü diyenlerin simdi utandiklari gibi , su anda cenesini tutamayanlarda utanir.
  • yaşasın şerefimiz canımız enginimiz bulunduuu...!!

Çanakkale'de 4 ay önce kaybolan 2 yaşındaki Şeref Can Engin, Kadıköy İçerenköy'deki bir eve düzenlenen operasyonla bulunurken, anne Yıldız Engin şikayetinden vazgeçti. Küçük Şeref'i kaçırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan 4 çocuk babası A.D.'nin sorgusu sürüyor.

2 yaşındaki Şeref, 7 Nisan 2006 tarihinde ailesiyle birlikte gittiği şehitlik ziyareti sırasında Kabatepe Ziyaretçi ve Dinlenme Merkezi'nde ortadan kaybolmuş, ailenin başvurusunun ardından harekete geçen polis ekipleri, Şeref'in bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatmıştı. 4 aydır devam eden arama çalışmaları, geçtiğimiz akşam sonuçlandı. Şeref Can Engin, Kadıköy İçerenköy'deki bir eve düzenlenen operasyonda bulundu. A.D. ise Şeref Can'ı kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Anne Yıldız Engin ve baba Turgay Engin, oğulları Şeref Can'ın bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne çağırıldı. Küçük Şeref, ailesine teslim edilirken, A.D. de sorgulanmak üzere şubeye getirildi. Turgay Engin, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Anne Yıldız Engin'in, şikayetini geri aldığı öğrenildi. Yıldız Engin, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından oğlu Şeref Can'ı da alarak şubeden ayrıldı.

Şeref Can'ın babannesi Fatma Engin, çok mutlu olduğunu belirterek, "Basın olmasaydı çocuğumuz bulunmazdı. Bazı iddialar var, bunlar doğru değil" dedi.

Öte yandan, Şeref Can'ın 4 ay alıkonulduğu İçerenköy'deki evde sessizlik hakim. Ev sahipleri, konuyla ilgili bilgi almak üzere apartmana gelen basın mensuplarına kapıyı açmadı. Kapı aralığından görüntülenen zanlı A.D.'nin eşi, herhangi bir açıklamada bulunmadı. Çiftin komşuları, ailenin yeni taşındığını ve tanımadıklarını ifade etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 2 Ağustos 2006; 13:31:41 >

• ..
  • Kaçıranın çocuğun gerçek babası olduğu iddia ediliyo. Anne de kaçıran adamla yıllar önce ilişkisi olduğunu doğruladı.
    (CNNTURK)
  • ŞEREFİMİZİN ÜSTÜNDE ÇİZGİLİ PENYE VARMIŞ ARKADASLAR..HEM RESİMDEKİ ÇOCUK KOCAMAN BAKSANIZA....ÇIKAR AKŞAM TV DE HEPİMİZ EVLERİMİZDE KEYİFLE SEYREDERİZ ŞEREF CANIMIZI...AYKALARIMIZIDA UZATIRIZZ..BİZ KAZANDIK ÇOCUKLAR...ŞEREF BABACIĞIYLA ANACIĞIYLA EMİN ELLERDE ARTIK.VE ARTIK KIRMIZI ARABAYI ÇIKARMA VAKTİ GELDİ DİMİ YILDIZ HANIM???
  • SEVİN 2217 SİZE PM ATTIM
  • arkadaşlar TUNCAY BEYE DESTEK OLALIM ŞİMDİ BİZLERE DAHA ÇOK İHTİYAÇLARI VAR LÜTFEN ZATEN NELER YAZILACAK ŞİMDİ KİMBİLİR BİZ BAŞINDAN BERİ ONLARIN YANINDA OLDUK GÖNÜL DOSTU OLARAK ŞİMDİDE ÖYLE OLUN MEDYAYI HEPİMİZ BİLİYORUZ YARDIMA GELİNCE YOKLAR AMA BULUNDU YA SAKIZ EDERLER HERŞEYİ LÜTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: flitwick

Kaçıranın çocuğun gerçek babası olduğu iddia ediliyo. Anne de kaçıran adamla yıllar önce ilişkisi olduğunu doğruladı.
    (CNNTURK)

LÜTFEN İDDİA DİYOSUNUZ....BÖYLE ŞEYLERİ YAZMAYIN...
  • BAKIN BABAANNE YALANLAMIŞ..BİLİYORDUM ZATEN..ŞEREF GÖRMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM.
  • BİRLİK OLMAYA DEVAM DİYORUMU
  • MADEM BABASI OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR NİYE KAÇIRDIĞI GİBİ DNA YAPTIRIP ADAM GİBİ ÇIKMADI ORTAYA!!!!!!!!!!!!!!
  • YA ARKADAŞLAR BEN ŞEREFİ ANNESİNİN KUCAĞINDA GÖRMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • Sevgili arkadaşlar sabah nasılda sevindim Şerefcanın bulunduğuna. Sonra beynim allak bullak olmakla kaldı yoruldu. Herkes herşeyi çeke çeke bilmiş gibi, görmüş gibi anlatıp iddia ediyor. lütfen kendinizide kimseyid e yormayın artık. Şerefcan bulundu. Ailesine kavuştu. Yavrum nasılda zayıflamış. Artık rahat edecek inşaallah. Aileside inşaallah dağılmadan birlikte kalarak bu enrikaları biran önce aşarlarda Şerefcanımız daha fazla acı çekmez. Saygılar..
  • ŞEREFCAN IMIZIN BULUNMASI İÇİN TER DÖKEN GERÇEK FORUM DOSTLARIM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM

ALLAHIM BU AİLEYE VE BU ÇOCUĞA YARDIM ETMEYE DEVAM ET
  • BABASI OLSA ÇIKARDI TUNCAY BEYİN KARŞISINA O BENİM OĞLUM DERDİ..ADAM DELİ BENCE ARKADASLAR.....EVLERİNE GİTMİŞLER SANIRIM DİMİ...ENEMY OLSADA BİZE BİLGİ VERSE...
  • BASIN HİÇ BİR ZAMAN YANIMIZDA OLMADI. SERAP HANIM ,YEREL BASIN HARİÇ, BÜYÜK MEDYA KURULUŞLARI HİÇ BİR ZAMAN İLGİ GÖSTERMEDİ. ŞİMDİ HEPSİ DE HABERE ÜŞÜŞTÜLER.BEN ENGİN AİLESİNE LAF SÖYLETMEM. ŞEREFCAN KAÇIRILDI VE ANNESİNE,BABASINA TESLİMEDİLDİ. POLİSİMİZ (ASLANLARIMIZ) GEREKENİ YAPTI VE O BEBEĞİ BULDU.AİLESİNE TESLİM ETTİ. HEPSİ BU.
  • EN BASINDAN BERİ ŞÖYLE Bİ DÜŞÜNSENİZE ARKADASLAR..NE ACILAR ÇEKTİĞİMİZİ....NELER YAPTIĞIMIZI...BEŞ PARA ETMEZ İNSANLARA (SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI) YOLLADIĞIMIZ MAİLLERİ....
  • arkadaslar uncay bey cocuga bıle sevınemedı nerdeyse yazık bır ınsana bukadar acı yasatılmaz ben ınanmak ıstemıyorum adam cocugunun bulunmasına bıle sevındırmedıler ınsan gecmıste bır sey yasamıstır evlenmeden önce bu kımseyı ılgılendırmez ınsallah böyle bırseydır tuncay beye bırde böyledarbe vurulmasın yazık adama
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.