Şimdi Ara

Vatan icin adam oldurmek (ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu sene polislik sinavlarina giricem insallah olurum ama bazi sorularim olacak size. Bir tanidik var adam 36 yasinda eski ozel harekatci abi dedim hic adam oldurdunmu. Evet dedi 2 tane. Nerde nasil kimi oldurdun dedim. Cizrede dedi gece karakola baskin yapilmis sabah ozel harekat operasyon yapmis baya adam indirmisler konustugum abide 2 tane indirmis. Eee dedim abi peki simdi nasil hissediyorsun bende polis olmayi istiyorum tavsiye edermisin dedim. Bak dedi eger normal memur olacaksan ol ama ozel harekatci felan istiyorsan tavsiye etmem ben o iki kisiyi oldurdukten sonra kac sene psikolojik tedavi gordum tamam sen vatani koruyorsun onlar vatana ihnaet etmis senin bayragini cignemis ama onlarinda anasi var onlarinda arkalarinda aglayani var sirf onlar aklima geldiginde bile bir tuhaf oluyorum dogru birsey yaptigimdan eminim ama birinin canini almak ne kadar dogru onu bilmem dedi.

Adamin anlattiklari kafami karistirdi benim amacim polis olmak oradanda sivil polislige gecicem ama olurda hani benimde basima boyle bir olay gelirse ne yapmali.

• vatan için kılımı kıpırdatmam zamanında amerikanın himayesine giricektik
  • Bi bilgisayar icin adam mi oldurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wowowow haram
  • Şunu unutmamak gerek İslam cana kiymayi asla tasvip etmez ama senin hayatın tehlikedeyse sana mubahtir bunu unutma gönlünü ferah tut. Birde sunu düşün o itin kurşunu yüzünden aglayan analar ve aglatacagi analar

• polis ne zaman vatan için adam öldürmüş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

polis ne zaman vatan için adam öldürmüş?

Hocam polisten kastim ozel harekat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç gözümü kirpmam. O serefsizler babadan ogula nesil o çocuklari. O ırkı komple yok etme taraftariyim.

• DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    ee senle ne alakası var.sen sivil polis olacam demişsin.bacağından vurursun illa gerekirse.
  • Din vatan namus bunlar için yaşarız gerekirse savasiriz

• Hocam senin konuştuğun kişi nasıl özel harekatçıymış.
    Soruna cevap verecek olursam vatan için adam öldürmede en ufak bi korku yaşamam çünkü karşımdaki haini ben öldürmezsem o hain ilk başta bana kurşun sıkacak sonra diger arkadaşlarıma sonra o civardaki insanlara kurşun sıkacak bundan dolayı içimde en ufak bir üzüntü dahi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmebak -- 27 Aralık 2014; 23:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

ee senle ne alakası var.sen sivil polis olacam demişsin.bacağından vurursun illa gerekirse.

Tabiiki orasi oyle benim basima gelme ihtimali yok diyebilirim ama hani bellide olmaz. Ama isin birde su tarafi var sen onu oldurmezsen o seni oldurecek. Bu lafi beynimin icinde tekrarladikca acima duygum git gide torpuleniyor sanki
  • Uzum süredir gorukmuyordun trollugu biraktin mi?

• Vatan için Adam oldurmek(gerekliyse) kabul edilebilir. O abin o adamlari oldurmeseydi kendi vatanindaki insanlar olecekti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEVIDBEKIM D kullanıcısına yanıt
    vatan haini olduğu kesinse, yani karakolu basan teröristler gibi, düşünmem bile.hiç de üzülmem.sonuçta orda koruduğun sadece senin hayatın da değil.fazlası var.

bence sen şimdiden bu kadar düşünüyorsan ilerde başına birşey gelirse çok sıkıntı yaşarsın söylemedi deme.
  • bugün akşam 6 sularında kadıköy boğa meydanında 500 pkklı vardı onlara yaylım ateşi gerekliydi örneğin, tarihin gördüğü en haysiyetsiz düşmanlarla karşı karşıyayız tereddüt bile edilmemeli bunlara telef şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 27 Aralık 2014; 23:57:56 >
  • ben olsam acımam
  • Canim kardesim kalbinin temizligi seni bazi seyler uzerinde dusunuyor ancak bazi durumlar kalp unutulur mantik aranir.
    Yok ben hala soru isaretlerindeyim diyorsan youtube da sehit haberi alan aileler ile ilgili video izle birak soru isaretlerini ferahlayacaksin
    Ne demisler vatanina goz dikeni ez ogul!

• Hepini kastetmiyorum ama bir kisminiz klavyeden konusan kisiler.(Kilolu asosyal surekli telefon pc basinda oturan kisiler) Askere gidincede oyle ramboluk yapcaginizi sanmiyorum.Hani yukarda 500 pkkli vardi diyen var diyen var niye laf edemedin adamlara orda seni linc mi etceklerdi?Eger etseler bile ortalik ayaklanirdi kahraman olurdun.Yani oyle konusmakla olmuyor.Chp noye iktidara gecemiyor cunku sadece konusuyor.Neyse hepiniz alinmayin ama gercek bu aga

• quote:

Orijinalden alıntı: BroFenomen

Uzum süredir gorukmuyordun trollugu biraktin mi?

Bana troll dıyene bak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.