Anlattığınız gibiyse ankara'da sizin gibi biri minimum 50k alıyor. |
Çok Fazla İş Değiştiriyorum ya da Çıkarılıyorum Acaba Sorun Bende mi ? (2. sayfa)
-
-
Evet şu anda öyle bir aşama için başvurdum, umarım olumlu değerlendirirler. Bu arada biraz uzun bir süre giremedim foruma.
-
Sanırım öyle... Ama maalesef Sivas'ta kimseye hakkı ile layığı ile değer veren bir firma yoktur. Şu an bir bankanın yurt dışı çağrı merkezine başvuruda bulundum. Sadece kurumsal bir firmada çalışabilmek için...Çağrı merkezinde çalışacağım sanırım.
-
Pozitif Yönler:
1. İşinde başarılı ve profesyonel
2. Yabancı dil yetkinliği yüksek
3. Çözüm odaklı ve pratik
4. Kendini sürekli geliştirmeye istekli
5. İş etiğine önem veriyor
6. Haklarını biliyor ve takip ediyor
7. Çalıştığı kurumu sahipleniyor
8. İnsanlara karşı saygılı ve kibar
9. Yüksek iş motivasyonu ve enerjisi var
10. Her seviyeden çalışanla iletişim kurabiliyor
Negatif Yönler:
1. İnsanlara fazla direktif veriyor, mikroyönetim yapıyor
2. Kendini beğenmiş bir izlenim yaratıyor
3. Başkalarının bilgi eksikliğine tahammülsüz
4. Sürekli iş değiştiriyor (8 yılda 4 firma)
5. Haklı olduğu konularda bile fazla agresif tavır sergiliyor
6. İnsanların işine fazla karışıyor
7. Mükemmeliyetçiliği iş ilişkilerini zedeliyor
8. Duygusal kararlar alabiliyor
9. Kendinden düşük performans gösterenlere karşı sabırsız
10. İş yerindeki politik dengeleri göz ardı ediyor
11. Bazen durumu çok dramatize ediyor
12. Kendini ifade ederken fazla detaycı ve uzun anlatımlara giriyor
Kişi profesyonel anlamda oldukça yetkin ama sosyal beceriler ve iş yeri dinamiklerini yönetme konusunda gelişime ihtiyacı var. Özellikle iletişim tarzını ve yaklaşımını gözden geçirmesi gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgoProxy19 -- 17 Kasım 2024; 17:19:5 >
-
Şu an fark ettim bu cevabı, sanırım yapay zeka ile oluşturulan bu pozitif ve negatif yönler tanımları gerçekten çok mantıklı geldi bana. Tamamına katıldım ilginç bir şekilde. Bugün itibari ile kurumsal bir bankanın çağrı merkezinde işe başladım. Bulunduğum lokasyon maalesef çok fazla profesyonel firma içermiyor. Bankacılık sektöründe kendimi geliştirip ilerleyebileceğimi düşündüm. Umarım faydalı olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X