Şimdi Ara

Çok dertliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum bunun yeri bura değil ama ,çok bunaldım ve bir şeyler paylaşmak istiyorum geçen yazdan beri köpek gibi ders çalışıyorum 1 senedir ygs-lys girmek için sabırsızlanıyordum bugün sınavım aşırı kötü geçti çok heyecanlandım elim ayağım titredi ve berbat geçti, dershanede 130-140 arası yapan ben bu sınavda 100 geçmem bile mucize :(( aileme durumu anlattım bende beklentileri baya yüksekti ama hayal kırıklığına uğradılar ev cenaze evi gibi ne yapacağımı bilmiyorum,ailem destek oluyor daha lys var olmadı seneye girersin felan diye ama....çok kötüyüm ....sohbet etmeye çok ihtiyacım var..::::((

• Bende de süre sıkıntısı oluştu fenden 10 kadar sorum boş öyle kötüyüm ki şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygan Patates

Bende de süre sıkıntısı oluştu fenden 10 kadar sorum boş öyle kötüyüm ki şuan

bende de o kadar kardeşim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_7777

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygan Patates

Bende de süre sıkıntısı oluştu fenden 10 kadar sorum boş öyle kötüyüm ki şuan

bende de o kadar kardeşim :(

Alıntıları Göster
    süre yetmedi, dünya kadar boşum var, max. 250 gelcek. bu sene özel üniversitede tam burslu okıcam hic seneye kalıp da ugrasamam bi daha umrumda değil hiçbir şey. nevruz miting ygs hepsi aynı günde olur mu ya? merterden evime kadar yürüyerek geldim. taksi otobüs minibüs hiçbir şey yok. bütün koyunlara otobüs tutmuşlar çalışan tek bir otobüs yok halk için. hala da bu herife oy veriyolar ya en çok da ona yanıyorum.

• Senin canından kıymetli mi dostum ? Lys var önünde belki 30-40 net kaybını kapatman zor ama epeyce yükseltebilirsin ortalamanı moralini toplayıp calismana bak sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

süre yetmedi, dünya kadar boşum var, max. 250 gelcek. bu sene özel üniversitede tam burslu okıcam hic seneye kalıp da ugrasamam bi daha umrumda değil hiçbir şey. nevruz miting ygs hepsi aynı günde olur mu ya? merterden evime kadar yürüyerek geldim. taksi otobüs minibüs hiçbir şey yok. bütün koyunlara otobüs tutmuşlar çalışan tek bir otobüs yok halk için. hala da bu herife oy veriyolar ya en çok da ona yanıyorum.

yapacak bir şey yok kardeş,burası türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxyyprom

Senin canından kıymetli mi dostum ? Lys var önünde belki 30-40 net kaybını kapatman zor ama epeyce yükseltebilirsin ortalamanı moralini toplayıp calismana bak sen.

çok haklısında ,insan emeğinin karşılığını almak istiyor ama alamayınca çok kötü oldum çalışmayıp girsem bu kadar üzülmezdim :((
  • al bendende o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: debbyy

al bendende o kadar
    Valla kardeş allah yardımcın olsun.Gençliğimiz gidiyor yemin ediyorum bu sınavlarla.Stres,kaygı,vs. İnşallah iyi net alır 4 yıllık bölüme kapak atarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrk

Valla kardeş allah yardımcın olsun.Gençliğimiz gidiyor yemin ediyorum bu sınavlarla.Stres,kaygı,vs. İnşallah iyi net alır 4 yıllık bölüme kapak atarsın...

Sağol kardeşim, umarım hepimizin istediği gibi olur
  • Üzülme, hayırlısı boyleymiş inşAllah lys daha iyi geçer, morelin bozulmasın lys de var, bende 11. Sınıfım, Allah yardımcımız olsun
  • quote:

quote:

defolup gidicem ülkeden zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _shams_

Üzülme, hayırlısı boyleymiş inşAllah lys daha iyi geçer, morelin bozulmasın lys de var, bende 11. Sınıfım, Allah yardımcımız olsun
    Bu sınav vesilesiyle ne kadar yalnız olduğumu anlamış oldum arkadaşlar,tüm sosyal aktiviteleri geri çevir gece 3-4'e kadar ders çalış, sınav anındaki heyecan 1 senelik emeğini çöpe atsın :((
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hedefin yüksek muhtemelen ve lys'de üst seviyelerde açığı kapatmak biraz daha zor ama sadece zor bundan fazlası değil. lys çalış, yap sınavıdır çalışırsın yaparsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrk

Sağol kardeşim, umarım hepimizin istediği gibi olur

Alıntıları Göster
    Bende aynı şekildeyim ama seneye kalmaya hiç niyetim yok lys yapıcam yapabildiğim kadar bi üni yerleşicem zaten seneye hazırlansam kesin çalışmam kendimi biliyorum

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben de geçen sene aynı durumdaydım, derece sınıfındaydım. Benden sonra en kötü yapan çocuk 2 bin yaptı ben 32 bininci oldum. Dersaneyi okulu bıraktım son 2 ay eve kapanıp konu anlatımı test çözdüm, 1 tane deneme bile çözmedim 14 bine çektim. Umudunu kaybetme.

• Suan evde agliyorum harbiden hayatimda bu kadar sacma sorulu bir sinav gormedim INS lys de duzeltilebilecek bir sonuc gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Ben de geçen sene aynı durumdaydım, derece sınıfındaydım. Benden sonra en kötü yapan çocuk 2 bin yaptı ben 32 bininci oldum. Dersaneyi okulu bıraktım son 2 ay eve kapanıp konu anlatımı test çözdüm, 1 tane deneme bile çözmedim 14 bine çektim. Umudunu kaybetme.

Doğru diyosun da 32 bininci olsam göbek atarım kardeşim o kadar kötü geçti :( Sağol yorumun için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Doğru diyosun da 32 bininci olsam göbek atarım kardeşim o kadar kötü geçti :( Sağol yorumun için

Alıntıları Göster
    aynı durumda olan tek sen değilsin emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: ka1zern

Bende aynı şekildeyim ama seneye kalmaya hiç niyetim yok lys yapıcam yapabildiğim kadar bi üni yerleşicem zaten seneye hazırlansam kesin çalışmam kendimi biliyorum

Bende mezuna kalmak gibi bir düşüncem asla olmadı ama yavaş yavaş mantıklı gelmeye başladı lys önemli ama toparlamam çok zor :((8
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.