Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

ya bana netten izliycem br sayfa verin gormek istiyorum meraktan catliycam.... burada turk kanallari yok

birisi bana yardim etsin yoksa gece yarisi ucaga atlayip istanbula gelicem cildirmak uzereyim herkes gormus ben goremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyce84

Arkadaşlar. Gerçekleri öğrenmeden buraya o tarz şeyler yazmayalım.

KATILIYORUM.LÜTFEN FORUMA BÖYLE ŞEYLER YAZILMASIN.MEDYANIN ABARTILARINI BİLMEYEN VAR MI?

AİLE BURAYI OKUYOR VE YAZAN KİŞİLER RİCA EDİYORUM SİLSİN.AİLE YETERİNCE ÜZGÜN BAKIN TUNCAY BEY DE RAHATSIZLANMIŞ ZATEN....
  • saat 12de tgrt haberi izleyin
  • YA ARKADASLAR. KOTU SEYLER SOYLECEKTIR INSANLAR. BUNLARA OLANAK VERMEYELIM. HERZAMAN DESTEGIMIZ O ACI CEKEN AILE ILE OLSUN
  • BİZ O AİLENİN DAİMA YANINDAYIZ BU KONUDAKİ YAZILANLARI LÜTFEN SİLELİM BENCE
  • quote:

quote:

ya bana netten izliycem br sayfa verin gormek istiyorum meraktan catliycam.... burada turk kanallari yok

birisi bana yardim etsin yoksa gece yarisi ucaga atlayip istanbula gelicem cildirmak uzereyim herkes gormus ben goremedim

kimse bilmiyormu yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: DAMTEE

YA ARKADASLAR. KOTU SEYLER SOYLECEKTIR INSANLAR. BUNLARA OLANAK VERMEYELIM. HERZAMAN DESTEGIMIZ O ACI CEKEN AILE ILE OLSUN

• quote:

YA ARKADASLAR. KOTU SEYLER SOYLECEKTIR INSANLAR. BUNLARA OLANAK VERMEYELIM. HERZAMAN DESTEGIMIZ O ACI CEKEN AILE ILE OLSUN
  • BEN BI DAHA HABERLERDEN DUYDUGUMU BURAYA YAZMAM ARTIK HERKEZ IN YORUMU BENI ÜZDÜ GERCEKTEN. BENDE O AILENIN YANINDAYIM AMA BUNU YAZMAMA GEREK YOK HERKEZ KENDINI BILIR
    HOSCAKALIN
  • quote:

quote:

quote:

kimse bilmiyormu yaa

http://www.showtvnet.com/yayinakisi/ 12 DE HABERLERİ VAR

• BİR "BEBEĞİ ANNESİNDEN AİLESİNDEN KOPARABİLECEK KADAR KALPSİZ VE SAPIK BİR İNSANDAN GELEN ACIKLAMALARI COK CİDDİYE ALMAMAK LAZIM BENCEDE .BUADAM BESBELLİKİ RUH HASTASINDANDA ÖTE .İNŞALLAH AİT OLDUGU YERE HAPİSHANEYE GİRDİĞİNDEDE SEREFCAI KACIRDIGINA BİN KEZ PİŞMAN OLACAK ZATEN O OLMAZSADA KOGUS ARKADASLARI ONU EMİNİM KENDİSİNE GETİRİCEKLERDİR. ÇÜNÜ HAPİSHANELERDE EN AFF EDİLMEYEN SUCLAR COCUKLARA KARSI YAPILANLARDIR.ONDANDIRKİ COGU YAKALANINCA HAPİSE GİRMEYİ GÖZE ALAMADIKLARINDAN İNTAHARI SECERLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: wil

quote:

ARKADAŞLAR KİMSEYİ ÜZMEYİ İSTEMEDİK EN BAŞTA ENGİN AİLESİNİ TABİKİ......

• BEN IZLEDIM BURAYA YAZDIM V E SILDIM HABERIN OLSUN PAMUK PRENSES
    quote:

quote:

quote:

kimse bilmiyormu yaa

• BURASI HİÇ BUKADAR YOĞUN OLMAMIŞTI
    MİNİĞİM BAK NE ÇOK SEVENİN VAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: baturogul

quote:

quote:

quote:

kimse bilmiyormu yaa

http://www.showtvnet.com/yayinakisi/ 12 DE HABERLERİ VAR

tesekkurler bir kerecik olsun serefin yuzunu goreyim yeter. yorum filan yapmam cok osledim onu... gormek istiyorum sadece

• ARKADAŞIM ASLA YORUMUMUZ SANA
    SENİ ÜZDÜYSEK ÖZÜR DİLERİZ
  • Arkadaslar bu boyle olmas konu kapansin ve yazanlar silsin/.. Mutluluga golge dusurmeyelim neden kacirildigi degil buolunmus olmasi bizi ilgilendirir
  • show haber şimdi verdi adam babası olduğunu söylemiş
  • Haberleri görünce inanamadım Allah Anne babasına bağışlasın gerisi boş. yorum yapmayalım
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.