Şimdi Ara

Çok çok az kullanılmış Braun 5070cc Tıraş Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Geçen senenin martında veya şubatında o civarlada Eskişehir Media Markt tan almıştım Mayısa kadar kullandım (o zamanlar daha yeni yeni çıkmaya başladığından 3-4 günde bir anca oluyodum) yazlığa giderken evde unutmuşum bir daha da kullanılmadı .. Uzun süredir sinek kaydı tıraş olmuyorum baktım uzun vadeli planlarımdada pek sinek kaydı gözükmüyor bunu satıp Braun Cruzer serisinden bişey alayım dedim onlar düzeltme ve kirli sakalda kullanılıyormuş galiba.Hani bu işin 2.eli var mıdır bilmem ama hiç kullanılmadı desem yeridir.Fiyat olarak bişey yazmıyorum alıcıysanız kendinizde araştırıp bana link yollayabilirsiniz cruzer fiyatına bırakırım.(güvenilir bir site olması koşuluyla) neyse çok yazdım alıcıysanız öm atın görüşelim
     Çok çok az kullanılmış Braun 5070cc Tıraş Makinesi Çok çok az kullanılmış Braun 5070cc Tıraş Makinesi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungor11 -- 17 Ağustos 2014; 14:38:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.