başlıgı görünce temizlemek icin eline aldıgın silahla babanı vurdun zannettim.
allah başka dert vermesin..
quote:
Orijinalden alıntı: Dx.Rai
500 ben eklerim demişsin zaten hocam , yaptıkları yanlış ama bayan işte ince düşünmez annen 200 -300 verecekti demekki sen 500 verince 700 800 oldu 900e buluncada kızım üzülmesin deyip almıştır yani sıkma canını
Aynen dediğin gibi oldu dostum..
quote:
Orijinalden alıntı: duma
quote:
Orijinalden alıntı: Dx.Rai
500 ben eklerim demişsin zaten hocam , yaptıkları yanlış ama bayan işte ince düşünmez annen 200 -300 verecekti demekki sen 500 verince 700 800 oldu 900e buluncada kızım üzülmesin deyip almıştır yani sıkma canını
Aynen dediğin gibi oldu dostum..
benim kız kardeşim yok ama amcamın çocuklarıyla öz gibi büyüdüm , yani bi ablam bi abim var diyebilirim durumunuz belliki orta halde ama boşver kız kardeşine belli etme şımart demiyorum ama sanırım baba yok sen baba olacaksın , kız kardeşin bilinçliyse zaten biliyodur durumunuzu ama çok ince düşünmez de benim kardeşim en iyilerine layık felan diye annenede sıkma canını hallederiz felan de erkek adamsın 500 lira biriktirebilmişsin sende üstesinden gelirsin dostum
ben ablama bunu yaparım yani, babamın durumu iyi ama ben çok para almam ondan o verdikçe ablamın çocuğu oldu doğum gününde param yoktu ne abime ne babama ne amcama söyledim bi ihtiyacım için ayırdığım para mı harcadım ve halada söylemedim , sende fedakarlığını yapmışsın abilik , yada erkek kardeşlik böyle birşey hocam
uzun uzun yazıyordum sarpa sardı açık ve net düşüncelerimi direk yazıyorum
not: kardeşinle yaşıt sayılırım
annen mutlu olsun diye aldı telefonu o ne yapacak millete hava atmaya kullanacak belki 1-2 her android telefonda oynanabilecek oyun 16 yaşındaki bir birey içinde olduğunuz durumu anlamalı diyeceğim 20 25 yaşındaki eşek kadar elemanlar yapıyor aynısını 700tl maaşla geçinen i phone almak için aç yatan kardeşinin bu eşeklere dönüşmesini istemiyorsan annene de söyle az dikkatli yetiştirin bu kardeşinin kişiliği için önemli bir olay
ayrıca 100-200 tl için insan kardeşini kırmamalı fakat yetiştirme tarzınız sakat anne alalım dese de kendinin hayır bu çok pahalı bizi zora sokar diyebilecek düzeyde olması gerekirdi yani yanlış senin ve annenin yanlışı kardeşine değil kendine ve annene kız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme