Şimdi Ara

Çok Güzel VS Yapmışlar Hangisi Mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Selamlar, iyi forumlar dilerim.

Şimdi PCKolik sitesinin anasayfasında 4-5 sistem var fiyatlar gerçekten iyi duruyor ancak ben malum ülke şartlarından dolayı aşağıdaki linkte olan sistemle ilgileniyorum. Size sorum şu, sizce Amd mi? İntel'mi? Diğer donanımlar bana gayet yeterli geldi. Fiyat'ta makul Sadece hangisini alırsam alayım 1 TB M.2 ssd yapacağım

Çok Güzel VS Yapmışlar Hangisi Mantıklı?pckolik.com
    PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
    https://pckolik.com/kampanya/tarafini-sec

Teşekkürler iyi forumlar.

Çok Güzel VS Yapmışlar Hangisi Mantıklı?pckolik.com
    PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
    https://pckolik.com/kampanya/tarafini-sec

• 13100F, 5600ün dengi değil. 5600ü tercih edin, rami minimum 16gb olarak satın alın.

• Ram 16 olarak geliyor sistemde sanırım

• HalisKarademir kullanıcısına yanıt

8GB geliyor. Poweri tavsiye etmem. 1 tb ssd ile 25000 tl yi buluyor 16 gb ram dedinmi,(zaten şart )daha daha artacak.

Hemen şu makinaya bakının İnventus kalite ve güvencesi ile , daha da ucuza.Power,fıstık.650 watt olması da, cabası.16 gb ram. SSD,Samsung.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 14 Ağustos 2024; 17:4:26 >
  • metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Reklam kokan hareketler bunlar abi :D

• HalisKarademir kullanıcısına yanıt

Kesinlikle değildir.Araştırın ,bu fiatlarda bu kalitede parçalarda bulabilirseniz ,alın. Hatta çok istiyorsanız gidin ,İtopyadaki yazdığınız makinayı, fazla para verin,alın. Sizi rahatsız etmiyecek demekki. O zaman, beni, hiç ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 15 Ağustos 2024; 11:32:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.