Ofis için kullanılmak üzere çok fonksiyonlu yazıcı arıyorum. Renkli baskı, faks, tarayıcı, fotokopi özelliklerinin olması gerekiyor. Lazer yazıcılar arasında renkli baskı yapan model çok az. Sebebini teknik detaylarını bilen biri varsa açıklamasını rica ediyorum. Lazer yazıcı ile püskürtmeli yazıcı arasındaki farkı bilmeyen biri olarak kısaca bahsedebilecek olursa gerçekten sevinirim. Önerebileceğiniz marka model varsa tavsiyelerinizi almak isterim.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Mürekkep püskürtmeli yazıcıdan 150-200 sy. çıkarılırken, toner kartuşlu yazıcı ile binlerce sy. çıktı alabilirsin. Artık kullanım amaçlarına göre sen karar ver hangisini alacaksan. Önereceğim çok f. yazıcı ise Canon'un i-sensys MF serisinden biri. Kendine uygun olanı seç. Renkli, siyah-beyaz sen nasıl istersen. Bir de türkçe kullanma kılavuzu olanı seç. Daha kolay kullanabilirsin.
Ben de Canon i-sensys mf4140 kullanıyorum. bir tek renkli değil. Hiç pişman değilim. Çok kolay da kullanımı var. Fonksiyonları : Baskı, Tarama, Fotokopi, Faks, Siyah beyaz lazer ışınlı. Sana da uygun olanı sanırım: Baskı, Tarama, Fotokopi, Faks, Renkli lazer ışınlı.
Şunu hatırlatayım da yazıcı dillerini de gözden geçir. Çünkü kullanırken türkçe olması, kendi dilinin olması daha avantajlı.
Açıklama için tşkler. Şu anda iki seçenek belirledim almak üzere. Eğer bu modelleri kullanan veya fikri olan varsa tavsiyelerini beklerim.
• Samsung CLX 3170FN • Xerox PHASER 6128MFP
En uygun 2 adet yazıcı alman... sebebine gelince: -eğer sadece renkli murekkepli ya da laser alırsan KARTUŞ VE TONER maliyeti cok yüksek olur(dolum dahi yaptırsan) en mantıklısı siyah beyaz laser hepsi bir arada alman ve renkli cıktılar iççin ise sadece yazıcı alman. şimdi tavsiyelerimi yazıyorum.AMA LUTFEN BİR BİLEN OLARAK BU TAVSİYELERİMİ DİKKATAE ALIN.
SİYAH BEYAZ LASER HEPSİ BİR ARADA OLANLAR. 1-SAMSUNG SCX 4521F FİYATI: 450-500 TL TONER DOLUMU: 20-30 TL 2-CANON İSENSY 410 AYNI AYNI
RENKLİ MÜREKKEPLİ: DİKKAT SADECE HP D1460-1560 MODELİ ALIN DİĞER MODEL VE MARKALAR İŞİNİZİ GÖRMEZ.
Samsung CLX 3170FN : SAKIN ALMAYIN DOLUMU COK MALİYETLİ VE VERİM ALAMAZSINIZ. Xerox PHASER 6128MFP : BU CİHAZA FAZLA PARA VERMEYİN. İYİ GUNLER
quote:
Orijinalden alıntı: smartbilizmir
En uygun 2 adet yazıcı alman... sebebine gelince: -eğer sadece renkli murekkepli ya da laser alırsan KARTUŞ VE TONER maliyeti cok yüksek olur(dolum dahi yaptırsan) en mantıklısı siyah beyaz laser hepsi bir arada alman ve renkli cıktılar iççin ise sadece yazıcı alman. şimdi tavsiyelerimi yazıyorum.AMA LUTFEN BİR BİLEN OLARAK BU TAVSİYELERİMİ DİKKATAE ALIN.
SİYAH BEYAZ LASER HEPSİ BİR ARADA OLANLAR. 1-SAMSUNG SCX 4521F FİYATI: 450-500 TL TONER DOLUMU: 20-30 TL 2-CANON İSENSY 410 AYNI AYNI
RENKLİ MÜREKKEPLİ: DİKKAT SADECE HP D1460-1560 MODELİ ALIN DİĞER MODEL VE MARKALAR İŞİNİZİ GÖRMEZ.
Samsung CLX 3170FN : SAKIN ALMAYIN DOLUMU COK MALİYETLİ VE VERİM ALAMAZSINIZ. Xerox PHASER 6128MFP : BU CİHAZA FAZLA PARA VERMEYİN. İYİ GUNLER
xerox 6128mfp için niye öyle bir tabir kullandınız. fiyatını ben çok uygun buldum.