merhaba arkadaşlar küçük bir işyerim var aylık tahmini 1000 sayfa civarında çıktı alıyorum bunun 20 30 sayfası renklı elımde üç tane yazıcım vardı birisi samsung scx 4521 , hp m 1005 diğeride samsung ml-1610 geçen 4521 bozuldugu için fax cekemıyorum 3 yazıcının ıcınden cıktı ve tarama kalıtesı ıolarak hp den çok memnunum diğerlerine gore ustun yeni almak istediğim yazıcının çok fonksıyonlu (fax da dahil) ve network olmasını ıstıyorum.dukkanın seklı geregı laptobumun yanına fotokopi koyamıyorum bu yuzden yazıcılar ıcın ayrıyetten masaustu bı bılgısayarı acık tutmam gerekıyor bunu engellemek ıcın network olsun ıstıyorum kablosuzda sorun cıktıgını duydum network daha mantıklı gelıyor
hp den memnun olduğum için hp nin makınalarına bakıyordum ama bugün epson dan bı tanıdıkla gorustum epson 4525 dmf diye bir model onerdı kartuşlu bir model tonerli değil toner olmadığı için az elktrık yakacak diye bilgi aldım network de olduğu için bilgisayarda acık tutmam gerekmeyecek 120 130 tl olan elektrık faturam 70 80 e duser dıye dusunuyorum
ama bır taraftanda kartusş dolum olmayacağı için tanesi 24€ + kdv den 4 tane kartuş almam gerekecek her seferınde 280 TL civarında bir para yapıyor
sonuç olarak hp mi epsonmu yada kartuşmu tonermı diye kafam karışık bilgi sahibi arkkadaslar yorum yapıp yardımcı olurlarsa memnun olurum kullandığınız ve memnun oldugunuz bı model varsa onlarada bakabılırım şimdiden teşekkürler
renklı şart degilde Brother MFC 7320 tonerı dolabılıyor fax scanner prınter vs hersey mevcut kullanıslı uygum makına.
renklı makınem yok o yuzden renklı cıktı ısteyen musterılerimi geri çevirmek istemiyorum renklı olsa daha iyi benım için
Brother MFC 7320 i inceledim ethernet ve wireless yok sadece usb den baglantı var o yuzden elımdekılerden farklı degıl
teşekkürler ilgilendiğiniz için
ethernet var 7320 de yada 7420 dede olabılır tam bılmıyorum.
hp 1217 nfw tavsiye edebilirim yanlız her dolumda chip değiştirmek lazım yoksa fax almıyor sorun yaşarsın
renklı değil bu yazıcı ama hp den baktıgım modeller arasındaydı siz kullanıyormusunuz
dolum olduğu içinmi chip değiştirmek gerekıyor orjinal alsakda yaparmı birde chip değiştirmek ne kadardır
merhaba arkadaşlar küçük bir işyerim var aylık tahmini 1000 sayfa civarında çıktı alıyorum bunun 20 30 sayfası renklı elımde üç tane yazıcım vardı birisi samsung scx 4521 , hp m 1005 diğeride samsung ml-1610 geçen 4521 bozuldugu için fax cekemıyorum 3 yazıcının ıcınden cıktı ve tarama kalıtesı ıolarak hp den çok memnunum diğerlerine gore ustun yeni almak istediğim yazıcının çok fonksıyonlu (fax da dahil) ve network olmasını ıstıyorum.dukkanın seklı geregı laptobumun yanına fotokopi koyamıyorum bu yuzden yazıcılar ıcın ayrıyetten masaustu bı bılgısayarı acık tutmam gerekıyor bunu engellemek ıcın network olsun ıstıyorum kablosuzda sorun cıktıgını duydum network daha mantıklı gelıyor
hp den memnun olduğum için hp nin makınalarına bakıyordum ama bugün epson dan bı tanıdıkla gorustum epson 4525 dmf diye bir model onerdı kartuşlu bir model tonerli değil toner olmadığı için az elktrık yakacak diye bilgi aldım network de olduğu için bilgisayarda acık tutmam gerekmeyecek 120 130 tl olan elektrık faturam 70 80 e duser dıye dusunuyorum
ama bır taraftanda kartusş dolum olmayacağı için tanesi 24€ + kdv den 4 tane kartuş almam gerekecek her seferınde 280 TL civarında bir para yapıyor
sonuç olarak hp mi epsonmu yada kartuşmu tonermı diye kafam karışık bilgi sahibi arkkadaslar yorum yapıp yardımcı olurlarsa memnun olurum kullandığınız ve memnun oldugunuz bı model varsa onlarada bakabılırım şimdiden teşekkürler
Bahsettiğiniz Epson Workforce 4535DWF modeli. Şuan o makinanin üzerine piyasada makina yok buna lazer yazicilarda dahil -tamamen kendi görüşüm ve kurumsal makinalar hariç- O makinada 2400 Sayfa siyah 2000 sayfa renkli baski aliyorsunuz ve maliyeti sadece 89 tl. Makinada yazıcı-tarayıcı-fotokopi-fax ve ayrıca dublex baskı, tarama, fotokopi bulunmakta. Yani kağidin ön yüzüyle arkayüzüne baskı tarama ve fotokopi yapabiliyor. Baskı hızıda gayet hızlı lazer yazıcı baskı oranlarına göre dkda 26 sayfa baskı verebiliyor -HIZLI TASLAK MODUNDA DEĞİL- ve şuan en hızlı dublex baskı yapan yazıcıdır. Extra olarak makinada flash bellek girişi bulunmakta flash belleğiniz üzerinden direk baskı alabiliyor yada flash belleğinize bilgisayari kullanmadan tarama yapabiliyorsunuz. Cift kagıt tepsisi var öndeki tepsiden 250 sayfalik A4 kağıtları verip baski alabiliyorsunuz eğer kalın kağıda zarfa vs baskı alacaksanizda arka tarafinda 50 sayfalik 2. bir kağıt giriş bölümü bulunuyor. Wifi ve ethernet özelliği sayesinde kablolu-kablosuz ağlarinizda rahatlikla kullanabilirsiniz. Ve şuan bildiğim kadarıyla mediamarktlarda 899tl + 2 adet 2400 sayfalik siyah kartuşu hediyesiyle beraberinde satiliyor.
İşin özü şuan alabiliceginiz en iyi üründür
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme