Şimdi Ara

COK COK COK COK OCK GÜZLE TKAS BENCE........!!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu deat ynıyom ya armız cok iyi onla:D ne oldu :D
  • Güzel Kapak
  • sazan balıkları ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _destroyer_

quote:

Orjinalden alıntı: aresligenc

iron belt veriyor birisi ne diyeyim?

+0 sa ver hemen hiç düşünme bile benden tavsiye bu aralar + lı item almamanız

bencede + lı ıtem almıyın.walla 1-2 hafta once arkın ske belt e +1 ıron belt teklıf ettı adam.server cypher

o zaman bı cok dupe ıtem wardı bnmde ske belt sılındı belkı su anda yenıden baslamıstır.legal olması mumkun dııl zaten bana sılınme ıhtımalı war gıbı gelıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aloneperson

quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

O item söner 3 güne...

Kardes Adam Konunun Basında areste diye soylemis hala su cocugu 8 yasındaki cocukların mantıgıyla kavrıonuz. Areste hersey olur Kardesim gerekirse +10 shell set de giyer +10 raptorda giyer +3 takılarlada dolasır kimsede sondurmez ares orası cunku ares Hala anlamıyorsunuz oyunun kuralları var ben bunu her dupe item muhappetinde soylemekten sıkıldım areste +10 item legaldir +3 uniq takılarda legaldir kimse silmez hemen camur atıyorsunuz. sizingibilere guzel bi ata sozu var Kedi ulasamadıgı ciyere mundar dermis

Charım olsaydı o itemi takmazdım bile emin ol...
    Bu forum benim ne itemler taktığımı ne giydiğimi bilir...
    Öyle bilmiş blmiş tavırla gelipte artist artist konuşma...
    Kimse o itemlere +3 ske. belt vermez...
    Verdi diyelim sence neden?
    Bu kadar akılsız adam olmaz oyunda +3 ske belt verecek kadar...
    Belki 8 yaşındayım ama oyun tecrübem senden fazla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN -- 8 Ağustos 2007; 9:32:31 >

• ARKADAŞLAR BEN CHARIN ORTAĞIYIM BU GERÇEK Bİ TAKASTIR SS İSTEDİNİZ ATMIŞ İŞTE SS İNANMIYAN VARSA OYUNA GELSİN GÖSTERELİM COME A1
  • yaw bencede o SKE BELT dupe olabilir.ya adamın biri cyhperda arkadaşın raptor +8"ine glass belt +5 verem dedi

Allah çarpsın ki trade"den bile gösterdi.rebirth +7 shard aldı raptora :S:S dupe olabilir
  • Arkadaşlar dupe olabilir veya olamaz sizene diyecem olmayacak insan önce bi hayırlı olsun der ama siz düperdir 3 sonra söner gibi laflar söylüyorsunuz
  • İlk wipe'da gidecek ilk item...Bizim arkadaş da iyi bir takas yaptığını zannediyor.
  • +8 lycaon la değiş üstünede paper dd 25 al alabilirsen

ama acele et heran silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 8 Ağustos 2007; 10:55:56 >
  • one bea anlamadım
  • hayırlı olsun ama onu hemen satmaya bak belki bug ile yapılmıs olabilir
  • dehşet kapak olmuş aresligenc h.o kardeşim
  • vay be diorum başkada bir şey demiyorum !!
  • SAĞOLUN ARKDASLAR:D
  • Belt olması ve +3 olması düşündürücü .. İnşallah elinden çıkarmakta zorluk yaşamazsın ..
  • zaten ıtemı satan adam werır wermez oyundan cıkmıs galıba ss de dıkkat edersenız sag altta faıled connectıng private war %500 dupe ıtemdır o bnce ısıne yarayan ılk teklıfe wer acele et sılınmeden.
    sılınmıcek dıyenler bı b.ktan anlamıolar bnce
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Aloneperson

quote:

O item söner 3 güne...

Kardes Adam Konunun Basında areste diye soylemis hala su cocugu 8 yasındaki cocukların mantıgıyla kavrıonuz. Areste hersey olur Kardesim gerekirse +10 shell set de giyer +10 raptorda giyer +3 takılarlada dolasır kimsede sondurmez ares orası cunku ares Hala anlamıyorsunuz oyunun kuralları var ben bunu her dupe item muhappetinde soylemekten sıkıldım areste +10 item legaldir +3 uniq takılarda legaldir kimse silmez hemen camur atıyorsunuz. sizingibilere guzel bi ata sozu var Kedi ulasamadıgı ciyere mundar dermis

Charım olsaydı o itemi takmazdım bile emin ol...
    Bu forum benim ne itemler taktığımı ne giydiğimi bilir...
    Öyle bilmiş blmiş tavırla gelipte artist artist konuşma...
    Kimse o itemlere +3 ske. belt vermez...
    Verdi diyelim sence neden?
    Bu kadar akılsız adam olmaz oyunda +3 ske belt verecek kadar...
    Belki 8 yaşındayım ama oyun tecrübem senden fazla...

Ama aynı Seyi Soyluyorsun benimde Elimden neler Gecti Aresteysen Beni Tanıyan Vardır Corrospandances impaceble Batalbyazibah istersen daha eskiye gideyim MorningStar vardı. hepside hacklendi İnan Senin Hayatında goremiecegin itemler gordum lakin dupe yada Legal. herseyi Bilirim ederim havalarıyla takılmam. +3 item areste legaldir ares diez de bu itemlerin alasını bulursun. biraz dikkatli davranın. Ares Burası hersey olur Dedigim Gibi o eger rebirth basılmak sart olsaydı areste havai fisek gosterisi olurdu. Her seye dupedir soyledir yok bugdur yok ps dir die yaklasmayın azıcık insanlara guvenin adam gercekten bilmiormus ve cidden o adama guvenmeyenlere kapak yaptı.Helal olsun diorum. Bilgi Rutbeyle olmaz ilk once insana inasn gibi davranmak lazım

• ps ye pek benzemiyo guzel takas kardesim

Bazılarımız Yıkıcı Olmaya Calısıyo Arkadaslarım Birazcık Yapıcı Olmaya Calıssınlar Ps dir odur budur yapmıs ss gostermis kapak oldu iste hepinize
  • yoq ne alaka adam oyudnan cıkmadı ben whispere tıklamıstım hani item selling yazıyos ya whisperden omadıgı için direk alychata geçiyo failed veriyor sende bilip bilmeden % 500 dupemiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.