Şimdi Ara

çok garip iki durum, yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, geçenlerde hdd mi partition magic ile ikiye böldüm. 8+12 şeklinde. 12 lik kısımda xp prof yüklü kaldı. 8 lik kısma yedeklerimi aldım. daha sonra 12 lik kısma yeniden xp yükledim. problemler bundan sonra başladı:
    problem 1: Bilgisayarıma girdiğimde işletim sisteminin bulunduğu kısım E:, yedeklerin bulunduğu kısım C: olarak gözükmeye başladı. Bu sebepten midir bilmiyorum sol alt köşedenbaşlat-tüm programlara girdiğimde hiçbirşey açılmıyor, ne donatılar ne de başlangıç vs.
    problem 2: herhangi bir programı: word, excel, explorer vs. sağ üst köşeden X e basarak kapatınca bilgisayar tamamen kapanıyor, sanki fişi çekilmiş gibi.

Bu tip olaylarla karşılaşmış arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum. Teşekkürler...

Sistem: celeron 850-20gb hdd-xp prof

• MERHABALAR
    tekrardan yukledıkten hemen sonramı bu problemler cıktı?herhangi bir program yazılım vs yukledınızmıu(problemden oce)
  • 1. problem hemen yükledikten sonra 2. problem ise kısmen önce de vardı. 2. problem için psu dan şüpheleniyorum
  • arkadaşım işletim sistemin üstüne kurmak ve partion image ile hdd yi bölmekle hata yapmışsın işletim sistemin ve hdd nin taban yapısı uyuşmuyor gibi gözüküyor ayrıca işletim sistemini üstüne kurduğun içinde register ayarların bozulmuş olabilir belki kızacaksın ama format at derim kolay gelsin............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.