En dogru bilgiyi tuncay bey bize yazacaktir.... bence onun gelmesini bekleyelim
Çanakkale'de kaçırılan çocuk bulundu
2 Ağustos, 2006 11:07:00 (TSİ)
Şeref Can Engin, babası Turgay Engin ile... Geçtiğimiz nisan ayında anne ve babasıyla gittiği Çanakkale Şehitliği gezisinde kaybolan 2 yaşındaki Şeref Can Engin, İçişleri Bakanlığı'nın özel talimatıyla kurulan ekip tarafından 121 gün sonra İstanbul'da bulundu. Kaçıran kişi Şeref Can'ın gerçek babası olduğunu ileri sürdü.
7 nisanda Çanakkale Şehitliği gezisinde Cambaz Bayırı dinlenme tesislerinde esrarengiz bir şekilde kaybolan, hatta 'organ mafyası kaçırdı' iddialarının ortaya atıldığı, 2 yaşındaki Şeref Can Engin'in bulunması için, İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu özel talimat verdi.
Şeref Can, kurulan özel ekip tarafından 121 gün sonra İstanbul İçerenköy'de sağ olarak bulundu.
Özel ekip tarafından bulunan Şeref Can, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Bu arada çocuğu kaçıran ve Şeref Can'ın öz babası olduğunu iddia eden Ahmet Delican gözaltına alındı.
Yasak aşk ortaya çıktı
Delican polise verdiği ifadede, "Şeref Can'ın gerçek babası benim. Bunu DNA testiyle de kanıtlayabilirim" deyince, Şeref Can'ın yasal babası Tuncay Engin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde şok geçirdi.
Anne Yıldız Engin, Ahmet Delican ile yıllar önce yasak aşk yaşadığını doğruladı. Yıldız Engin'in oğlunun Delican tarafından kaçırıldığı bildiği, ancak korkudan söylemediği öğrenildi.
Ahmet Delican'ın Şeref Can'ı kaçırdıktan sonra 121 gün boyunca evinde sakladığı ve bu süre zarfında kimseye birşey söylememesi için eşini ölümle tehdit ettiği belirlendi.
Ahmet Delican'ın Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor. Konuyu soruşturan Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Yıldız Engin için koruma kararı aldı.
arkadaşlar valla gerçekler bunlar şerecanın anneside olayı yalanlamıyor. Ve tuncay bey bu haberden sonra rahatsızlanmış. Gerçekler yavaş yavaş açığa çıkıyor bakalım daha neler görecez bu haber için herkez den özür dilerim.
denizgözlüm pm attım
ŞEREF CAN BULUNDU.. Beklediğimiz, hasretini duyduğumuz sözcük buydu. Bundan ötesi benim için geri planda şeyler. Her duyduğuma inanmıyorum. Kaldı ki her koşulda ailenin yanındayız. Yaşanan bunca acıdan sonra kimsenin günahı kalmadı zaten. O psikopat ne söylerse söylesin, hiç bir şey suçunu hafifletmez.
haberlerde ne dendigini biri bana ozel mesajla gondersin lutfen forumdan acik yazmayin
aile nin gözü aydın.
Yıldız Engin'in oğlunun Delican tarafından kaçırıldığı bildiği, ancak korkudan söylemediği öğrenildi
ama bu doğruysa ayıp etmişler...
Anne Yıldız Engin, Ahmet Delican ile yıllar önce yasak aşk yaşadığını doğruladı. Yıldız Engin'in oğlunun Delican tarafından kaçırıldığı bildiği, ancak korkudan söylemediği öğrenildi.
bu cok samca bunca ay evlat hasreti ceken eriiyip biten bir anne korkudan mi soylemiycek neden korkucaqk kki zaten kaybedeecgini kaybetmisti . simdi kufur edecem heee boyle seyler e sakin inanmayin.....
yok yok yok valla söyleyecek laf bulamıyorum
arkadaşlar şerefcanı görmeye gitmediğini nerden biliyorsunuz belkide aileyi tehtid ediyodu bu adam
ortaligi bulandirmayin yaa bulundugu gun bayram edecektik ve edelim gerisi bizi ilgilendirmez
bu mutluluğa gölge düşürülmesine izin vermeyelim arkadaşlar. Yıldız hanım bunun geçmişte olduğunu söylemiş..Mühim olan evlendikten sonraki hayatı.. tuncay bey için de çok zor bu..bu hallere düşmeyi hak edecek insanlar değiller..desteğimizi çekmeyelim..
bu arada arkadaşlar az önce yine şerefcanı izledim. Kafasında bir yara izi var demiştim ya.. Muhabir sordu "ne oldu" diye "düttüm, düttüm" dedi.. :) Bu arada konuşmayıda öğrenmiş.. :)
Engin ailesi yanınızdayız..Mutluluğunuzu gölgeletmeyin...
YA UGRASMASINLAR BU INSANLARLA ARTIK AYIP... BIR ANNEYE BIR BABAYA BOYLE SEYLER YASATMASINLAR. ILGISIZ DAVRANAN MEDYAYA BAKIN. SACMA SAPAN BIR HABER OLUNCA HEMEN YAYINLIYORLAR. NE AYIP YA INANMAYIN SAKIN BOYLE SEYLERE
BUNLAR NE DEMEK YAAA????
ALLAHIM ÇOK SEVİNDİM SEVİNÇTEN GÖZ YAŞLARIMI TUTAMIYORUM ŞEREF CAN AİT OLDUGU YERE DÖNDÜ MDUALARIMIZ KABUL OLDU ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM
ayyyy canim benim ya konusmayida ogrenmis:(
Engin ailesi olene kadar yaninizdayi/// Bi fikrim var bunu yapan adama ceze verelim ve cocuklarindan4 ay uzaklastiralim ceksin ayni aciyida gorsun
Kendimiz parladık Şerefcanı haber yaptırmak için.. Şimdi işin işine aşk meşk karışınca .okun içinde inci bulmuş gibi atladılar... :(
Dünya çok kötü dostlar !
Sevinç ve kötülüğe kahretmeyi birlikte yaşıyorum.
Dört ay önce kaybolan küçük Şeref bulundu! Anne Engin, ''Çocuğun babası benim'' diyen kaçıran kişiyle, aşk yaşadığını kabul etti 11:00 - Çanakkale’de 7 Nisan 2006’da, ailesiyle birlikte gittiği şehitlik ziyareti sırasında Kabatepe Ziyaretçi ve Dinlenme Merkezi’nde kaybolduktan sonra kaçırıldığına hükmedilen Şeref Can Engin’i, evli ve dört çocuk babası A.D.’nin kaçırdığı anlaşıldı. A.D.'nin çocuğun genetik babası olduğunu söylediği, anne Engin'in A.D. ile aşk yaşadığını kabul ettiği ve çocuğu kaçıranı bildiği ancak korkudan söyleyemediği iddia edildi.
YASAK AŞK ORTAYA ÇIKTI A.D. polise verdiği ifadede, "Şeref Can'ın gerçek babası benim. Bunu DNA testiyle de kanıtlayabilirim" deyince, Şeref Can'ın yasal babası Tuncay Engin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde şok geçirdi. Anne Yıldız Engin, A.D ile yıllar önce yasak aşk yaşadığını doğruladı. Yıldız Engin'in oğlunun A.D tarafından kaçırıldığı bildiği, ancak korkudan söylemediği öğrenildi. A.D'nin Şeref Can'ı kaçırdıktan sonra 121 gün boyunca evinde sakladığı ve bu süre zarfında kimseye birşey söylememesi için eşini ölümle tehdit ettiği belirlendi. A.D'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam ediyor. Konuyu soruşturan Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Yıldız Engin için koruma kararı aldı.
Çünkü ben de bir ekip buldu deyince şaşırmıştım. Nasıl olur diye bu kadar kolaysa normalde kayıplar niye bulunmaz diye. Demek ki profesyonel ekip kadını konuşturdu ve çözüldü.
REYHAN777 HANGI KANAL VERIYOR SEREFI GOREMEDIM BULUNUKTAN SONRA
quote:
Orjinalden alıntı: reyhan777
bu mutluluğa gölge düşürülmesine izin vermeyelim arkadaşlar. Yıldız hanım bunun geçmişte olduğunu söylemiş..Mühim olan evlendikten sonraki hayatı.. tuncay bey için de çok zor bu..bu hallere düşmeyi hak edecek insanlar değiller..desteğimizi çekmeyelim..
bu arada arkadaşlar az önce yine şerefcanı izledim. Kafasında bir yara izi var demiştim ya.. Muhabir sordu "ne oldu" diye "düttüm, düttüm" dedi.. :) Bu arada konuşmayıda öğrenmiş.. :)
Engin ailesi yanınızdayız..Mutluluğunuzu gölgeletmeyin...
Kesinlikle bu mutluluğa gölge düşürmeleyim arkadaşlar. Yıldız Hanım'ın hayatı, tercihleri geçmişi bizi ilgilendirmiyor. bir anne onca zaman bir insandan korkacak evladına kavuşmayacak olacak iş mi? Lütfen doğru olmasın gibi temennilerde bulunuyoruz ama bunu bile yapmamalıyız. Cidden Şeref Can'ın sağlığı dışında habersizce anasından ayrılması dışında hiçbirşeyi önemsememiş olan bunca insan yine bunu önemsese olmaz mı?