Şimdi Ara

ÇOK DAR 2 ARAÇ ARASINDAN ÇIKMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Passat değil caddy Dediğin gibi elektrikli olabilir araç çünkü hiç hareket etmiyor.
  • Bide patinaj çekerken el frenini çekmeyi deneyin, patinaj durur ise evet 4 tekeri de kitliyor denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

izlerken ben yoruldum

• çıkar el freni çekip 1e atıp direksiyonu sola ve ya sağa tam kırıp gaza yapıştırıp debriyajdan çekip çıkarsın
  • ön tekerlerin gideceği tarafları ıslatıp el freni ile yapılabilir ama sürekli el freni çekmekten el freni ayarı kaçıyor. Eski aracın eskimiş lastiklerini değiştirmeye yakın bol bol kullanmıştım çok dar alanda dönmesi çok rahat oluyordu ama bakımda el freni ayarı da yaptırmak gerekti çok yukarıda tutmaya başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

Çoğu araçta el freni arkayı tutuyor ama bizim araç bir garip nedenini çözemedim gitti. Normalde denedim buzlu zeminde giderken el frenini çektiğimde ( Asfalta da denemişliğim var sonuç aynı.) Arkaları kilitliyor araba rahatça dönüyor.

Ama gel gelelim ki durduğum yerde el frenini çekip gaza ne kadar yüklensem de araç patiye düşmüyor ön tekerlekler yerinden dahi oynamıyor araç acaba dururken 4 tekeride mi kilitliyor el freni.

Arabanızın motoru oldukça ağır olduğu için ve ön tarafta oturan şoför ve yolcunun ağırlığının da ön tarafa basması planlandığı için hafif ticarilerde bu pek mümkün değildir(aracınızın caddy olduğunu varsayıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: turgay0651

quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

Çoğu araçta el freni arkayı tutuyor ama bizim araç bir garip nedenini çözemedim gitti. Normalde denedim buzlu zeminde giderken el frenini çektiğimde ( Asfalta da denemişliğim var sonuç aynı.) Arkaları kilitliyor araba rahatça dönüyor.

Ama gel gelelim ki durduğum yerde el frenini çekip gaza ne kadar yüklensem de araç patiye düşmüyor ön tekerlekler yerinden dahi oynamıyor araç acaba dururken 4 tekeride mi kilitliyor el freni.

Arabanızın motoru oldukça ağır olduğu için ve ön tarafta oturan şoför ve yolcunun ağırlığının da ön tarafa basması planlandığı için hafif ticarilerde bu pek mümkün değildir(aracınızın caddy olduğunu varsayıyorum)

Caddy hocam Cevap için teşekkür ederim olabilir bu aklıma gelmemişti ne yalan söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nego0505 -- 2 Mart 2014; 23:06:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.