|
Bildirim
şimdi ryzen 5800x3d den 7000 ryzena gecmiyorsan intele hic gecmezsin sen nekadar fanboyluk yapsanda mantikli kullanici ne alacagini cok iyi biliyor .bana biri gelip b450anakart bide 5800x3d alicam dedimi vay diyorum beyni calisan bi insan .ama gelip abi intel alcam en iyisi intelmis dediginde aaaa diom yeni musteri yapistir geç:)i3 i5 ne varsa yapistir fiyatada bakma .en iyisini aldini sansin biride sensin işte :) |
|
|
Wifi 7 uyumlu olacak mı anakartlar da...? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 17 Ocak 2023; 12:52:6 > |
|
şimdi ryzen 5800x3d den 7000 ryzena gecmiyorsan intele hic gecmezsin sen nekadar fanboyluk yapsanda mantikli kullanici ne alacagini cok iyi biliyor .bana biri gelip b450anakart bide 5800x3d alicam dedimi vay diyorum beyni calisan bi insan .ama gelip abi intel alcam en iyisi intelmis dediginde aaaa diom yeni musteri yapistir geç:)i3 i5 ne varsa yapistir fiyatada bakma .en iyisini aldini sansin biride sensin işte :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
a320m e butun ryzen 5000 islemcileri takabiliyorsun performans farkıda yok öğrende gel intel degil bu :)ryzenda hiz asirtmaya hiccc gerek yok .intelde hizbasirtmanin faydasini gormuyirsun extra sogutucu ve anakart masrafiyla kiyaslarsan :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Ryzen 7 5800X3D AM5 anakarta olur mu hocam ? AM4 diye geçiyor |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 17 Ocak 2023; 16:37:55 > |
|
Önce hızlı ve pahalılar piyasaya sürülüyor sonra orta sınıf en son alt sınıf ve her biri piyasaya çıktıkça otomatik olarak fiyatlar düşüyor . Takip etmek lazım sistem değişim zamanı şubat ayını gösteriyor herkesi piyasada gördükten sonra ... |
|
Öğretsene hocam, meşazından tam anlayamadım, karışık yazmışsın. Noktalama işaretlerine uyarak, tane tane. Bu platformda yazıyla iletişim kurduğumuz için güzel ve anlaşılır bir şekilde yazmalıyız. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
intelde her islemciyi her anakarta takamıyorsun öğrende gel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
b450 am4 zaten ne karistirdi kafanı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
a320 ne zaman cıkmış hangi islemcilere destek veriyormuş bi arastir aradaki farki anlarsin h110m e taksana 9900k yi o hesap yani anladiggggg. al sana a320m ve destekledigi islemciler :) bunu sen intelde gördün mü trolden al haberi :) 1000 serisinden 5000 serisine kadar bak bak r3 r5 r7 r9 bütün seri ve bütün segmentler am4 soket olması yeterli intelin trolundende bisiler ögrenelim buyur hadi :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 18 Ocak 2023; 16:44:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |