Şimdi Ara

ÇOK ÇOK DÜŞÜK SIRALAMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MF4 230K İLE HANGİ MUHENDİSLİKLER TUTAR KAÇ LIK YERLERE GİREBİLİRİM 200 210 CİVARI GELİR Mİ ?

• GÜNCELDİR YORUMLARINIZI BEKLEMEKTEYİM . . .
  • GüzelGünlerBiziBekler G kullanıcısına yanıt
    ek puan felan var mıydı?

yaz gıda mühendisliği geleceğin mesleği olacak seneye inş bende gireceğim
  • Gıda , metalurji malzeme ve kimya gibi mühendislikler gelir bu sıralamalara ancak bu kadar düşük sıralamalarda bu tarz zor mühendislikleri yazmak da mantıklı bir seçim gibi durmuyor.
  • ben makina istiyorumda karabuk ing metalurju gelebilir ama iş imkanı falan cok iyi bilmedigim için kararsızım benim mat 1 0dır Türev integralım iyidir 4 işlem sıkıntım var hocam 1 sene daha kalmamı onersiniz yoksa gitmemi EK PUANLI 230 K BU ARADA
  • Bence mezuna kal. Seneye daha kötü olmaz. En azından içinde kalmaz. Çalışırsan iyi yerlere de çekebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir zaten en kötü puanı almışım daha canımı alıcak :D denemeye deger
  • GÜNCEL . . .
  • GÜNCELDİR 20K DÜŞEBİLİR Mİ ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN PAYLAŞSIN LUTFEN
  • bak sözel bölümler olsa neyse dicem ezberlersin geçersin
    ama sayısal bölümlerde bu kadar düşük sıralama ile okulu bitirebileceğini sanmıyorum
    mezuna kal bence
  • benim türev integral gibi konularda yani mat2 sıkıntım yok ama mat1 ım 0 kafadan 15 soru lysde 30 soruda ygs de yapamıyorum ondan bu kadar dusuk ama 20k dusme ihtimali var mı varsa yazarım giderim ama olmassa mezuna kalıcam tabi ki bide ANKARADA DERSANA ÖNEREN VAR MI TERCİHİM BOUTİQ DERSANEDEN YANA ŞİMDİDEN İSTEDGİNİZ YERLER İNŞ GİRERSİNİZ.
  • G Ü N C E L . . .

Ü

N

C

E

L

.

.

.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.