Bildirim
cok garip bir ipod itunes uyuşmazlığı yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar
İlk Önce Shuffleda yeşil ışık yanana kadar şarj edin. Sonra İTunes Açıp Restore İşlemini yapın.. Bitince şarkı atma işlemini yapın..
Bunlarda çözüm getirmesse Buradan bizimle iletişime geçebilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsemki06 -- 25 Aralık 2008; 0:35:10 > -
dediğiniz işlemi yapınca " the ipod "alper" could not be restored.an unknown error occurred (1418)" diye bir hata veriyor -
Tekrar Merhaba..
(1418 Hata Çözümü)
İlk çözüm iPod Shuffle Reset Utility Buradan İndirebiliriz.. Programı indirip kurduktan sonra Usb'den bağlı tum cihazları çekiyoruz klavye mouse dahil (Ps2 mouse klavye bulmanız gerekecek)iPod'u Pc ye takıyoruz.. Programı Açıp Reset Butonuna basıyoruz. Ve Cihazı çıkartıp tekrar takıyoruz. iTunes Son versiyon (Buradan) açıp restore işlemi yapıyoruz..
İkinci çözüm; bunlar işe yaramaz ise
- İlk Önce Buradan iTunes Son versiyonu indiriyoruz..
- Tüm usb cihazları pc'den çıkartıyoruz (klavye mouse dahil)
- Sonra bu komutları
regsvr32 /s softpub.dll
regsvr32 /s wintrust.dll
regsvr32 /s dssenh.dll
regsvr32 /s rsaenh.dll
regsvr32 /s gpkcsp.dll
regsvr32 /s sccbase.dll
regsvr32 /s slbcsp.dll
regsvr32 /s mssip32.dll
regsvr32 /s cryptdlg.dll
regsvr32 /s initpki.dll
Notdefterine yapıştırıp dosya ismini ipod.bat yapıyoruz. (Kayıt ederken dikkat edelim uzantısı .bat olacak) Sonra çift tıklıyoruz..
- Bu işlemden sonra iTunes'da Enable Disk Use kapalı (disable) İşareti kaldır) konumundayken cihaza Restore işlemini yapıyoruz.
Eğer bu İşlemler başarısız olursa Güvenli Mod'da apple ipod driver'ları silmeniz ve sonra tekrar normal modda cihazı takıp restore işlemini yapmanız gerekecektir..
Kolay Gelsin
Not: bat dosyasında ve Reset Utility Programlarında sıkıntı çekerseniz BURADAN indirebilirsiniz... Dosya şifresi servisbilgisayar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsemki06 -- 25 Aralık 2008; 0:22:47 >
-
paylaşım için cok tesekkur ederım ılk dediğin iki olayı gerceklestırdım ama sorunum hala cozulmedı 3.durumda ıse ben Güvenli Mod'da apple ipod driver'ları silme işlemini bilmiyorum o yuzden yapamıyorum onu da nasıl yapcagımı solersenız cok sevınırım -
guvenli modda ipod driverları sılenemıyor sorunum hala devam edıyorr. dedıgınız herseyı yaptum ama halaa olmadııı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X