Bildirim
Çok ilginç bir sorun bakarmısınız
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam fan dönmüyor olabilir.Yada fan ızgaraları aşırı tozlanmış olabilir. -
Hocam pc'nin içi tertemiz. Fan ve ızgaraları daha yeni temizlendi. Termal macunu 2 hafta önce sürdüm. Sorun ne anlamış değilim. İnanın bilgisayarı kırıp atasım var. Pişman oldum casper aldığıma... -
Sorun ne ben sana yazıyorum. Sorun Casper Marka olması. Türkiye de yaşıyorsan yerli üretim teknoloji asla kullanmayacaksın.
Ailem ile yaşıyorum ve belli bir markanın (marka adı vermeyim) ürünlerini kullanıyoruz. İnan bana kendi evim olsa kapıdan içeri sokmam hatta evlenmiş olsam ve karım o markayı ait ürün alıp eve soksa o an hanıma boşanma davası bile açarım. O derece yerli ürünlerden nefret etmiş ve yerli ürünlerin ne kadar dandik olduğunu görmüş biriyim.
Yerli teknolojik ürün kalitesi ülkemiz de sıfır. Yerlerde sürünüyor. Çünkü Çin den 4 hatta 5 kalite devre ve donanımları alıp ülkemizde birleştirip al sana yerli ürün yaptık diyerek satıyorlar. Hakiki %100 Türk üretimi teknolojik cihaz yapılmıyor. Bir de, yok efendim dünyaya satıyorlarmış yok dünya da en çok beyaz eşya üretip satan ilk 5 firmadan biriyiz filan diyerek de ortalıkta dolanmayı biliyorlar.
Bir de ülkemiz yakın zamanda yolcu uçağı üretip onları kullanmaya başlayacakmış. Değil o uçağa binmeye havadan uçağın geçtiği görsem oradan kaçar hatta uçak da bulunanlar için dualar okumaya başlarım. Daha ilk seferinde o uçak düşer.
-
madem bu ülkede bir şey beğenmiyorsun o zaman git başka bir ülkede yaşa yada sen çalışıp çok güzel projeler ürettinde seni kimse dinlemedimi işte senin gibi KAFASI ESKİ DE Kalan ESKİ Türkiye yi GERİ İSTEYENLER olduğu sürece böyle gider ondan sonra da bu ülke niye ilerlemiyo diye boşuna konuşmaya hakkın yok bizde sizin gibi avrupa özentilerinden nefret ediyoruz......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafam eskide değil. Kaliteli ürün üretilirse yerli yabancı fark etmez gider yerli alırım. Ayrıca mesajımı dikkatli okumadığın da çok iyi anlaşılıyor. İsim yapmadan önce yerli firmalarında kaliteli ürün ürettiğini ama isim yaptıktan sonra kaliteyi bozduklarını söylüyorum. Parayı bulunca şımaran ve ben oldum diyerek yaptığımız işlere eskisi gibi özen göstermeyen bir ülkeyiz. Bu zihniyeti değiştirip eskisi gibi düşünerek ama ilerleyerek ve gelişerek iş yaparsak kaliteli şeyler üretir ve üretmeye devam ederiz diyorum. Eskiden insan memnuniyetini ön planda tutarak üretim yapan ülkeydik şimdi ise nereden nasıl para kazanırım zihniyeti ile üretim yapıyoruz buda ister istemez kaliteyi düşürmekte. Ben bunu anlatmaya çalıştım ama sen hemen bana kalkıp eski kafalı diyorsun.
Ben eski Türkiye'yi geri isteyen bir insan değilim. Ben eskisi gibi kaliteli iş yapılmasını isteyen biriyim sadece eğer bu bir suç ise sana diyecek lafım yok. Ayrıca ettiğin iki laf birbiri ile çelişiyor. Hem kafası eski diyorsun hem avrupa özentili diyorsun. İkisi bir arada nasıl olacak. Allah aşkına eski kafalı biri Avrupa özentili olabilir mi?
-
Noctivagant kardeşim diline sağlık bravo... -
Yorumun için sağol.
Bir ufak ekleme yapayım yukarıda yazdığıma. Bizim burada balıkçılar vardı. Oturup bahçelerinde balık yerdik. Görüntü olarak çok harika sayılmazlardı. Hepsi yer değiştirip başka yere taşındılar. Daha modern ve kaliteli görüntüye sahip oldular. Yani daha elit kesme hitap eder hale geldiler. Ama gel görkü eski lezzetleri kalmadı. Balıkla aram çok yoktur ve genelde Mezgit ve Kalamar yerim. Yeni yerlerinde 2-3 defa balık yedim. Kalamar lezzetsiz olmuş. Mezgit deniz den tutulmuş mezgit olurdu ama bu yeni yerlerine gittiğim de önüme konan mezgit resmen derin dondurucudan çıkmış herhangi bir markanın mezgiti gibi 7-8 parçaya dilimlenmiş ti ve bildiğimiz mezgit tadı yoktu. Oysa deniz den tutulmuş taze mezgit ortadan ikiye ayrılmış iki parça halinde gelir.
Bariz şekilde denizden kendi tutukları mezgit değildi. Üstelik fiyatları da artmış.
Kısaca ne zaman toplum olarak parayı bulsak ürün kalitesini ve hizmet kalitesini bozduğumuzun bir örneği de bu olaydır.
-
Doğrudur kardeşim. Herkes böyle düşünmüyor ne yazıkki... -
tabi kaliteli ürün istemek herkesin hakkı eskisi gibi düşünen demişsinde bu ülkede eski den güzel düşünceler olsaydı ülkemiz bu kadar geride olmazdı ki demekki eskiden kimse düşünmüyor du ve herkes ithal mal kullanmaya alıştığı için kimsenin üretim diye bir derdi yoktu he tabi ki hata lar olur kimse kusursuz olamaz ama önemli olan hataları düzeltip ülkemize faydalı olmamız lazım valla eski den insan memnuniyeti demişsinde hastane ,tüp,yağ kuyruklarında saatlerce beklemek mi memnuniyet acaba bir de eski den ürettiğimiz bir ürün söylersen bende memnun olurum birde çok fazla eski den bahsetmişsin eski den ürettiğimiz bir şey yok tuki nasıl kaliteli olsun biraz bence güncel olaylar dan gelişen ve üreten Türkiye yi görmeni isterim ayrıca lafım hiç de çelişmiyo yıllarca bu milleti ab ye girecez diye oyalayıp uyutmadılarmı ama şuan Allah a şükür Türkiye mizin hiçbir avrupa ülkesine ve ab ye falan ihtiyacı yok kendi uçaklarını savaş helikopterlerini savaş gemilerini ve daha sayamayacağım bir çok güzellikle ilerliyoruz tabi sen görsem kaçarım falan demişsin ama bu bir gerçek Allahın izniyle daha güzelleride olacak illaki dışarı dan gelen ürünler yine olacak ama yıllar geçtikçe sayıları azalacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
A.B girilmesinin istenme sebebi senin düşündüğün den farklı şeylerdir. A.B girdiğin en basitinden askeri ücreti Avrupa seviyesine çıkarmak zorunda kalacaksın. 2 bin civarı olan öğretmen maaşları 3 bin Euro seviyesine çıkacak. Herkes esas işini yapacak. Örneğin Ziraat Teknikerleri vardır ve 2 yıllık eğitim sonucu mezun olurlar. Şu an çoğu esas yapmaları gereken iş yerine seralarda diğer çalışan vasıfsız işçiler ne iş yapıyorsa aynını yapıyorlar. İşletme sahipleri A.B girildiğin de onlara esas yapmaları gereken işi yaptırmak zorunda kalacak. Zaten o sebeple Ziraat Teknikerlerinin adı okullu ameleye çıkmış durumda. Bizim okulda arkadaş vardı ne zaman serada uygulama yapsak çocuk biz mezun olunca bildiğin diplomalı amele olacağız diye isyan etmişti ve haklıydı da. Burada amele terimi kimseyi aşağılamak ve küçümsemek için kullanılmamıştır. Çünkü kimi iş alanında vasıfsız işçiler yani herhangi bir okuldan diploma almadan çalışanlar için bu terim kullanılır.
Kısaca A.B girince ülke olarak istesen de istemesen de bu durumlar değişeceği için insanlar A.B istiyor. Yoksa kimsenin A.B üyesi olmuşuz olmamışız önemsediği yok.
-
Yokmu yardım edecek beyler. -
quote:
Orijinalden alıntı: WaloqX
Yokmu yardım edecek beyler.
İşlemci soğutucusunun anakart ile birleştiği noktada metal soğutucunun vida ile sıktığınız bölgesinde, vidanın girdiği metal ayakları bir kontrol edermisiniz? -
bios güncellemeyi dene dosyayı casperdan iste netten bulduklarınla yapma -
güzel anlatmış sın a.b yi kardeş bir de diğer yazdıklarımın cevabını verebilir sen iyi olur he bu arada mesajı nı daha yeni gördüm k.bakma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X