Şimdi Ara

Çok eski bi telefon müziği arıyorum [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 7-8 yıl evvel bi telefonum vardı LG G5600, bu telefonun zil seslerinde polifonik bi müzik vardı müziğin adını hatırlayamıyorum ama H harfi ile başlıyordu hawaii tarzında birşeydi sanırım, o müziği nasıl bulabilirim arkadaşlar yardım eder misiniz ? konu dışına açtım konuyu ama sildiler bende buraya geldim

Çok eski bi telefon müziği arıyorum [ACİL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 13 Temmuz 2013; 0:40:17 >

• up
  • kimse mi bilmiyor yahu
  • bulana kadar yıllarca bu konuyu uplayabılrm
  • Bulman imkansız dostum. Tek çare bu telefondan bulup tabi bulmanda çok zor. Buldun diyelim eski telefon sonuçta diğer cihazlarla paylaşamazsın. Ses kaydedicisi ile kaydediceksin. Tek çare buu
  • hala arıyorum biliyo musunuz ?

bişey farkettim. ben LG G5600 dedim ama LG L3100 yazınca da aynı telefon çıkıyor bi anlam veremedim .. hala arıyorum müziği hala bulamadım
  • o telefon olmadığı sürece bulamassınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxsen

https://drive.google.com/file/d/0B8bue53GB5wbRGxRbTM0QjA1UVk/view?usp=sharing

Hocam ilginz icin tesekkur ediyorum bi an heyecan yaptim fakat burdaki hicbirisi değil bu zil seslerinin hicbirini hatirlamiyorum şimdi benim kafama bisey takildi yukarda da yazmistim google a lg g5600 yazinca da Lg L3100 yazınca da ayni telefon çıkıyor benimki acaba Lg3100 miydi yani bu attigin seyin L3100 olani var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxsen

https://www.youtube.com/watch?v=hd81Pfm_AQw burada birseyler vargibi yoksa benden bu kadar kardes

Tekrar tesekkur ediyorum kardeşim bunlarda değil ne yazikki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.