Şimdi Ara

ÇOK FENA DARA DÜŞTÜM NAPAYIM BILEMEDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar baştan uyarayım geyık yapmayın...
    18 yasındayım, annem ve kızkardesımle yasıyorum, gecen sene kendıme Xperıa neo v aldım. Aılemden destek almadan, calısıp kazandıgım para ile. Gecen yazda 600 felan bırıktırdıgım bı mebla vardı, neyse annem kızkardesıme telefon almaya karar verdi ama parası cıkısmıyordu. Dedim ben 500 eklerim arc s tarzı bırsey alırız cok abartmadan.
    Neyse dün mü ne 900 e bi HTC XL bulmuslar 2. el, temiz bi alet, benden habersiz almışlar Ben arkaşadımda kalıyordum.
    Acıkcası benım kardesımın benden 2 kat daha lüks bi telefonu kullanması hıc hosuma gitmedi ama olay cıkartmakta istemiyorum. Yorumlarınız nelerdir, Bana gram destek olmadılar telefon alırken, şimdi habersiz paramla 900e telefon alıyorlar.
    Adaletine kayayım dünya.

• Ya bide 16 yasında kız elınde 4.7 inch sıfırı su an bile 1.6 milyar olan telefonu kullanıcak dikkat cekicek , para mı sıvıyoruz dıye sorucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: duma

Merhaba arkadaşlar baştan uyarayım geyık yapmayın...
    18 yasındayım, annem ve kızkardesımle yasıyorum, gecen sene kendıme Xperıa neo v aldım. Aılemden destek almadan, calısıp kazandıgım para ile. Gecen yazda 600 felan bırıktırdıgım bı mebla vardı, neyse annem kızkardesıme telefon almaya karar verdi ama parası cıkısmıyordu. Dedim ben 500 eklerim arc s tarzı bırsey alırız cok abartmadan.
    Neyse dün mü ne 900 e bi HTC XL bulmuslar 2. el, temiz bi alet, benden habersiz almışlar Ben arkaşadımda kalıyordum.
    Acıkcası benım kardesımın benden 2 kat daha lüks bi telefonu kullanması hıc hosuma gitmedi ama olay cıkartmakta istemiyorum. Yorumlarınız nelerdir, Bana gram destek olmadılar telefon alırken, şimdi habersiz paramla 900e telefon alıyorlar.
    Adaletine kayayım dünya.

Adres ver vertu yollayayim

NOT : CIDDI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önce bi kardeşini sev kendin gibi

18 sin büyü artık benim gücüm olsa kardeşime kendimden daha iyi bakardım

habersiz almalarına kafan bozulmuş olabilir uygun bi dille sor neden haber vermediniz diye

bunun seni kırdığını anlat
  • bu muydu yani bunu mu kafaya takıyosun
  • senin paranlamı aldılar doğru okuduysam senin paranla almışlar.
  • Hocam takma bu kadar sonuçta kardeşin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

önce bi kardeşini sev kendin gibi

18 sin büyü artık benim gücüm olsa kardeşime kendimden daha iyi bakardım

habersiz almalarına kafan bozulmuş olabilir uygun bi dille sor neden haber vermediniz diye

bunun seni kırdığını anlat

Anlıyorum demek istediğini ama ben zaten gidip adi bi telefon alalım demedim. Ben kendime 729 a almıstım. 750 ye kadar limit koydum, onun yasındaylen almıstım telefonumu, şimdi ne olduda o derece lüks bi telefon almaya karar veriyorlar anlayamıyorum. Sevmeme meselesi değil.
  • sen parayı vermeye zaten gönüllü olmuşsun sinir yapman yersiz..
    kardeşin kullanacak sıkıntı yapmana gerek yok.
    annenlere teklif et kendi telefonunla takas yapmayı belki kabul ederler.
  • tamam , telefon lüks ama zaten uygun fiyata almışlar , arc s alsalarda aynı parayı verecektiniz
  • Baba olmayınca başta allah bilir evde yemek yoktur milletten eksik kalmamak için telefon almisinizdir aciyorum sizin gibilere

• İlerde laf yapman için malzeme çıkmış işte yemedim yedirdim vs. şaka bir yana büyütülecek bir şey yok hayırlı olsun...Abilik yapmak güzeldir, tabi kıymet bilinirse. nankörse olay çıkart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirulasvarisoglu -- 10 Kasım 2012; 21:19:22 >
  • Aynı durumda olsam kardeşimi mutlu edecek şey ne olursa onu yapardım.
  • Maddi şeyler için aile üyelerini kırma.Ama doğru mu yapmışlar?Hayır yapmamışlar.
  • Ne rahatlık arkadaş 16 yaşında 900 liralık telefon alıyorsunuz.Yoksa benmi çok cimriyim şu telefonlara para vermeye acıyorum yemin ederim.Telefona para vereceğime kıyafet alırım ne bileyim gezer eğlenirim.Yeni telefon aldığımda alacağım zevk maksimum 1 hafta sürer.

Not:5130 kullanıyorum gayette yetiyor.Kamerası biraz daha iyi olsa tabi çok daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lúcio

tamam , telefon lüks ama zaten uygun fiyata almışlar , arc s alsalarda aynı parayı verecektiniz

Olur mu ya hala bile arasında 300 250 tl oynuyor.

@metoking
    Düşüncene katılıyorum ..
    @Sefa
    Ya sorma dostum, sanki parayı yolda buluyoruz, zengin olsak hadi neyse.
    @emirulasvarisoğlu
    Dostum başına kakcak olsam para vermeyı kabul etmem zaten, burda sinirime dokanan şey geregınden fazla birşeyi benden habersiz almaları ve benim paramı kullanmaları. 16 yasındak kızın elınde Sensation Xl olur mu yav
    @Brocklyn
    O kadar ac degılız Allah'a sukur. TAbı İstediğin gibi acıyabılırsın bana ve benım gıbılere.
  • 2yıl'ı geçti x3 kullanıyorum. yeni telefon alıcam max600tl olur çok para veriyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenWind

Aynı durumda olsam kardeşimi mutlu edecek şey ne olursa onu yapardım.

Ya tamamda mutlu olsun diye gtümdeki donu satıp arabamı alayım?
    Bi sınırı var vehbi kocun cocugu degılız kı mutlu etmek ıcın maddi herseyı kullanalım. 600-700 tl lık telefon neyıne yetmıyor.
  • Ben bi abi ve evlat olarak her şeyin en iyisini alöaya çalışırım onlara neden bu görüştesin anlamadm. Ben onlar mutlu olursa ancak mıtlu olabiliyorum bana mahsus bişey olmamalı bu.

İlerde nasip olurda evladm olursa şımartmayack şekilde ve yadırganmıyacak şekilde kendim sıkıntı çeker onlara çektirmemeue çalışırım. Babanız yok sanırım bence kardeşin mıtlu olacaksa durumunuz el veriyorsada uardımcı ol.durumunuz el vermiyosada güzelce izah et.yani 900 tlik bi cep fazla ama yapacak bişey yok almışlar bi kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 10 Kasım 2012; 21:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Ben bi abi ve evlat olarak her şeyin en iyisini alöaya çalışırım onlara neden bu görüştesin anlamadm. Ben onlar mutlu olursa ancak mıtlu olabiliyorum bana mahsus bişey olmamalı bu.

İlerde nasip olurda evladm olursa şımartmayack şekilde ve yadırganmıyacak şekilde kendim sıkıntı çeker onlara çektirmemeue çalışırım. Babanız yok sanırım bence kardeşin mıtlu olacaksa durumunuz el veriyorsada uardımcı ol.durumunuz el vermiyosada güzelce izah et.yani 900 tlik bi cep fazla ama yapacak bişey yok almışlar bi kere

İşte demek istediğim o durumumuz ıyı degıl, yanı mılyarlık telefon kullanamayız, paramız olsa alayım en son modelini ama eve giren 3 bin istanbulda kolay degıl o kadar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.