Şimdi Ara

Cok ince telli dalgali sac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese Yukardada belirttigim gibi ince telli dalgali sac modelim var ama her yarim gunde bir sekli degisiyor kuruma kabarma iyice kivirciklasma gibi eskiden hu kadar kivircik olmuyordum
    Fakat saclarima bi standart bulabilmem icin ne tavsiye edebilirsiniz

• cok teşekkür ederim fakat tam olarak aradığım cevap olmadı maalesef cunku sprey jole veya kopuk gibi malzemelleri kafama sürmekten hoşlanmıyorum herhangi bi şampuan yada sac kremi onerisi olan cıkar mı diye merak ediyorum daha cok duştan cıktıgımda hafif dlgalı baslayan sac 12 ila 24 saat arasında kıvırcıga donusuyo sonrada baska bişey oluyor yağlanma ve kabarmaya karsı bişey lazım bana
  • Yetkinhs Y kullanıcısına yanıt
    kesin çözüm saç düzleştirici bir uygulama. orta kalite bir erkek kuaföründe uygularlar. ortalama 3-4 ay etkisini korur.
  • saç hakkında birçok bilgi bulabilirsin burada
  • mümkünse sabun-şampuan kullanma kalınlaşma ve güçlenme olacaktır. hafta da 2 kere yeterlidir. kalanında durula geç, fön kullanmaya çalış dağılsa da çok kötü durmaz. dalgalı olduğu için muhtemelen saçların uzun ya da normal boylardan uzun. ya da çok uzun dalgalı ya da kısa orta tutup fönle de biçim verilmeli. kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler gerçekten sac kremini azaltınca ve daha düzgün kurutunca biraz çözüm olustu
    ama kontrolsüz güç güç değildir moduna yakın ama hafif kontrollü son günlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnce telli saç için wax
    geçen yıl açıldı
    bileklerim çok ince
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.