Arkadaşlar anime ile latin dansları size nekadar özleş geliyor ? neden aynı konu altında işlensin istiyorsunuz bir türkü anlayamadım. Birakın ayrı kalsın. Yazan zamanla yazacaktır siz kendinizi yormayın
quote:
Orjinalden alıntı: hsnsln
Arkadaşlar anime ile latin dansları size nekadar özleş geliyor ? neden aynı konu altında işlensin istiyorsunuz bir türkü anlayamadım. Birakın ayrı kalsın. Yazan zamanla yazacaktır siz kendinizi yormayın
Anlayamadın sanırsam,biz anime&Manga bölümünü sadece tek olarak istiyoruz.Diğer bölümler ile karıştırılsında istemiyoruz.Sadece tek bölüm ( eskisi gibi eski düzen öyleydi ).. Hobi ile ne alakası varsa Anime'nin..
quote:
Orjinalden alıntı: TheM
quote:
Anlayamadın sanırsam,biz anime&Manga bölümünü sadece tek olarak istiyoruz.Diğer bölümler ile karıştırılsında istemiyoruz.Sadece tek bölüm ( eskisi gibi eski düzen öyleydi ).. Hobi ile ne alakası varsa Anime'nin..
pardon ben biraz yanlış anladım(özür dilerim ) ama bu bolümüde gereksız bulmak yanlış dansla ilgilenen illaki birileri vardir bu forumda
bence hoş bir bölüm mutlaka kalmalı ayrıca neden rahatsız oldunuz ne zararı var zamanla daha ilgi görecektir dans bölümü eminim
Bencede
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TheM
quote:
pardon ben biraz yanlış anladım(özür dilerim ) ama bu bolümüde gereksız bulmak yanlış dansla ilgilenen illaki birileri vardir bu forumda
Forumda dansla ilgilenen birkaç kişi olabilir ancak anime ile ilgilenen ciddi bir kitle var ... Aynı kefeye konmamız ağır geliyor bana
Vay be.Bu animeler bu kadar meşhurmuymuş,özel konular açılacak kadar. Anime dediğimiz şu çizgi film kahramanları değil mi?Büyük gözleri olan,sevimli resimler..
Sen onlari büyük gözleri olan,sevimli resimler olarak bilmeye devam et bilmemek degil ogrenmemek ayiptir. Çizgi filmlerden farkı
Animeler normalde insanların anladığı şekilde çizgi filmler değillerdir. Çizgi film denilince insanların ilk aklına gelen Bugs Bunny, Tweety, Scooby Doo gibi çocuk zekasındaki animasyonlardır. Halbuki animeler her yaştan insan için yapılır ve gerçek hayatta olan veya olmayan hemen her şey onun konusu olabilir. Çizimleri çok farklı ve etkileyicidir. Hatta Japonya'da Prime Time denilen izlenme aralığına konan milyonlarca kişinin izlediği animeler de bulunmaktadır. Bazı animenlerin içerisinde çeşitli derecelerde cinsellik öğeleri de bulunmaktadır. Küçük izleyicilerin anlamayacağı sadece yetişkinlerin sezebileceği yapımlardır.
Gerekli ya da gereksiz insanların ilgi alanlarına göre değişir,göreceli bir kavramdır. Bana göre de anime bölümü gereksizdir çünkü ilgimi çekmiyor.
Yani kısaca bana göre gereksiz vs şeklinde tartışmak çok saçma.
quote:
Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki
Gerekli ya da gereksiz insanların ilgi alanlarına göre değişir,göreceli bir kavramdır. Bana göre de anime bölümü gereksizdir çünkü ilgimi çekmiyor.
İşte senin gibilerden ayrı olmak için bu talepler. Aynı başlıkta bulunmak istemiyoruz. Dans bölümü nerde olursa olsun. Bizim için dert değil. Bir anime hayranının en son bakacağı başlık hobi bölümüdür. Bu ulaşılmazlık, sorun teşkil ediyor.
quote:
Bizde bunu söylüyoruz işte,topicleri ayırsınlar,eskisi gibi tek topic olsun ne alt bölüm,nede üst bölüm olalım.
quote:
Gerekliliğini veya gereksizliğini bölüme açıldığından beri giren üye sayısına, bölümde bulunan konu sayısına ve bölümün üyeler tarafından ne kadar bilindiğine bakarak anlayabilirsiniz. Şahsi görüşüm bu bölümün açılma sebebinin forumun bu kesimle ilgilenen kişileri çekmesi ve bunun dolayında daha çok ilgi çekmesi, üye almasıdır. Lakin bölüm açıldığından beri açılan "ciddi" konulara bakarsak, bunun tam anlamıyla işe yaramadığını anlayabiliriz. Yani işin gerekliliği veya gereksizliğinin göreceliğiyle ilgili bir durum yok. Bölüm tutmamış, bu kadar basit.
Sosyal imkânsızlıklar...
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
Sosyal imkânsızlıklar...
ne alaka
quote:
Orjinalden alıntı: dombilibili
quote:
Sosyal imkânsızlıklar...
ne alaka
Ülkemizde ekonomik ve dolayısıyla sosyal durumlar çok iyi olmadığı için insanlara bu tür hobiler lüks geliyor. Daha gelişmiş ülkelerde dans konusuna hiçte küçümsenmeyecek kadar önem veriliyor. Bu bölümün gereksiz gibi görünmesinin temel sebebi henüz belli başlı hayat standartlarını yakalayamamış olmamızdır...
quote:
quote:
quote:
Sosyal imkânsızlıklar...
ne alaka
Ülkemizde ekonomik ve dolayısıyla sosyal durumlar çok iyi olmadığı için insanlara bu tür hobiler lüks geliyor. Daha gelişmiş ülkelerde dans konusuna hiçte küçümsenmeyecek kadar önem veriliyor. Bu bölümün gereksiz gibi görünmesinin temel sebebi henüz belli başlı hayat standartlarını yakalayamamış olmamızdır...
dans etmek için masraf yapmaya gerek yokki illa ki
quote:
quote:
quote:
quote:
Sosyal imkânsızlıklar...
ne alaka
dans etmek için masraf yapmaya gerek yokki illa ki
Eğlenmek için dans ediyorsa kişi evet masrafa gerek yok,açar evinde müziğini dans eder.Ancak dansı bir sanat olarak görüyorsa ki bana göre sanattır ve en iyisini yapmaya çalışıyorsa işte o zaman masrafa gerek vardır
arkadaşlar neyi paylaşamadınız Allah aşkına,
DH Forum, bu bölümü açmak istemiş ve açmıştır. Hobi adı altında özellikle bir konuya ilgisi olan arkadaşların bunları daha rahat bir ortamda paylaşabilmesini hedeflemiştir. bugün için anime/manga yada dans buna dahil edilmiştir.. yarın ise ihtiyaca göre pul kolleksiyonu eklenebilir yada anime bölümü silinebilir.
siz bölümlerin gereksizliğini tartışmak yerine bölümü nasıl hareketlendiririz diye konuşmalısınız bence..
hepinize iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme