Şimdi Ara

Cok Gereksiz Bir Bolum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunun yerine ( Ilizyon;Grafiti;Kara Kalem) gibi hobiler olsaydi eminim daha cok dikkat cekerdi.

• katılıyorum
  • Bence dans daha populer..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

Bence dans daha populer..!

niye buraya takılanlar bir eldeki parmak kadar peki?
  • quote:

ne kadar çok dans adam o kadar çok topiç olur ama yoksa gereksiz
  • ya bence bu bölümün acilen değişmesi gerekir..yada kaldırılması..
    açılan topicler bile animeciler açmış..animeciler sohbet etmiş,tartışmış..bir mod ilgilenmeli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: comand.com kardeş
    quote:

niye buraya takılanlar bir eldeki parmak kadar peki?

Orasini bilemem ama bence hayatta oyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yönetim uygun görmüş ve açılmıştır.

Gereksiz olsaydı açılmazdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Göker

Yönetim uygun görmüş ve açılmıştır.

Padişahım çok yaşa...

• quote:

Orjinalden alıntı: serkahan

quote:

Padişahım çok yaşa...

• quote:

Gerçekten hiç gereksiz değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM
    quote:

Gerçekten hiç gereksiz değil..

Ben forumdaki herkesin suan burdan haberi oldugunu sanmiyorum zamanla yayginlasip dolacaktir diye dusunuyorum...guzel olmus bence...
  • Bence çok güzel bir bölüm olmuş dans günümüzde çok konuştuğumuz bir hobi bölümü olmalı
  • quote:

anime bölümünün ilk alt konu olduğu gün hariç girmemiştim bu başlığa ama eğer bir bölümde bu kadar az konu varsa ve sadece biri anime bölümüne girmeyen biri tarafından açıldıysa o bölümde pek bir gereklilik yoktur
  • quote:

quote:

Padişahım çok yaşa...

• quote:

Bu postunuzu 16 Nisanda atmışsınız,ben şuan bu postumu yazarken 12 Nisan 3dk sonra 13 Nisan olacak.Aradan 1 ay geçmiş ve topic sayısı hala aynı ve kimse bu bölümde takılmıyor,yazışmıyor demekki gereksizki kaldırılması lazım ve ya biz Anime&Manga bölümünü tekrar tek konu olarak yapın.(eskisi gibi alt forum değil yani )
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

quote:

Bu postunuzu 16 Nisanda atmışsınız,ben şuan bu postumu yazarken 12 Nisan 3dk sonra 13 Nisan olacak.Aradan 1 ay geçmiş ve topic sayısı hala aynı ve kimse bu bölümde takılmıyor,yazışmıyor demekki gereksizki kaldırılması lazım ve ya biz Anime&Manga bölümünü tekrar tek konu olarak yapın.(eskisi gibi alt forum değil yani )

Ya arkadaş bırak kalsın insanlar alışsın biraz. Bölümün olması hiç zarar değil hem donanımhaberin ne kadar zengin bir olduğunu gösterir.Bugün olmaz yarın millet takılmaya başlar nolalak sanki...

• Anime & Manga'nın alt forum olmasını neden istemiyorsunuz ? Alt olsa n'olur, üst olsa n'olur ?

Sonuçta ihtiyaca göre düzenleniyor forum. Dikkat ettiysen "Latin ve diğer danslar bölümü" hobi forumlarının içinde yer alıyor.

Hobi bu kişiye göre değişir. Kiminin hayatı danstır, kimi eğlence olsun diye yapar. Buna biz karar veremeyiz.

Şu ana kadar herhangi bir olumsuz şikayet gelmedi. O zaman bölümü boş yere kaldırmanın ne anlamı var ?
  • quote:

Anime & Manga'nın alt forum olmasını neden istemiyorsunuz ? Alt olsa n'olur, üst olsa n'olur ?

Sonuçta ihtiyaca göre düzenleniyor forum. Dikkat ettiysen "Latin ve diğer danslar bölümü" hobi forumlarının içinde yer alıyor.

Hobi bu kişiye göre değişir. Kiminin hayatı danstır, kimi eğlence olsun diye yapar. Buna biz karar veremeyiz.

Şu ana kadar herhangi bir olumsuz şikayet gelmedi. O zaman bölümü boş yere kaldırmanın ne anlamı var ?

3Ay olacak açıllalı. Adam gibi mesaj yok"konuların ve mesajların çoğu anime severlerden oluşuyor.". Ama nedense savunmak için herkes mesaj atıyor. Mademe gerekli paylaşın birşeylerde görelim.

Hobi derken! Anime ve Mangayı hobi olarak gören zihniyetten. Başka birşey beklenmez zaten.

• quote:

quote:

Anime & Manga'nın alt forum olmasını neden istemiyorsunuz ? Alt olsa n'olur, üst olsa n'olur ?

3Ay olacak açıllalı. Adam gibi mesaj yok"konuların ve mesajların çoğu anime severlerden oluşuyor.". Ama nedense savunmak için herkes mesaj atıyor. Mademe gerekli paylaşın birşeylerde görelim.

Hobi derken! Anime ve Mangayı hobi olarak gören zihniyetten. Başka birşey beklenmez zaten.

Eline sağlık...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.