Şimdi Ara

Çok iyi oynayıp da bronzdan çıkamayan arkadaşlara servisimi sunuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kısaca kendi durumumdan bahsedeyim, elo hell'den çıkamıyorum vs. gibi şeyler söyleyen oyunculara yardımım dokunur belki.

4-5 senelik konsol oyuncusu olarak lol'e başlamaya karar verdim arkadaşlarla eu west serverında. bronze 2 olarak başladım, 2 ayda silver 1'e gelebildim. (30 olduktan sonra neredeyse hiç normal atmadım). Eğer zamanla gelişmiyorsanız sorunu kesinlikle kendinizde arayın. Şimdi preseason'da normal maç atıyorum elim soğumasın diye. karşıma plat-diamond oyuncular geldiği oluyor ve nadiren kaybediyorum. Bunu hava atmak için de söylemiyorum ama gerçekler bunlar. Eğer gerçekten kendinizi geliştirmek istiyosanız, oyuna girip boş boş oynamaktan ziyade stream izleyin, rehber okuyun, karakterlerin skillerini ayrıntılı bilin. Sezon 4 başladığında hızlı bi şekilde plat a çıkacağıma eminim. Herkese kolay gelsin. Ha bir de sakın flame yapma ne olursa olsun. Eğer sana sataşan olursa da /mute all yaparsın olur biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborn. -- 27 Kasım 2013; 16:20:04 >

• silver 1'im,5 puan gidip geliyor,bişeyler yapabilir miyiz bi ara?
  • Tamam gel izle
  • Tr:wreck itt ralph ekleyebilirsin
    Golddayım ama kötü oynuyorum golda göre izleyip yorumlarsan sevinirim
  • Arkadaşlar toplamda 17 istek geldi, hepsini izlemem mümkün değil. Hatta şimdi otursam ertesi güne bile bitmez

İlk 3 kişiyi izleyeceğim malesef, 3 kişi az bir sayı gibi gözükebilir ama pick yapmasıydı, oyunun uzamasıydı, notları açıklamasıydı derken her oyun 50-60 dk alıyor. Bu kadar da boş vaktim yok

Yine yapıcam aynı etkinliği ama ne zaman yaparım bilemiyorum
  • Yakında hatalarını söylediğin insan anana avradına söver sende bu servisi kapatırsın bak demedi deme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmm pm at yalnız ben duo gireceğim sen specden izleyeceksin dimi ?
  • Eu west ronondx hocam. musait bi vaktinde gireyimde sende tavsiyede bulun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NDS kullanıcısına yanıt
    ben de o tip bir şey bekliyordum ama yardımcı olduğum 3 arkadaş gayet hatalarına odaklanıp önemli olanı yaptılar, sidik yarıştırmaya çalışmadılar yani "yaa bu bundan böyleydi" falan diyip

yardımcı olamadığım arkadaşlar kusrabakmasın ama 20 kişi oldu mümkün değil yetiştirmem. bu kadar talep olacağı aklıma gelmemişti, 3-4 kişi inceler bırakırım diye düşünüyordum

speclediğim 3 kişiye faydası olduğunu düşünüyorum, başka bir zaman da diğer arkadaşlara yardım etmeye çalışırım artık

• castellona
    altin 5
    elmasa bronz altin fark etmese gerek (42/22 falan w/l)
    help me bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.