Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CNN TURK

Geçtiğimiz nisan ayında anne ve babasıyla gittiği Çanakkale Şehitliği gezisinde kaybolan 2 yaşındaki Şeref Can Engin, İçişleri Bakanlığı'nın özel talimatıyla kurulan ekip tarafından 121 gün sonra İstanbul'da bulundu. Kaçıran kişi Şeref Can'ın gerçek babası olduğunu ileri sürdü.

Delican polise verdiği ifadede, "Şeref Can'ın gerçek babası benim. Bunu DNA testiyle de kanıtlayabilirim" deyince, Şeref Can'ın yasal babası Tuncay Engin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde şok geçirdi.

Anne Yıldız Engin, Ahmet Delican ile yıllar önce yasak aşk yaşadığını doğruladı. Yıldız Engin'in oğlunun Delican tarafından kaçırıldığı bildiği, ancak korkudan söylemediği öğrenildi.

Ahmet Delican'ın Şeref Can'ı kaçırdıktan sonra 121 gün boyunca evinde sakladığı ve bu süre zarfında kimseye birşey söylememesi için eşini ölümle tehdit ettiği belirlendi.
    Şeref Can ve yasal babası Tuncay Engin

7 Nisan'da Çanakkale Şehitliği gezisinde Cambaz Bayırı dinlenme tesislerinde esrarengiz bir şekilde kaybolan, hatta 'organ mafyası kaçırdı' iddialarının ortaya atıldığı, 2 yaşındaki Şeref Can Engin'in bulunması için, İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu özel talimat verdi.

Şeref Can, kurulan özel ekip tarafından 121 gün sonra İstanbul İçerenköy'de sağ olarak bulundu.

Özel ekip tarafından bulunan Şeref Can, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Bu arada çocuğu kaçıran ve Şeref Can'ın öz babası olduğunu iddia eden Ahmet Delican gözaltına alındı.

Ahmet Delican'ın Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor. Konuyu soruşturan Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Yıldız Engin için koruma kararı aldı.

OLAY BUDUR ABİCİM

• HOSCAKALIN GUZEL INSANLAR BENIMBURADA ISIM BITTI GUZEL OLMAYANLAR SUSUN LUTFEN BIZ AGLARKEN MAILLER ATARKEN PARA TOPLAMAYA CALISIRKEN NERELERDEYDINIZ SIZDEN COK VAR DEGIL MI ISTE MEDYA BU YUZDEN ILGILENMDI BIZIMLE DOGRUDURUST SIMDI HEPSI YAYINLIYOR ABUK SABUK SACMA SAPAN YARALAYICI
    UTANMAZLAR
    ARKADASLARIM DARISI ILAYDANIN VE DIGERLERININ BASINA/ KENDINIZE IYI BAKIN COCUKLARINIZIN ELLERINI HIC BIRAKMAYIN SIZLERI SEVIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirpirucanjora

Yasak aşk ortaya çıktı

CNN TURK

Geçtiğimiz nisan ayında anne ve babasıyla gittiği Çanakkale Şehitliği gezisinde kaybolan 2 yaşındaki Şeref Can Engin, İçişleri Bakanlığı'nın özel talimatıyla kurulan ekip tarafından 121 gün sonra İstanbul'da bulundu. Kaçıran kişi Şeref Can'ın gerçek babası olduğunu ileri sürdü.

Delican polise verdiği ifadede, "Şeref Can'ın gerçek babası benim. Bunu DNA testiyle de kanıtlayabilirim" deyince, Şeref Can'ın yasal babası Tuncay Engin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde şok geçirdi.

Anne Yıldız Engin, Ahmet Delican ile yıllar önce yasak aşk yaşadığını doğruladı. Yıldız Engin'in oğlunun Delican tarafından kaçırıldığı bildiği, ancak korkudan söylemediği öğrenildi.

Ahmet Delican'ın Şeref Can'ı kaçırdıktan sonra 121 gün boyunca evinde sakladığı ve bu süre zarfında kimseye birşey söylememesi için eşini ölümle tehdit ettiği belirlendi.
    Şeref Can ve yasal babası Tuncay Engin

7 Nisan'da Çanakkale Şehitliği gezisinde Cambaz Bayırı dinlenme tesislerinde esrarengiz bir şekilde kaybolan, hatta 'organ mafyası kaçırdı' iddialarının ortaya atıldığı, 2 yaşındaki Şeref Can Engin'in bulunması için, İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu özel talimat verdi.

Şeref Can, kurulan özel ekip tarafından 121 gün sonra İstanbul İçerenköy'de sağ olarak bulundu.

Özel ekip tarafından bulunan Şeref Can, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Bu arada çocuğu kaçıran ve Şeref Can'ın öz babası olduğunu iddia eden Ahmet Delican gözaltına alındı.

Ahmet Delican'ın Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor. Konuyu soruşturan Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Yıldız Engin için koruma kararı aldı.

OLAY BUDUR ABİCİM

SİZ KİMSİNİZ YA NERDEN TÜREDİNİZ BÖYLE.BUGÜN HİÇ İŞİNİZ GÜCÜNÜZ< YOKMU SİZİN FELAKET TELLALIMISINIZ

• Burada aylarca emek veren arkadaşlar çok haklılar.. ben sabah haberi gazeteden okuyunca sevinçten içim içime sığmamıştı ve buraya gelerek bu işe gönül vermiş kişilerle paylaşmak istedim.. hepsinin gönüllerine sağlık...
    yazılanların diğer kayıplar için ne kadar negatif bir ortam yaratacağını, toplumdaki birlik ve beraberlik, inanç duygusunu sarsacağını düşünemiyormusunuz ???
    bu herkesin başına gelebilecek bir olay... ve başımıza "her ne olursa olsun" kötü bir olay geldiğinde bununla yanlız başımıza başa çıkamayız, unutmayın.. buradaki gibi GÖNÜL DOSTLARIna ihtiyacımız olur..

ailenin yanında olanlar, hepinizin yüreğine sağlık
  • AYSEEFE SANA PM ATTIM
  • arkadaşlar öncelikle gözümüz aydın lütfen aileyi karalayacak şeyler yazmayalım bu şerefsiz ailenin ismini cok iyi öğrenmiş onun icin kurtulmak icin her yolu deniyor denize düşen yılsna sarılırya onun misali ben enemy le şimdi görüştüm şerefcan ı almışlar haberler asılsız cıktı bu cocuk kesin şerefcan dediler şu yaygarayı da bırakalım artık L Ü T F E N

• quote:

Orjinalden alıntı: gymim

TÜRK İNSANI CEHENNEMDE NASIL BELLİ OLURMUŞ BİLİYORMUSUNUZ BİR FIKRADA GEÇİYORDU O ZAMAN GÜLÜP GEÇMİŞTİM AMA GALİBA ACI GERÇEKMİŞ. TÜRK İNSANI CEHENNEMDE ATEŞTEN ÇIKMAYA ÇALIŞAN DİĞER BİR TÜRKÜ AYAĞINDAN TUTAR AŞAĞIYA GERİ ÇEKERMİŞ. NE YAZIK DİMİ NE KADAR İÇLER ACISI. BİZ AĞLARKEN GÜNÜNÜ GÜN EDEN BAZI ARKADAŞLAR ŞİMDİ BİZ GÜLERKEN GELMİŞ BİZİ YENİDEN AĞLATMAYA ÇALIŞIYOR. VAH YILDIZ HANIM VAH TUNCAY BEY OĞLUNUZ ŞEREFİNİZE KAVUŞTUNUZDA ŞU ÜLKENİN TABUSU OLAN NAMUS VE ŞEREFİNİZİN PEŞİNE DÜŞECEKSİNİZ ŞİMDİ DE HA? HEMDE NİYE BİR ÇOCUK HIRSIZININ LAFINA GÖRE VAH Kİ VAH. HEM DE BU ÜLKEDE HA DAHA LEB DEMEDEN NAMUS MESELESİNİ ANLAYAN BUNCA İNSANIN ARASINDA HA. AMA ÜZÜLMEYİN BEN VE BU FORUMDA AYLARDIR HAFTALARDIR YANINIZDA OLAN İNSANLAR GENE YANINIZDAYIZ. ÖNEMLİ OLAN ŞEREF Tİ KAVUŞTUNUZ. AYRICA KİMSENİN ÖZEL HAYATI KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ. KİMSE DE KİMSENİN NAMUS BEKÇİLİĞİNİ YAPAMAZ. HERKES KENDİNİ BİLİR KENDİNDEN SORUMLUDUR KİMSEYE LAF DÜŞMEZ.

ÇOK HAKLISIN ARKADAŞIM.BİZ YARDIM İSTERKEN YÜZÜMÜZE BAKMAYANLAR ŞİMDİ NELER YAPIYORLAR?

• quote:

Orjinalden alıntı: denizgözlüm

SEYRETTİM AYNI HABERİ TEKRARLIYOR ARTIK TV NEDERSE DESİN BEN HEP AİLEDEN YANAYIM

Bunu bir de çocuğun babasının yerine kendinizi koyarak düşün arkadaşlar tarafsız olun biraz hep duygusal yorumlar yapıyorsunuz ortada bir iddia var kimse gerçen demiyor ama iddia var , ki varsa böyle birşey bide kendinizi o adamın yerine koyun gerçek oğlunu yanında görmek isteyecektir tabi anlayış gösterin hep duygusal olursanız olmaz kimin ne dediğini neyin gerçek olduğunu adalet belirler siz belirleyemezsiniz yorum yapabilirsiniz ama zıt yorum yapanları da dışlamayınız iddialar aslı ispatlanana kadar vardır arkadaşlar unutmaynız..!
  • EYL BOŞVER BU GEREKSİZ YERE MORAL BOZAN İNSANLAR YÜZÜNDEN ÇEKİP GİTME
    İŞİMİZ DAHA BİTMEDİ
    İLAYDA VAR
    ONU BULALIM ARKADAŞLAR
    ELBİRLİGİYLE ONUDA BULALIM
    LÜTFEN
  • YAZI CNN TÜRKTE yayınlamdı arkadaşlar, doğruysa çok acı bir gerçek
  • Arkadaslar lütfen ben cok üzülmeye basladim bu tür dedikodulara . tekrar yaziyorum önemli olan melegin bulunmasiydi ve bulundu. Yildiz hanimin yanindamiydiniz acaba biraz kaba oldu ama cok sinirlendim. olayin aslini astarini bilmeden neden dogruluyorsunuz. hem sizene SI_ZE_NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. ayni olay sizin basiniza gelseydi. sizler bu sekilde yargilansaydiniz hosunuzami giderdi. bu tür konusmalardan sonra Engin ailesi meleklerinin bulunduguna mi sevinsin yoksa . cikan olaylarami kahrolsun. lütfen biraz anlayisli olun. 1 yerden alinan kaynakla olaya dogru gözüyü ile bakmayin. biraz bekleyin olayin asli astari nedir. bir insana iftira atmasi cok kolaydir bunu herkez yapar ama karalanan insan icin bunu temizlemesi cok zordur. lütfen yildiz hanimi kendi anneniz, kardesiniz, yada can dostunuz olarak düsünün. bugün onlara yarin size bunu hic bir zaman unutmayin. dualarim kücük melegin bulunmasi icindi simdi ise kendini bilmezlerin cenelerinin kapanip olayin asilsiz cikmasi icin. yemin ederim insan oldugum icin utandim. bizler bu kadar acimasizmiyiz düsene bir tekme atmaktan neden bu kadar hoslaniyoruz ???????????????

• EYL GİTMEDAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR.SIRADA İLAYDA VAR.BU İNSANLARA MEYDAN BIRAKMAYALIM.ANLAŞTIKMI
  • cnn turkte var bu haber TV lerdede göstermiş inanamıyorum yaaa.. Nasıl bir imtihan bu yarabbim...

http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=211044

İNSANIN KOLU KANADI KIRILIYOR...
  • FELAKET TELLALLARINA KULAK ASMAYIN LÜTFEN.SÖYLEYECEK BİRŞEY BULAMIYORUM ONLARA...

GYMİM PM ATMIŞTIM BAKARSAN SEVİNİRİM ARKADAŞIM.DEDİĞİMİ CİDDİYE ALMAMIZ GEREKECEK SANIRIM...
  • Bir önceki mesajımda hemen galeyana gelinmemesi gerektiğini söylemiştim.

Ama durum gösteriyor ki deliller yasak aşk iddiasına oturuyor. Objektif olmam gerekirse bu böyle maalesef... Bende çok üzüldüm buna.

Ailenin çocuğu kaçırandan şikayetçi olmaması da ayrı ve ilginç bir durum.

Ama tabiki kesin değil. Fakat;

Hukuk Fakültesi mezunu ve bu sebeple staj için bir çok duruşmayı izlemiş biri olarak derim ki deliller ya da işaretler hangi yöne ağırlık basıyorsa genellikle sonunda da yanıltmıyor. ( özel durumlar hariç)

Ama bakalım....

Bir de duygularımızı katmayalım bu işlere.

Eğer çocuğun gerçek babası Tuncay bey değilse, çocuğu ve kadını boşverin. Olan Tuncay Beye olur. Adam zor durumda gerçekten yaaa. Dua edecem adam için. Onun dışında kimse umrumda değil onu da belirteyim. Hatta çocuk bile...

• MİLLET BİLMEDİĞİNİZ KONUDA KONUŞMAYIN İFTİRA OLUR. BİLİYORSANIZDA SUSUN DEDİKODU OLUR. ŞEREFCAN BULUNDU ŞÜKÜR. GERSİNİ BIRAKIN AİLESİ HALLETSİN. YAVRUCAK SICACIK YUVASINDA BIRAKIN RAHATETSİN.
  • ARKADASLAR ŞİMDİ TURGAY BEYİ ARADIM FORUMA ACIKLAMA YAPIN DEDİM MERAK EDİYORUZ DEDİM BANA SUNLARI SÖYLEDİ: ŞEREF CAN ALDIK EVE DOĞRU YOLA ÇIKTIK EVİMİZE GİDİYORUZ.ŞEREF CAN ÇOK İYİ,SAĞLIĞI COK İYİ.HERŞEY YOLUNDA MERAK ETMEYİN DEDİ.SİZİ HATIRLADIMI GÖRÜNCE DEDİM..TABİKİ HATIRLADI HİÇBİRİMİZİ UNUTMAMIŞ DEDİ.YANINIZDA MI ŞU AN DEDİM.ARKADAKİ ARABADA ANNESİNİN KUCAĞINDA DEDİ..MERAK ETMEYİN HER ŞEY ÇOK GÜZEL DEDİ...BİRAZ ZAYIFLAMIŞ YÜZEYSEL OLARAK AMA PROBLEM DEĞİL EVE GİDİNCE TEKRAR KONUŞURUZ DEDİ...SESİ DE ÇOK KEYİFLİ VE MUTLUYDU..GAZAMIZ BİR KEZ DAHA MUBAREK OLSUN .....

YANİ HABER BALON ÇIKTI...ATIP TUTANLAR UTANSIN..HERŞEY YOLUNDAAAA!!!!!SEVİNCİMİZE DEVAM ARKADASLAR...BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ İŞTE!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevin2217 -- 2 Ağustos 2006; 14:32:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: endrew

arkadaşlar öncelikle gözümüz aydın lütfen aileyi karalayacak şeyler yazmayalım bu şerefsiz ailenin ismini cok iyi öğrenmiş onun icin kurtulmak icin her yolu deniyor denize düşen yılsna sarılırya onun misali ben enemy le şimdi görüştüm şerefcan ı almışlar haberler asılsız cıktı bu cocuk kesin şerefcan dediler şu yaygarayı da bırakalım artık L Ü T F E N

DUYDUNUZ MU....YAZILAN HABERLER ASILSIZ ÇIKMIŞ.HADİ ŞİMDİ AHKAM KESENLER GİDİN VE BİZİ SEVİNCİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKIN.İNSANLARA İFTİRA ATMAK NE KADAR KOLAY DEĞİL Mİ....

• ECZACİY,KEDİGEN VE YOZSOZ;
    BULUŞMAMIZDA MEDYANIN KENDİ MARİFETLERİYMİŞ GİBİ SABAHTAN AKŞAMA KADAR ŞEREFCAN I GÖSTERECEKLERİNİ TAHMİN ETMİŞTİK AMA BEN BU FELAKET TELLALLARINI TAHMİN ETMEMİŞTİM.NERDEN ÇIKTI BUNLAR ANLAMADIM.
    SIRA İLAYDA DA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

Bir önceki mesajımda hemen galeyana gelinmemesi gerektiğini söylemiştim.

Ama durum gösteriyor ki deliller yasak aşk iddiasına oturuyor. Objektif olmam gerekirse bu böyle maalesef... Bende çok üzüldüm buna.

Ailenin çocuğu kaçırandan şikayetçi olmaması da ayrı ve ilginç bir durum.

Ama tabiki kesin değil. Fakat;

Hukuk Fakültesi mezunu ve bu sebeple staj için bir çok duruşmayı izlemiş biri olarak derim ki deliller ya da işaretler hangi yöne ağırlık basıyorsa genellikle sonunda da yanıltmıyor. ( özel durumlar hariç)

Ama bakalım....

Bir de duygularımızı katmayalım bu işlere.

Eğer çocuğun gerçek babası Tuncay bey değilse, çocuğu ve kadını boşverin. Olan Tuncay Beye olur. Adam zor durumda gerçekten yaaa. Dua edecem adam için. Onun dışında kimse umrumda değil onu da belirteyim. Hatta çocuk bile...

SENİN İŞİN GÜCÜN YOKMU.BİZİM DAVAMIZ ŞEREFCAN'IN BULUNMASIYDI VE BİZ AMACIMIZA ULAŞTIK.GERİSİ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ.

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.