Şimdi Ara

Çok fonksiyonlu mono brother yazıcı önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .http://www.vatanbilgisayar.com/dcp-1511--lazer-yazicitarayicifotokopi.html Çok fonksiyonlu mono lazerli yazıcı arayışındayım. Bu ürünü tercih etmelimiyim.Açıkcası yılda max 300 gibi düşük değerde bir çıktı alacağım için orjinal toner değişikliği yaparak kullanmak istiyorum.Orjinal toner konusunda diğerlerine nazaran brother süper uygun 55 tl gibi birşey.Brother in söylenen bulabildiğim en büyük sıkıntısı drum pahalılığı.Drumun ömrünün 12000 baskı olduğunu söylüyorlar.Bu sayı benim için çok uçuk zaten şimdi bu değindiğim noktalar çerçevesinde brother tercih etmemin ne gibi sakıncaları olur,olur mu?

• grizworld kullanıcısına yanıt
    brother yeni toner fiyatlarında indirime gitti. brother cihazlar kalitelidir. ancak bulduğunuz cihaz yeni sürüm olduğu için net birşey söylemek doğru olmaz. ama yine de tavsiye ederim.
  • ilginize teşekkür ederim pixardigital.Ama galiba hp olacak gibi.1132 modelini düşünüyorum ama kısmet bakalım.Tekrar teşekkürler.
  • grizworld kullanıcısına yanıt
    hp 1132 yerine size yine brother 7860 veya 7360 modelini tavsiye ederim. dolumu daha ucuz ve kolaydır. hp dende daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
  • Teşekkürler pixardigital hocam.Artık ahngisi olur bilemem ama aldığımda buraya yazacağım :).Teşekkürler.Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.