Ziebart ses için yalıtım yapıyor. Bi araştır derim.
dizel corsada continental var annemin astrada michelin var. michelin ler ömrünün sonunda (35 bin km) iken dizel corsadaki continental ler yarı ömürde bile değildi(15 bin km) kesinlikle söyliyebilirimki ıslak yolda michelin daha güvenli fren yapıyo yokuş yukarı daha sorunsuz çeki(corsa inanılmaz bi kayma eğilimi gösterio) continentallerin pahalı olmasının nedeni made in germany olmasıdır. bir çok arabada da conti gelmesinin nedeni iyi arabaların alman markaları olmasıdır. hafif milliyetçilik anlicanız. bahsettiniz conti eco 2ler 3 ler yol tutuş için değil ekonomik seyir için üretilmiş lastiklerdir. premium contact lar fena olmasada genede michelin kalitesini tercih ederim zaten serviste şu anda ömrü dolan continentaller için(55binigeçtiler bu arada sorunsuz arka lastikler ön lastikler ise biri yarıldığı için 40bin kmde) sakın continental almayın michelin alın dedi. bunu diyen serviste istanbul gerçek. iki lastik te var ikisininde geliş fiyatını gösterdi conti den daha fazla kar etmesine karşın michelin takın dedi.
Michelin almakla maalesef yol sesi tamamen yok olmaz ama azalır tek yol çamurluklarda, alt takımda, ve motor kısmında izalasyon yaptırmak. O da Ziebart ta yada diğer firmalarda yaptırılabilir.
Nokian alın pişman olmazsınız, en sessiz lastik.
quote:
Orjinalden alıntı: cell-im
bence en önemli etken lastiklerdir! bizde astra hb 1,6comfort var üzerinde stock lastikler(firestone-firehawk) var. araba 12,000de şu an ama lastik ömrü doldu değiştiricez. hoş eski olmasa bile firestone-firehawk lastikler ilk günden beri çok sert bence michelin energy ii bir tercih olur gibi
ayrıca benim nissan note da da continental eco contact3 verdiler stock lastik olarak. çok memnunum gayet sesiz; ıslak ta flnda çok başarılı.
Arkadaşım yazını okudum bende de opel astra var 2000 model.
Arabayı 0km bayiden aldığımız gün üzerinde bulunan orjinal stok lastikleri firestone ları 7 yıl ve 68000 km den sonra bugun değiştirdim.
Değiştirme nedenim gündüz vakti serhoş bi dallamanın yandan 90 km ile girmesi ve girdiği yerdeki 1 firestone un patlamış olması bunun üzerine opel yetkili servisinin onun yerine michelin energy e3a 195 65 r15 88h takmış olması.
Bizde "eeeh bari 7 seneden sonra değiştirelim eski lastikleri abarmayalım" diyip diğerlerinide aynı modelle değiştirdik. Eğer böyle bir olay olmasaydı o firestoneları daha kullanmayı düşünüyodum ben. Bayi michelin takmasaydı nerden bulacam bilmiyorum ama yine gidip firestone alacaktım. Çok baba bi lastik, yıllanmış halde bile performansı her şartta çok iyiydi.
michelin'leri tarih itibariyle 140 ytl kdv dahil 8 taksite aldım belirteyim.
saygılar sevgiler.
bence de kesinlikle aracın hiçbir yerine dokunmadan nokian yeterli olur...
bu hafta zeibarht gidiyim bakıyım arkadaşlar hem onlara sorarım ses yalıtımı nasıl ve ne kadar yaptıklarını ve inanırmısınız parasızlıktan hala lastikleri takamadım araba 72000 km geldi hgala aynı diş kalmadı bisiklet gibi kaymaya başladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme