pamuk prenses keşke öyle olsa ama bizde vicdan var biz çocukları kimseden uzaklaştıramayız
haklisin ne de olsa cocuklarin gunahi ne babasiz kalacaklar gerci hapiste cok ozler cocuklarini o .... cezasini adelet verecek///
Bana bakin bilmedigniz konuda yorum yapmayin bu gune kadar yoktunuzda ask mesk girince atladiniz.... HAdi bakalim aylart once yuzumuze kapadginiz kapilar simdi size kapaniyor DEFOLUN
YAAA ARKADASLAR BEN HABERLERI SEYRETTIM AMA SEREFCANIN YENI HALINI GÖSTERMEDILER REYHAN777 SEN NEREDE GÖRDÜN?
quote:
Orjinalden alıntı: CIGDEM
YAAA ARKADASLAR BEN HABERLERI SEYRETTIM AMA SEREFCANIN YENI HALINI GÖSTERMEDILER REYHAN777 SEN NEREDE GÖRDÜN?
Mutlaka Hbaer kanalları göstermiştir. CNN Türk NTV gibi. Ben de görmedim showda tgrt'de
kanal d'deki haberleri bekliyorum
ALLAHIM DOYA DOYA BAKAMADIM YA ŞU MELEĞE... SABAH NASIL ÇIĞLIK ATTIM EŞİME BAĞIRIYORUM ŞEREF CAN BULUNMUŞ DİYE... ALLAHIM NE KADAR SÜREDİR BU KADAR MUTLU OLMADIM.. NASILDA ZAYIFLAMIŞ YAVRUM.. NEYSE YILDIZ ANNESİ ONU YİNE TOMBİŞLEŞTİRİR....
HABERLERİ OKUDUKÇA KARMA KARIŞIK OLDUM NE SEVİNCİM BİLE YARIM KALDI AMA BEN İNANIYORUMKİ BUNLAR YALNIŞ HABERLER ÇÜNKÜ ŞEREFİ BU GÜNE KADAR SAKLAYAN ADAMDAN HERŞEY BEKLENİR PİSKOBAT
ARKADAŞLAR BUNCA ZAMAN ŞEREFCAN İÇİN YANDIK AĞLADIK KAH UMUTSUZLUĞA KAPILDIK KAH UMUTLA DOLDU İÇİMİZ.AMA HİÇ YILMADIK SENDELEDİK AMA YIKILMADI. KİMSENİN ÖZEL HAYATI BİZİ İLGİLENDİRMEZ.ÖNEMLİ OLAN ŞEREFCANIN BULUNMASIYSI VE BULUNDU. SEBEP ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SONUÇ LÜTFEN ÜZÜCÜ ŞEYLER YAZMAYIN.
evde herkes uyuyordu bir ciglik attim seref can bulunmus diye;;; sormayin polis gelebilir birazdan kapiya
BU GÖRÜNTÜ İÇİN BURADAKİ HERKES ÇOK ŞEYLER YAPTI
GERİSİMİ BOŞVER
o cocuk seref can mi
BEHİÇ BEYDEN GELEN BİR MESAJ
sayın efe şeref can ın bulunduğunu öğrendim gözünüz aydın sizi kutluyorum
bebegim benim ne hale gelmis... Korkuyor yavrum.
quote:
Orjinalden alıntı: falkonxlife
GERİSİMİ BOŞVER
BENCE İŞTE GERÇEK BABA VARMI ÖTESİ
quote:
Orjinalden alıntı: AYSEEFE
quote:
Orjinalden alıntı: falkonxlife
GERİSİMİ BOŞVER
BENCE İŞTE GERÇEK BABA VARMI ÖTESİ
Bencede gerisi boş
Yaw bu iş yaş iş. Kaybolan çocuk ta yok bulunan da yok. Boş yere Türk Halkı'nın duyguları sömürüldü.
Belli ki karışık bir iş ve kadın ilk günden bunu biliyordu ve gizliyordu. Haliyle bu klasik bir kayıp değildir dolayısıyla bir bulunmada değildir. Sapla samanı karıştırmayalım. Modlardan ricam bu topic kapatılsın. Neticde insanlar kullanıldı. Adama birşey demiyorum en fazla yıkılan o olumştur sonra biz
AYMAF IN HAZIRLADIĞI SUNUMA BU GÜN DİYECEKTİM Kİ AYMAF ŞEREFİN ANNESİNİNDE RESMİNİ KOY. HANİ AĞLARKEN ÇEKİNMİŞ YA.İNSANLAR EMİNİM ÇOK ETKİLENİR Kİ HEPİMİZDE YILDIZ HANIMIN DURŞUNDAN ÇOK ETKİLENDİK DEĞİLMİ ARKADAŞLAR... İÇİM PARÇALANIYORDU O ANNEYİ O HALDE GÖRÜNCE .. BU KADAR İÇİ YANAN BİR ANNE ÇOCUĞUNUN NERDE OLDUĞUNU BİLİRDE SUSAR MI BE.... BANADA ÇOK SAÇMA GELDİ.. BU GÜN MAİLLERİME YİNE DEVAM EDİYORUM... AMAM BU TEŞEKKÜR MAİLİ.... DARISI İLAYDANIN BAŞINA VE BEN EMİNİM TÜRK POLİSİ İLAYDAYIDA ELİ İLE KOYMUŞ GİBİ BULACAKTIR.....
RESİMDEKİ ÇOCUK ŞEREF CAN MI?
quote:
Orjinalden alıntı: Hare Rama
Dünya çok kötü dostlar !
Sevinç ve kötülüğe kahretmeyi birlikte yaşıyorum.
Dört ay önce kaybolan küçük Şeref bulundu! Anne Engin, ''Çocuğun babası benim'' diyen kaçıran kişiyle, aşk yaşadığını kabul etti 11:00 - Çanakkale’de 7 Nisan 2006’da, ailesiyle birlikte gittiği şehitlik ziyareti sırasında Kabatepe Ziyaretçi ve Dinlenme Merkezi’nde kaybolduktan sonra kaçırıldığına hükmedilen Şeref Can Engin’i, evli ve dört çocuk babası A.D.’nin kaçırdığı anlaşıldı. A.D.'nin çocuğun genetik babası olduğunu söylediği, anne Engin'in A.D. ile aşk yaşadığını kabul ettiği ve çocuğu kaçıranı bildiği ancak korkudan söyleyemediği iddia edildi.
YASAK AŞK ORTAYA ÇIKTI A.D. polise verdiği ifadede, "Şeref Can'ın gerçek babası benim. Bunu DNA testiyle de kanıtlayabilirim" deyince, Şeref Can'ın yasal babası Tuncay Engin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde şok geçirdi. Anne Yıldız Engin, A.D ile yıllar önce yasak aşk yaşadığını doğruladı. Yıldız Engin'in oğlunun A.D tarafından kaçırıldığı bildiği, ancak korkudan söylemediği öğrenildi. A.D'nin Şeref Can'ı kaçırdıktan sonra 121 gün boyunca evinde sakladığı ve bu süre zarfında kimseye birşey söylememesi için eşini ölümle tehdit ettiği belirlendi. A.D'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor. Konuyu soruşturan Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Yıldız Engin için koruma kararı aldı.
Çünkü ben de bir ekip buldu deyince şaşırmıştım. Nasıl olur diye bu kadar kolaysa normalde kayıplar niye bulunmaz diye. Demek ki profesyonel ekip kadını konuşturdu ve çözüldü.
Yazdiklarina aynen katiliyorum... Simdi Tuncay bey'in alelacele DNA testi yaptirmasi gerekiyor sanirim bu iddialar karsisinda... Dediginiz gibi profesyonel ekip kadini konusturdu ve nokta baskinla cocugu buldular...
DNA testleri iddia edildigi gibi cikarsa yasal babasi Tuncay bey sevinsin mi uzulsun mu bilemem...
cocugunun yerini bilen anne her dakika sunnet videosunu izleyip aglarmi arkadas;ar yapmayin ya... Dusene birde tekme siz vurmayin suclu annemi yoksa kaciranmi acin gozelrinizi uyututluyorsunuz ..
Hem sizene cocuk babasina ablasina kavustu annesine kavustu gerisi yalan
Yaw bu iş yaş iş. Kaybolan çocuk ta yok bulunan da yok. Boş yere Türk Halkı'nın duyguları sömürüldü.
Belli ki karışık bir iş ve kadın ilk günden bunu biliyordu ve gizliyordu. Haliyle bu klasik bir kayıp değildir dolayısıyla bir bulunmada değildir. Sapla samanı karıştırmayalım. Modlardan ricam bu topic kapatılsın. Neticde insanlar kullanıldı. Adama birşey demiyorum en fazla yıkılan o olumştur sonra biz
Eger cocugun gercek babasi iddia edildigi gibiyse dediginiz cok dogru. Hatta cocuk belki su anda gercekten kacirilmis durumuna dusecek... Birakin gercek babasi kimse onda kalsin, nufus cuzdaninda kimin adinin oldugunun ne onemi var?
Yine iddialar dogruysa ve de kadin bunu bastan biliyor idiyse bu kadar insanin duygulariyla oynadigi icin en kisa zamanda hapse atilmalidir. Ortada donen bir tiyatro var, cocuk icin uzulen, her gun dua eden binlerce insan var, annesi sirf kendi asna fisneleri ortaya cikmasin diye sessiz kaliyor... Bana gore kabul edilecek birsey degil...