Şimdi Ara

Çok hastayım yalvararım yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktora gittim faranjit tanısı koydu bana arveles ve kloroben yazdı doktora gitmeden önce sadece ateşim vardı vücudum kırgındı. arveles kırgınlıgını alır dedi onu içtim geldikten sonra. hemene ertesi gün kulağım tıkandı burnum tıkandı hiçbir koku alamıyorum duyamıyorum hiçbir şey burnum akıyor grip mi oldum acaba diye düşünüyorum hava esiyordu. ama ilaçlarda yapmıs olabilir diye düşünüyorum simdi o aldıgım hapı kesip gripin aferim vs grip ilacları mı alsam bir şey olur mu? tylot falan içsem yani burnumun tıkanıklıgı (akmıyor) vs faranjit mi grip mi oldugunu anlayamıyorum

kloroben i bogazıma sıktım direkt agzı boslugunun arkası diyordu anladım ama direkt bogaza sıktım kullanımı böyle mi arkadaslar? birde kloroben kullanıyorum 2 gündür ama kafamı yukarı dikip agzımı actıgımda bogazıma igne batıyor gibi oluyor

bu düsünceler beni yiyip bitirecek. acilen iyilesmem lazım. bu ilaçlarla devam etsem hic grip ilacı almasam (grip olup olmadıgımı anlayamadm bile) iyileşir miyim?

lütfen lütfen yanıtlayın Allahınızı severseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi languager15 -- 5 Mart 2016; 21:00:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.