Şimdi Ara

Çok dertliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben mezunum ve 100 neti gecsem daha birsey istemem ortalama ihtimaller 371 gibi hacettepe hayallerimin yatmasindan korkuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstYgsAfterGame

Suan evde agliyorum harbiden hayatimda bu kadar sacma sorulu bir sinav gormedim INS lys de duzeltilebilecek bir sonuc gelir.

inşallah kardeşim ,kendini o kadar üzme desemde üzeceksin zaten seni şuan çok iyi anlıyorum :(((( lys biraz toparlarız inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk_7777 -- 23 Mart 2014; 15:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

Ben mezunum ve 100 neti gecsem daha birsey istemem ortalama ihtimaller 371 gibi hacettepe hayallerimin yatmasindan korkuyorum

umarım istediğin olur
  • 4-5 arkadaşımla konuştum ve hepsi sınavının çok kolay olduğunu söyledi ,tamam heyecan felan vardıda sınav o kadar kolay bir sınav felan değildi bence yoksa ben gerizekalı felanım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_7777

4-5 arkadaşımla konuştum ve hepsi sınavının çok kolay olduğunu söyledi ,tamam heyecan felan vardıda sınav o kadar kolay bir sınav felan değildi bence yoksa ben gerizekalı felanım herhalde

Aynen sana katiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar biliyorum bunun yeri bura değil ama ,çok bunaldım ve bir şeyler paylaşmak istiyorum geçen yazdan beri köpek gibi ders çalışıyorum 1 senedir ygs-lys girmek için sabırsızlanıyordum bugün sınavım aşırı kötü geçti çok heyecanlandım elim ayağım titredi ve berbat geçti, dershanede 130-140 arası yapan ben bu sınavda 100 geçmem bile mucize :(( aileme durumu anlattım bende beklentileri baya yüksekti ama hayal kırıklığına uğradılar ev cenaze evi gibi ne yapacağımı bilmiyorum,ailem destek oluyor daha lys var olmadı seneye girersin felan diye ama....çok kötüyüm ....sohbet etmeye çok ihtiyacım var..::::((

Ben de senin gibiyim kardeşim,anlattıklarında aynı kendimi gördüm.Denemelerde hep ben de 130-140 yapıyordum ama bu sınav hakikaten pert oldu.Hakkımızda hayırlısı olsun

• mahvoldum.hedef tm 2 den ilk 50 bindi.ilk 100 bine girebilecek miyim bilemiyorum
  • sana şöyle söyleyeyim 100 kişilik bi insan grubu düşün.
    sınava girerken aklındaki bölüm ve üniversiteyi tercihlerle birlikte hedeflediği yeri tutturan yalnızca 5 6 kişi vardır emin ol.
    birisi bilgisayar müh. isterken makineye gidiyo.
    hukuk isterken psikoloji sosyolojiye gidiyo falan.
    bence çok takılma böyle şeylere lysye kas yükseltmeye bak zaten netlerin çok da kötü değil tercih dönemi iyice araştırıp güzel bi bölüme yerleşirsin seneye bu zamanlar hatırlamazsın bile bu sınavın sana ne hissettirdiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer

quote:

4-5 arkadaşımla konuştum ve hepsi sınavının çok kolay olduğunu söyledi ,tamam heyecan felan vardıda sınav o kadar kolay bir sınav felan değildi bence yoksa ben gerizekalı felanım herhalde

Aynen sana katiliyorum

Hangi kısma katılıyorsun ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.