Şimdi Ara

Çok güzel bir kadınla evlenmek için ne kadar maaş almak gerekir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
5.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

Hocam ben şimdi kendi yaş grubuma bakıyorum (17) da sizin bahsettiğiniz özelliklere sahip olup güzel sevgili elde etmek imkansız. Hayatım bana göre sıkıcı değil ama nargile ortamım olmadığı için, serserilik yapmadığım için, efendi olduğum için kaybediyorum. Ama güzel kızlar nerede serseri nerede it kopuk var onların üzerine atlıyorlar. Centilmenlikle falan bu iş yürüse keşke. Ama yabancı kızlarda durum farklı tabii, Türkiye'de konuşmamın imkansız olduğu tiplerle yurtdışında arkadaş oluyorum.

Bunlar bahane kardesim. Ben sigaraya 24 yasinda basladim. 24 yasina kadar sigara nargile icmiyorum diye kizlari mi kacirdim ? Hayir. Su an sana 1500 tane bahane sayabilirim. Marifet bahane siralamakta degil icraate gecmekte. Efendi erkek kaybeder zaten. Bu herkes tarafindan bilinen bir gercek. Yabancilarda da durum farkli degil. Sadece arkadas olursun dedigin gibi. Yabancilar da efendi bir erkek oldugunu anlayinca seni birakir ya da arkadas kalmaya devam eder.

Ayrica senin su anki yas grubun ozenti ergenlerden olusuyor. Lisede babasinin arabasini calan, sigara icen, nargile kafede ortami olan cocuk okulun kuul cocugu oluyor. İlerleyen yaslarda, ozellikle universitede oyle degil emin ol. Efendi olursan orada da kaybedersin. Bakimli olacaksin, ozguvenli olacaksin, eglenceli p.c olacaksin. Ayni zamanda centilmen olacaksin. Millet bunlari ayri kavramlar saniyor.

Kizla kafede otururken biraz felsefe, psikoloji konusursun ; al sana kulturlu erkek.

Muzik caldiginda dansa kaldirirsin, gece denize girersiniz, kamp yapmaya gidersiniz, cakmaksiz ates yakarsin, cadiri kurarsin ; al sana becerikli erkek.

Kiza istedigini cekinmeden soylersin, seksuel cekim yaratirsin ; al sana p.c erkek.

Kiz usur, ceketini verirsin, kapisini tutarsin, cicek alirsin ; al sana centilmen erkek.

Kiza duygusal bir anini anlatirsin, zayif yonlerini belli edersin ; al sana duygusal erkek.

Yemek yaparsin, kendi utunu kendin yaparsin ; al sana hamarat erkek.

Kizin bir sorunu oldugunda tak diye cozersin, diyelim ingilizce kursuna gidecek, senin bir tanidiginin kursu var ucuza ayarlarsin. Babasi araba alacaktir, galerice tanidigin vardir ucuza arac ayarlarsin. Al sana sosyal erkek.

Spor yaparsin, sagligina dikkat edersin. Al sana sportmen erkek.

Fantezi dunyan genistir, yenilikle aciksindir, karsi tarafu mutlu etmeyi bilirsin. Al sana ''hayvansin riza'' erkegi.

Sizin serseri erkek dediginiz, aslinda bu. Bunlarin hepsine sahip olan bir erkek varken, evde cs go oynayan bir erkegi ne yapsin kiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle kadınlarla evlenebilmek için çevre önemlidir, çevrede parayla yaratılır (arkadaş çevresinden vs. bahsetmiyorum). Çok paran olursa sosyete dediğimiz kişilerden olursun onlarda çok yere gider davetli olarak herkes aynı yerde olduğu için ünlüsünden tut milyonerine kadar.. O ortamda tanışırsın vs. vs. sonra evlenirsin ama o evlilikten bir şey bekleme. Önemli olan kafanın uyuştuğu biriyle evlenmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevilenAdam

Bunlarla evlenmez kardeşim , eğlenilir

2.sinde tam evlenmelik tip var

• Maaş alman değil maaş vermen lazım

• 6.000 tl lik gelir olmasi sart degil, aile gecindirmek icin evet iyi para ve gerekir, lakin spor yapip 1500tl lik bir gelir aylik ayirirsaniz (salon+yemek+supplementler + istege bagli anabolizan kullanimi) hayal ettiginiz kizlar ile takilmak hic zor olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.