3gs 32 gb boş alan 5 gb :) Oyun oynarken takılma yok bende.çok uygulama yükleyip sildiğim oldu ama öyle his edilecek bir yavaşlama yok.Sayfalar arası dolaşırken bazen hafif takılma sezinliyorum.Bunun sebebi ise klasörlere 15 civarı uygulama koymuş olmam.Diğer sayfalarda hiç problem yok.Tabii jb li telefon olduğu için sbsetting,activator,NC vs. Bir sürü ıvır zıvır var. Jb li cihazda sorun yoksa normalde uygulama yükünün sorun olacağını sanmıyorum. Bu arada 5-10 gb mp3 var.pc pert olursa diye telefonda yedekliyorum.Dvd-wr yok dvd ye yazamam.orjinal cd leri var ama...
konu hort ama genede cevap verelim. jailbreak varsa iwipe programıyla gereksiz dosyalardan kurtulabilirsiniz.
S.A. kardeşlerim paylaşımlar için herkese teşekkürler ... "mesajım bulunsun"
quote:
Orijinalden alıntı: DreamingLight
konu hort ama genede cevap verelim. jailbreak varsa iwipe programıyla gereksiz dosyalardan kurtulabilirsiniz.
bulamadim kardes cydiadami instal dami?
cydia da kardeş.
JB li 3gs de tüm kullanmadığım şeyleri ifunbox ile sildim ( game center - borsa - hava durumu - youtube ) gibi şeyleri bir zararı olurmu bilmiyorum ama yinede sorayım dedim bir etkisi olurmu ?
Biraz hortlatıyorum ama sonuç nedir?
@MyErdinc
Program ne alemde hocam?
Evet artık dosyalar kalır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme