Şimdi Ara

DERSHANEYE BAŞLAMAK İÇİN ÇoK MU GEÇ ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamlar. Ben lise mezunuyum.. Bazı sebeplerden dolayı dershaneye yazılmadım ancak artık başlamak istiyorum sizce çok mu geç. Mezun dersleri başlayalı 1-1.5 ay oldu sizce toparlayabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Brakisefal -- 26 Ekim 2011; 17:15:12 >

• Bi cevap verin gözünüzü seveyim
  • Günde 3 saat çalışacağına 5 saat çalışırsın. Sıkıntı yok.
  • Kendimi kötü hissediyom ya toparlayamazsam
  • Hayır geç değil.daha fazla vakit kaybetme bence.
  • temelin sağlamsa rahat toparlarsın, temelin yoksa zorlanırsın ama çok çalışırsan her şey hallolur, geç kaldım hissine kapılmadan git kaydol hemen, zaten okuma azmi varsa içinde her türlü halledersin.
  • Temeli falan boşver karşim.ben liseyi açıktan okuyan biri olarak bu sene dersanedeym.öyle abartı bi zorlanma yok.(mat hariç)ben zorlanmyosam kimse zorlanmaz.kaldı ki sen bu dersleri gördün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam zaten dershaneler başlayalı 1 ay felan oldu. Zaten ilk 1 ayda öyle çok sıkı gitmez. Tam şimdi sıkılaşma zamanları eğer düşüncen varsa daha fazla zaman kaybetme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslakmendil

Temeli falan boşver karşim.ben liseyi açıktan okuyan biri olarak bu sene dersanedeym.öyle abartı bi zorlanma yok.(mat hariç)ben zorlanmyosam kimse zorlanmaz.kaldı ki sen bu dersleri gördün

temeli zayıf olan biri dershanede kötü bir sınıfa düşer, kötü bir sınıfa düşersen de basit basit şeyleri anlatır dururlar, iddialı sorular çözülmez, sınav kazanmak riske girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Temeli falan boşver karşim.ben liseyi açıktan okuyan biri olarak bu sene dersanedeym.öyle abartı bi zorlanma yok.(mat hariç)ben zorlanmyosam kimse zorlanmaz.kaldı ki sen bu dersleri gördün

temeli zayıf olan biri dershanede kötü bir sınıfa düşer, kötü bir sınıfa düşersen de basit basit şeyleri anlatır dururlar, iddialı sorular çözülmez, sınav kazanmak riske girer.

Hiç alakası yok.ben de çok duydum onları ama nedense hiç karsılasmadım..basit şeyleri anlatp durmazlar.konuları bitrmek zorundalar çünkü.ve temelin yoksa senle daha çok ilgilenrler.hocalar yalvarıyo resmen soru getirin diye.siz nasıl dersanelerdesnz ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geç değil. Bir an önce çalışmaya başla sen
  • quote:

quote:

quote:

Hiç alakası yok.ben de çok duydum onları ama nedense hiç karsılasmadım..basit şeyleri anlatp durmazlar.konuları bitrmek zorundalar çünkü.ve temelin yoksa senle daha çok ilgilenrler.hocalar yalvarıyo resmen soru getirin diye.siz nasıl dersanelerdesnz ya?

Arkadaşım bunları bana anlatma Türkiye'nin en iyi dershanesinin ( hadi isim de vereyim Uğur ) şube birincisi, istanbul 8.cisiydim ben, o alt sınıfa giren hocalara ben ders anlatırım sen neden bahsediyorsun, nerede tecrübesiz-yeni yetişen hoca var alt sınıflara verirler, öyle de yapmak zorundalar çünkü bunlar ticari kurumlar, konuları işler bitirirler evet ama tepe sınıf en az 2 konu önden gider ve iddialı sorular çözer, dershane her zaman biraz bir şeyler bilen-temeli olan öğrencilerin üzerine daha fazla eğilir, dershanenin ismini duyuran, marka olmasını sağlayan o öğrencilerdir. Misal 10 tane sayısal mezun sınıfı olan bir dershanede ilk 2 veya ilk 3 sınıftan birinde değilsen ( 3.sınıftan 2'Ye yükselme imkanı var çünkü ) dershaneye para kaynağı olursun anca, kimse kendini kandırmasın, ama bu demek değildir ki temeli olmayan dershaneye gitmesin, o da gidecek ama ilk iki üç yıl temel yapacak, dershaneden mucize beklemeyecek, ha senin hedefin düşüktür, neresi olursa gider okurum diyorsundur o zaman mesele yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım bunları bana anlatma Türkiye'nin en iyi dershanesinin ( hadi isim de vereyim Uğur ) şube birincisi, istanbul 8.cisiydim ben, o alt sınıfa giren hocalara ben ders anlatırım sen neden bahsediyorsun, nerede tecrübesiz-yeni yetişen hoca var alt sınıflara verirler, öyle de yapmak zorundalar çünkü bunlar ticari kurumlar, konuları işler bitirirler evet ama tepe sınıf en az 2 konu önden gider ve iddialı sorular çözer, dershane her zaman biraz bir şeyler bilen-temeli olan öğrencilerin üzerine daha fazla eğilir, dershanenin ismini duyuran, marka olmasını sağlayan o öğrencilerdir. Misal 10 tane sayısal mezun sınıfı olan bir dershanede ilk 2 veya ilk 3 sınıftan birinde değilsen ( 3.sınıftan 2'Ye yükselme imkanı var çünkü ) dershaneye para kaynağı olursun anca, kimse kendini kandırmasın, ama bu demek değildir ki temeli olmayan dershaneye gitmesin, o da gidecek ama ilk iki üç yıl temel yapacak, dershaneden mucize beklemeyecek, ha senin hedefin düşüktür, neresi olursa gider okurum diyorsundur o zaman mesele yok.

Her dersanenin sistemi sznki gibi değl.burası küçük bi il.ve burdaki en iyi dersaneye gidyrm.mezunlarda bi kere üst al yok.birer sınıf var.bana derse giren hoca kpsscilere de giriyo haftasonu öğ. De giriyo.alttan dersi kalanlara da giriyo.ve çoğu mükemmel anlatıyo istsnalar var tabi....ben szn anlattğnz ayrıma hiç rastlamadım.herkes istedği hocadan gidip birebir ders alabiliyo.sznkiler işi tcarete dktülerse bunu herkese mal edemezsnz

• Ayrıca Türkiye'nin en iyi dersanesi uğur değil.
  • @ıslakmendil ben İstanbul'daki sistem ve dershaneler hakkında bilgi verdim, bahsettiğin tek sınıflı dershanelerde durum elbette farklı olur, Uğur en iyisi derken de herkesin gidebileceği dershaneler arasında en iyisi Uğur' dur. Yani Fem, Final, Sınav, Uğur... gibi dersaneler arasında gidebileceğin en iyi yer Uğur'dur. Pahalı butik dershaneler de konumuza dahil edilirse en iyisi Koç Eğitim'dir, ücretleri 20-25.000 TL'lerde olduğu için herkes gidememektedir.
  • dershane kayıtları bittimi.kayıt olma şansımız varmı
  • mezun grupları ekimde başlıyordu galiba, pek bir kaybınız yok, kayıtlar bitip dersler başlamıştır ama şimdi de müracaat etseniz dershane ücretinden gelmediğiniz bir ayın ücretini düşerek kaydınızı yaparlar, daha fazla zaman kaybetmeyin, gidin yaptırın kaydınızı.
  • Kayıt olursun hocam suan en geç final dershanesi başladı 3 hafta falan oldu 4üncü haftaya girdik diyebilirim.
  • acele etme bende ocakta yazılcam
  • Ben elimde olmayan bazı sebeplerden dolayı en erken martta dersaneye yazılabilirim. çok mu geç olur? o saatten sonra gerek yok mu acaba yoksa çözemediğim sorular için özellikle zorlandığım kısım olan LYS-Matematik için daha mı iyi olur? Fikri olan paylaşabilirse sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.