Şimdi Ara

Çok çok yavaş soru çözüyorum :( Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulumda hatta yaşadığım ilde benden yavaş soru çözen birisine bile rastlamadım :( girdiğim hiçbir denemeyi yetiştiremiyorum, durumu şöyle özetleyeyim bol bol zaman olan bir deneme varsa benden önce en son bitiren kişi bile(muhtemelen kendisine çok yavaşım diyordur) benden yarım saat önce falan bitiriyor, diyelim TYT denemesine girdik ben türkçeyi bitirip belki mattan da 25-30 soru çözüyorum fen sos da tamamen boşta kalıyor ama okulun çok büyük bir kısmı en az %85'ini yapıyor, 11. sınıf olduğumuz için denemeleri de öyle çok zor da yapmıyorlar başlangıç düzeyinde oluyor. tek sorun tyt'de değil 11 denemelerinde falan alayında aynı durum var, soru bankası çözerken de yine diğerlerine göre 2 kat yavaş çözüyorum :(

ne yapmalıyım?:( önceden benim gibi çok yavaş olan ama halleden var mı? bol bol deneme çözmem gerektiğini biliyorum ama zaten 11'im okulda da ayda 1 tyt denemesi ancak oluyor, bu ara tatilde TYT mat branş denemelerine başladım fakat durum onda da felaket :( hız ve renk denemelerinde 50 dakikada toplasan 25 soru'ya ancak bakabiliyorum 7-8 de yanlış/boş olsa 40 soruluk denemede toplasan 13 net geliyor :( bilgi eksikliğinden de değil direkt yavaşım, 11. sınıf konularım gayet iyi ama soru çözmeye gelince yine herkesten 2 kat yavaş çözüyorum :((

siz hızlanmak için neler yaptınız paylaşır mısınız

• kitap oku ; okuma ve anlama hızın yavaş anlaşılan

• Konu hakimiyetin yok belli ki. Konulari iyice öğrensen böyle olmaz konu calis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam 11. sınıfsanız daha tyt için erken, 11. sınıf konuları içinde konuyu derinlemesine öğrenip bol soru çözdükten sonra acilin deneme deposunun konu bazlı denemeleri hız kazanmanız için yardımcı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dediğim gibi 11. sınıf konularında gayet iyiyim yazılılarda genelde öğretmenler herkese zaman yetecek ayarda yaptıkları için(10 orta soru 40 dakika gibi) ben sınıfta en iyi yapanlardan biri oluyorum. fakat konuları iyi bilmeme rağmen orta ayarlı denemelerde her zaman hiç yetiştiremeyen ben oluyorum, genel olarak her şeyde yavaş çözme sorunum var ama çok kötü derecede, dediğim gibi yaşadığım şehirde benden yavaş çözen görmedim

• TYT temelim pek yoktu o yüzden en azından yaza kadar biraz halletmek istiyorum, hedefim ilk 5k olduğu için çokta gece bırakmak istemiyorum ama çok daha kötü bir sorunum var, aşırı yavaş çözüyorum

• olm yemin ederim sen bensin. bende aşırı yavaş çözüyorum hatta büyük ihtimal senden daha yavaşım. millet matematiği bitiriyor ben daha türkçe çözüyorum. inşallah hızlanırız çok pırttan bir durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daxpc kullanıcısına yanıt

Hocam hız zamanla kazanılan bir şey bence bu kadar kafaya takmayın, şunu unutmayın ki 165dk de 100 soru çözüp 95 doğru yapmakla 120 soruyu 120dk de bitirip 100 doğru yapmak arasındaki net farkı sadece 1.25.

• Terliksi it kullanıcısına yanıt

Benden yavaşı yok hocam   Direkt yaşadığım ilde rastalamadım Türkiyede de belki birkaç tane vardır o kadar kötü, girdiğim tüm toplu denemelerde en son bitire(meye)n ben oldum. Gerçekten çok kötü bir durum ne yapsam bilmiyorum

• Hocam keşke o tür hızlanmadan bahsedebilsem, şu anda bendeki durum tahmin edebileceğinizden çok daha kötü, en azından normal hıza ulaşabilmek istiyorum ama kendimi bu konuda nasıl geliştirebilirim bilmiyorum

• Konu bilmiyosun yukarda iyiyim demişsin fakat okul yazılıları okuldan okula degisen bisey senin okul çok kolay yapıyor olabilir,denemede sorunun cevabını biliyorsan işaretler geçersin matta nerden gidiceğini biliyorsan maks 2 işlemdir yapar geçersin hocam ben de hiç yetiştiremiyordum 165dkda 100 soru civarı işaretliyordum şuan yetişiyor konuları daha iyi öğrendim çok daha hızlı yapıyorum eskiden de bildiğimi sanıyordum seninki de öyle belli ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bol bol deneme çözmelisin.Pratikle hız kazanılır.Eğer konu eksikliğin varsa bunlar ne onu gidermelisin.

• @daxpc hocam hızlandınız mı ?

• Terliksi it kullanıcısına yanıt

ulan zamanında neymişim :) biraz deneme çözünce çok hızlı bir şekilde düzeldi. ama hala okuma anlamada sorunum var o da kitap okuma eksikliğinden, daha kalan sürede kitap okuyarak zaman harcamak mantıklı olmadığı için deneme basmaya devam

• daxpc kullanıcısına yanıt

helal hocam  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.