Şimdi Ara

ÇOK FAZLA YOL SESİ VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar benim bu astrada ki yol sesini nasıl kesebiliriz birisinin bana soylediğine gore (daha önce astrası olmuş biri) michelin takarsam bu sorunu çözebileceğimi soyledi. Araçta alındığında beri aynı lastıik var eski sahibi almamış lastik sizce nasıl bi çözüm bulabilrim ne tip lastik önerirsiniz şimdiden teşşekür

• çamurluk içlerini bir güzel temizleyin ve halıflex kaplayın. sorun bitti yumuşak hamurlu bir lastik daha az ses verir michelin i tercih edebilirsiniz. eğer bütçenizi zorlar ise aynı hamurdan yapılan michelinin markası olan bf goodrich i tercih edebilirsiniz. michelinden tek farkı desenidir ve fiyatı daha uygundur
  • SEN LASTİNİ DEİŞTİR KESİN MİCHELEN AL PİŞMAN OLMASSIN
  • Sessizlik bir kac olaya baglı.Bunlardan biride lastik,Michelin i sessiz likte tavsiye ederim...Alt izolasyon sesini ise ziebart veya benzeri bir firmada ses izolaysonu adı altında yaptır..Bi nebze olsa rahat edersin..Yol sesi-asfalt sesi diyince astra,focus ve eski kasa Honda civic(2003-2004) lerden uzak durun..VW grubu araclar ve son Mehane II ses konusunda bir hayli basarılılar..Bilginize..
  • tüh yaw pirelli aldık acayip pişmanız çok gürültü yapıyor acayip sert keşke michelin alsaydık ah kafam şimdi işin yoksa senlerce bin
  • arkadaşlar sessiz diye yumuşak michelin almak saçma değil mi??

ben yapılan hiçbir testte michelin'in ilk 3 sırada olduğunu görmedim, yaz yada kış...

ilk 3ü hep continental, pirelli ve goodyear paylaşır, GENELDE...

ben goodyear kullanıyorum şu an, yazlık HydraGrip var, kışlık UltraGrip7 var, ikisinden de oldukça memnunum..
    hem ses konusunda, hem de yol tutuş konusunda baya iyiler..
    özellikle hydragrip, ıslak zeminde mükemmel..

ben michelin tavsiye etmiyorum, yumuşak hamurlu lastik, sessiz ve uzun ömürlü, ama yol tutuş konusunda pek iyi değil...

bu arada reiss!!! arkadaşım, aracın üstünde stock lastikler var diyosun, araç 2002 modeldi hatırladığım kadarıyla..
    o lastikler büyük ihtimal 2001 üretimidir, ve bi lastiğin ömrü enn fazla "5 yıl"dır.
    5 yıl sonra 10bin km. de kullanılmış olsa o lastik değişmelidir.
    çünkü dişleri yeni gibi görünse de hamur bütün özelliğini kaybeder, kütük üzerinde gidiyo gibi hissedersin, yol sesi de fazlaca artar...

bence biraz paraya kıyıp Continental al, daha iyi lastik yok, her konuda..
    En lüks firmalar bile stock Continental kullanıyo, daha ne denebilir ki...

• içten dıştan nasıl yapılıyor veya nerede ve kaça yaptırabiliriz biraz daha bilgi verebilirmisin bir araçta görmüştüm ne olduğunu anlamamıştım kaliteli halıfleks olmalı herhalde çabuk yıpranmazmı?

quote:

Orjinalden alıntı: impress

çamurluk içlerini bir güzel temizleyin ve halıflex kaplayın. sorun bitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir Klima Sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • döşemeciler yapar ve focus la üst model araçlarda orjinaldir zaten. kolay kolay yıpranmaz. ne kadar kalınsa o kadar iyi. hatta halınızı alıp giderseniz daha iyi bally ve ya zımba ile kolayca uygularlar çok faydasını görürsünüz
  • bence en önemli etken lastiklerdir!
    bizde astra hb 1,6comfort var üzerinde stock lastikler(firestone-firehawk) var. araba 12,000de şu an ama lastik ömrü doldu değiştiricez. hoş eski olmasa bile firestone-firehawk lastikler ilk günden beri çok sert bence michelin energy ii bir tercih olur gibi

ayrıca benim nissan note da da continental eco contact3 verdiler stock lastik olarak. çok memnunum gayet sesiz; ıslak ta flnda çok başarılı.
  • bana en çok michelin tavsiye ettiler ama net olarak bi marka soylerseniz sevinirim
  • michelin pilot premacy
  • şunuı söyleyeyim unutmadan pirelli alırsanız daha iyi yol tutarsınız ve sürat rahatlıkla yapabilirsiniz michelinde rahatca dönemeyebilirsiniz eğer ki hızınız yüksek ise bunuda unutmayın pirelli süreat ve yol tutuşta 1 numara zaten test sonuçları belli ediyor
  • continental eco contact3 ya da continental premium contact derim ben eğer tek bir marka söyle derseniz
  • dogru dıyosun bızım komsuda 0 km connect aldı ılk yıkamada o dedıgın halıfılexler sarkma yaptı ve lastıge surtmeye baslamıstı
    quote:

Orjinalden alıntı: impress

döşemeciler yapar ve focus la üst model araçlarda orjinaldir zaten. kolay kolay yıpranmaz. ne kadar kalınsa o kadar iyi. hatta halınızı alıp giderseniz daha iyi bally ve ya zımba ile kolayca uygularlar çok faydasını görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

continental eco contact3 ya da continental premium contact derim ben eğer tek bir marka söyle derseniz

+1

continental diğerlerinden çok az daha pahalı ama her konuda (kuru-ıslak yol tutuş, fren mesafesi, ses vs..) piyasadaki en iyi lastiktir.

yıllardır yapılan tüm testlerin sonucunda hep aynı marka var: continental..

michelin uzun ömürlü olduğu için iyi sanılıyo ama, michelin yol tutmuyo!
    michelin sessizdir, konforludur, normal lastiklere göre 10bin km fazla kullanılabilir ama hızlı girdiğiniz virajdan çıkamayabilirsiniz!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can_vtec

michelin pilot premacy

Isınınca iyi yol tutar
  • Ben de aynı sorundan dertliydim. Meriva 2004 model arabamın orjinal lastiği Pirelliydi. Hem yol tutuşundan hem de sesten dolayı memnun değildim. Michelin in 4 mevsim lastiği olan Energy modelini taktım ve inanılmaz memnun kaldım. Yol sesi nerdeyse yarı yarıya kayboldu, yol tutuşu da çok iyi. Şiddetle tavsiye ederim. Lastik seçimi gerçekten önemli
  • bende michelin takrıcam heralde
  • şu halıflex olayını biraz açsanız..
  • merhaba,
    yol sesi konusunda bende rahatsızım. genelde şehir içi kullanıyorum ama uzun yolda 100km den sonra epey ses alıyo. şu aşamada lastik değişimi veya başka bir çözüm için para vermek istemiyorum. benim söylemek istediğim üretim sırasında neden buna çözüm bulmuyolar ki. tamam maliyetler söz konusu ama o kadar özellik ekliyolar bunun da giderilmesi çok mu pahalı anlamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.