Şimdi Ara

En kuvvetli metal yapistirici?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce en iyi metal yapistiircisi hangisidir? Notebookumun mentesesi kirildi da. Demir kapi mentesesini bile yapistirabilmeli yani cok guclu olmali.

• 101
  • Kaynak yap daha saglamini bulamazsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

101

Ciddi misin cunku 101 uhu ayarinda bir sey diye biliyorum genelde 500 falan onermisler ac kapaya dayanir mi dersin
  • hızlı joe derler bizim buralarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Volvic

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

101

Ciddi misin cunku 101 uhu ayarinda bir sey diye biliyorum genelde 500 falan onermisler ac kapaya dayanir mi dersin

sürekli sıcakla tepkimeye gireceği için dehşet yapışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

hızlı joe derler bizim buralarda

Hocam emin misiniz bu iyi tutar mi malum notebook kapagi ac kapa olayi olacak cat diye elimizde kalmasim ogrenciyiz zaten butce iyi degil 10 euro falan bu yapi marketinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaynak, perçin, lehim bunların dışındakiler pek sağlam tutmaz.
  • quote:

quote:

Hocam emin misiniz bu iyi tutar mi malum notebook kapagi ac kapa olayi olacak cat diye elimizde kalmasim ogrenciyiz zaten butce iyi degil 10 euro falan bu yapi marketinde

hocam benim bildiğim en kuvvetli yapıştırıcı bu önce yapıştırıcıyı sürüp sonra parçaları birleştirip en son sprayi sıkıyosun tabi bu dediklerimi hızlı yapman lazım.spray uçucu herhangi birşeye zarar vermez ama laptop kapağı için bişey diyemem.

• quote:

quote:

hocam bu yapıştırıcılarla ben duvara dolap yapıştırdım 1 saat tuttu duvarda dolabı oda bana yetti zaten dolabı düzleyip vida attım.

çok güçlü bu spreyli yapıştırıcılar mobilya falan yapıştırıyorum ben çoğunlukla bunlarla

küçükleri 5 tl bir tane alın sıkın ayarlayıncada spreyini sıkın biraz üfleyin kemik gibi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

kaynak, perçin, lehim bunların dışındakiler pek sağlam tutmaz.

+1 adam makinacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

kaynak, perçin, lehim bunların dışındakiler pek sağlam tutmaz.

+1 adam makinacı

Yav almanyada kaynak yapabilecek bir yer bulmak zor turkiyede olsa cok kolaydi lehimin tutacagini sanmiyorum alti ustu bir lehim
  • kaynak yap telle ya da mıknatıs :)
  • 404 dü galiba yapıştırıcı 1 liraya satılıyor ben genelde yapıştıracağım zaman , yapıştırılacak bölgeye sigara külünü döküyorum sonra yapıştırıyorum taş gibi oluyor
  • Kardesim spreyli sert yapistiricilar pek işe yaramaz sonucta surekli acilacak 2. Acişinda pit diye kirilir sen celik yapistirici alacaksin kucuk krem kabi gibi 2 renk birbirine karistirip yapisyirinca demir malzemesi gibi oluyor. Hangi devirdr kaldi sigara külü ile 1 tl lik 502 bi ise yaramaz. Yumusak slikon tarzinda sicak ve soguga dayanikli malzemede dyson yapistiricida kullanabilirsin ama en iyisi celik yapistirici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.