işten geldim az önce evde hiç ses yok kimse yok heralde dedim neyse arkadaş aradı onunla rahat rahat konuşuyom küfürler havada uçuyor vazelinsiz kaymalar, pozisyon değiştirmeler filan bi 10dk konuştuk böyle.
neyse kapattık telefonu annem beliriverdi kapıda ne o telefonla bağırarak konuşuyon uyandırdın beni diyo. meğer evdeymiş uyuyumuş fena oldum yaa hiç evde küfür etmezdim ben.
yaramaz jojuk seni
küfür neysede vazelinsiz kaymalar pozisyonlar
sen gene vazelinsiz ben tükürüksüz fail olmuştum
nerde kalmıştık gençler?
not:imza
quote:
Orijinalden alıntı: gurci
işten geldim az önce evde hiç ses yok kimse yok heralde dedim neyse arkadaş aradı onunla rahat rahat konuşuyom küfürler havada uçuyor vazelinsiz kaymalar, pozisyon değiştirmeler filan bi 10dk konuştuk böyle.
neyse kapattık telefonu annem beliriverdi kapıda ne o telefonla bağırarak konuşuyon uyandırdın beni diyo. meğer evdeymiş uyuyumuş fena oldum yaa hiç evde küfür etmezdim ben.
vazelinsiz kayma nedir kardeş?
quote:
Orijinalden alıntı: Admiralkheir
quote:
Orijinalden alıntı: gurci
vazelinsiz kayma nedir kardeş?
sorma hocam ya geçen gece bunların yüzünden uykusuz geçti onu konuşurken kaydırmaya başladım gene ister istemez