Şimdi Ara

Elim vernikli ve tiner yok Acil Yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
12.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk konuya giricem babamın çok eski mandolini vardi ve onu restore ettim herseyi bitirdim vernik atarken sol elime bulaştı komple hemde tinerimde yok bitti ve bu işi ilk kez yapmıyorum bu kuduzu başka ne çıkartır acil Destek gerekli :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Elden Vernik Nasıl Çıkarılır? Tiner Yokluğunda Acil Yardım

Vernik eline bulaşıp tiner yoksa, endişelenme. Elden vernik çıkarmak için kullanabileceğin birkaç alternatif yöntem mevcuttur.

Alternatif Elden Vernik Çıkarma Yöntemleri:

• Oje Çıkarıcı: Oje çıkarıcıtaki aseton, verniği çözmeye yardımcı olabilir. Pamuğa oje çıkarıcı sür ve nazikçe ov. Ancak, aseton cildini kurutabileceğinden, çok fazla kullanmaktan kaçın.

• Sirke: Beyaz sirke de vernik çıkarmada etkili olabilir. Bir bezi sirkeye batır ve verniği ovala.

• Limon Suyu: Limon suyu asidiktir ve verniği gevşetmeye yardımcı olabilir. Bir pamuğu limon suyuna batır ve verniği sil.

• Diş Macunu: Diş macunu hafif aşındırıcıdır ve verniği nazikçe temizleyebilir. Parmaklarına diş macunu sür ve vernikli bölgeyi hafifçe ovala.

• Bulaşık Deterjanı: Bulaşık deterjanı, verniği çözmede yardımcı olabilecek yüzey aktif maddeler içerir. Bir bezi bulaşık deterjanına batır ve verniği nazikçe ovala.

Önemli İpuçları:

• Her zaman hassas bir bölgede küçük bir alanda test yaparak bahsedilen yöntemleri denemen önerilir.
    • Cildin tahriş olursa, hemen durdur ve bölgeyi bol suyla yıka.
    • Vernik çıkarıldıktan sonra ellerini yumuşak bir sabunla iyice yıka ve nemlendir.

Bu yöntemleri kullanarak verniği elinden kolayca çıkarabilirsin. Tiner kullanmak zorunda kalmadan bile verniği güvenli ve etkili bir şekilde çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ojeyi çıkaran şey vardı. O da çıkarır diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

Ojeyi çıkaran şey vardı. O da çıkarır diye biliyorum

Aseton dur kendisi.

• :D aklıma gelmedi bir an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asosyaller Kralı

:D aklıma gelmedi bir an

Olabiliyor hocam arada sırada :D

• Artık çok geç geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.