Şimdi Ara

çok ilginç izleyin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kelebek etkisine benzemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 18 Nisan 2006; 2:13:37 >
  • Bu saatte tam yatıyorum derken sonuna kadar izlemiş bulundum. Güzel bişey paylaşım için teşekkürler...
  • SONUNA KADAR İZLEDİM İLGİÇ BİR ŞEY YAV
  • iyi de sonunda ne oldu öyle? küçük kıza ve bebeğine de müdahale ettiğinde ne değişti?

verilmek istenen mesaj neydi yani?

ben nerdeyim? siz kimsiniz ?
  • ben hiç bişi anlamadım gerizekalımıyım neyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatın dengesiyle oynarsan ve yönünü değiştirmeye çalışırsan daha büyük problemler yaşatabilirsin..

En son küçük kıza üzülüyor ve son bir kez düzeltip kaçıyor,yoksa buna bağlı olarak değişebilecek daha başk olaylara da müdahale etmemek için kaçıyo,bir ömür orda geçmez ...

Kıssadan hisse : Garuşma düzene,gidişattan sanane
  • ben bişiii anlamadım çok saçma
  • demekki neymişşş hiç mi mokaa karışmaycakmışsınn sanamı kalmışş lann birilerini kurtarmak
  • çok hoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: unicorn_297

ben bişiii anlamadım çok saçma

quote:

Orjinalden alıntı: Mareşal
    Hayatın dengesiyle oynarsan ve yönünü değiştirmeye çalışırsan daha büyük problemler yaşatabilirsin..

En son küçük kıza üzülüyor ve son bir kez düzeltip kaçıyor,yoksa buna bağlı olarak değişebilecek daha başk olaylara da müdahale etmemek için kaçıyo,bir ömür orda geçmez ...

• güzel sağol dostum +rep olsa veriridim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurgokhan

demekki neymişşş hiç mi mokaa karışmaycakmışsınn sanamı kalmışş lann birilerini kurtarmak

• Süper. Çok Harika bişiy
  • quote:

Orjinalden alıntı: realtimu

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurgokhan

demekki neymişşş hiç mi mokaa karışmaycakmışsınn sanamı kalmışş lann birilerini kurtarmak

+1

• süperdi ya bayıldım çok saol adam nerdeyse kafayı yicekti hee :D:D
  • Ya akşam akşam böyle şeyler vermeyin, yatacaktım sonunu merak etmekten uyuyamadım

Ayrıca çok güzel eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: M A R E Ş A L

Hayatın dengesiyle oynarsan ve yönünü değiştirmeye çalışırsan daha büyük problemler yaşatabilirsin..

bence tam tersi gibi. hayatta en ufak bir yamukluğa yanlışlığa bile kayıtsız kalma , düzeltmeye çalış demek istiyor sanki.
  • pink in god is a dj şarkısı geldi aklıma... sonunda herşey düzeliyor dikkat edin.. kaçması başka yerlere yetişmek istediğinden olabilr bkz ekipmanı toplaması o hızdan acelesi olduğu belli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.