Şimdi Ara

ÇoK İlginç gülermisin..Ağlarmısın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta'da yazdığım gibi cevabı sizlere bırakıyorum..Şöyle bir maruzat var anlatayım sizlere bir akıl verin zoruma gidiyor.
    Benim kardeş asker ve her ay,hafta parası bittiğinde hesabına para yollayıp para cartın'dan çeker fakat para cartını kaybetmiş.Oda asker arkadaşından para cartını alıp o hesap üzerinden bende 100tl yolladım ve bigün sonra tugayın içindeki bankamatikten para çeker bankamatik cartı vermiyor içinde kalıyo ve en ilginçi hem kartı vermiyo, nede para, üstüne parayı aldığına dahil fiş 100tl veriyor buda ilk..

Asıl konuya geleyim kardeşde cartı aldığı arkadaşına çarşıya çıkarsan benim parayı alırsın oda cartın ve hesabın bursadaki akrabasının olduğunu söylüyor malum cart ve hesap kimin üstüneyse o çeker parayı..Kardeşde ozaman söyle akrabana bi zamet benim parayı verdiğim hesaba yada posta yoluyla karşı ödemeli göndersin.Bursadaki çocuğu arıyolar durumu söylüyolar çocuk iki haftadan beri işim çok yoğunum başımı kaşıyacak durumum yok uğraşamam deyip başından salıyor...
    Şimdi siz ne yapardınız bana göre haksız asker parası olduğunu ve durumu anlattığımız halde yok işim var...gücüm var çok yoğunum..Haksız paranın üstüne yatmak bide asker parası günahtır ve ayıptır.Derizya asker sigarası bile içilmez hatda ona paket alınır.
    Anlamadığım iki haftadan beri ne işi bu dağda,mağradamı çalışıyor..bir 10dk alıcak kendinin olmadığı parayı insanlık namına söylenen hesaba gönderecek bunda ne zor bişe var kısacası paraya yattı bide asker parası yuhhh..
    İnanın bana benim hattıma kaçkere kontör yüklendi yanlışlıkla beni arayıp yanlış oldu zamet olmazsa şu numaraya yüklermisiniz karşı taraf deyip verdiyi numaraya yüklemişimdir çünkü olur insanlık artı benim olmayan bişeyi ben zaten kullanamam.Kısacası insanlık bitmiş daha doğrusu yamyamlaşmış..
    PARA ÖNEMLİ DEĞİL..ZİHNİYET ÜRPEERTİCİ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveyoukib -- 20 Şubat 2011; 0:30:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.